-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
dfsz34
őstag
válasz unravel #53345 üzenetére
Ennek ellenére, ha tanulni akarok egy replay-ből, akkor a diegho-tól töltök le, nem unravel-től (nem tudom a neved a játékban, de nem is érdekel).
Pár napja is tett fel egy zseniális t57 replay-t. Érdemes nézegetni a wotreplay-t.
Pl. hogyan kell sidescrap-es is7-t meglőni. Illetve egy dolgot láttam diegho-nál is, hogy ő is gyakran pattog a caernarvon-ról. Múltkor tiszta ideg voltam, hogy tortoise-val pattogtam a cérnáról össze-vissza városi harcban és simán ráláttam, aztán mégis, de utána néztem és valóban tisztán kell lőni és láttam profiknál is, hogy pattognak róla.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz unravel #53345 üzenetére
Minden accountja lila volt. Az, hogy nagyképű egy dolog, érdekes, hogy 3-4 emberen kívül mi el tudtuk fogadni olyannak, amilyen. Páran elkezdtétek csesztetni, erre ő is egyre flegmább lett, a végén már mindenkivel kb. Tudod, hatás-ellenhatás, az elején nem volt ilyen.
A másik meg, hogy ez a WoT lassan a legnagyobb háttérrel rendelkező játék lesz, erre ilyet kérdeznek itt, hogy hogyan kell embert átképezni? Van itt is kereső, van Google kereső, tengernyi site foglalkozik már szuahéli nyelven is a játékkal. Ő meg nyers stílusával tudatta az emberekkel, hogy ne legyenek lámák. Te meg már mindenért beszóltál neki, néha ok nélkül is szóval nagy jampi vagy, ez a lényeg.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Enzolord
addikt
válasz unravel #53138 üzenetére
A prém tankok és az arany megmarad...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Cseri0058
őstag
válasz unravel #52972 üzenetére
Foglalni azért nem akartam mert ugye nem lehetett tudni hogy holvan. A végén meg azért mentem fel mert egyrészt alig volt idő másrészt ha csak spotolom akkor eleve nem tudom meglőni megkerülni meg már nem igen volt idő.
Az lett volna jó ha az arty spotolja és egyszerűen ráfigyel a t95, én meg seggbe b@szom addigAngel
Igen jah visszatértem és amin meglepődtem hogy igencsak jól megy...noobmeteren meglehet lessni
és igen! Azért írtam ezt hogy felvághassak[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz unravel #52899 üzenetére
Nem sírok, de nem tetszik. És vannak olyan feladatok, amit nem lehet megoldani (na jó, 100-ból 1x igen), és igen, jogom van hozzá, hogy ez ne tetsszen. Pláne, ha gyakran fordul elő, és ilyenkor jönnek a "szándékosan sz.pat engem a WG" elméletek. Ami persze nem igaz, szimplán trehányak, de mindenki nyugodtabb lelkivilággal játszana ezek nélkül, és ez jót tenne a játék/játékosok általános színvonalának. Hosszú lenne kifejteni, annyi összetevője van, de ha belegondolsz, tudod, hogy igazam van.
Leírtam, hogy ez az egyéni véleményem. Persze, az ember mindig jobbat akar, ha kijavítanák ezeket, lenne más bajunk. Azért mondtam, hogy nekem duplájára emelkedne a játékélmény, mert ez azért jelentős. A többi hiba csak (számomra) kisebb bosszúságot okoz.
Mindannyian elfogadtuk a játékszabályokat, amikor megismertük a játékot és utána tovább játszottunk. De nem kell, hogy tetsszen is, és valahol ki kell engedni a fáradt gőzt"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
jano_77
nagyúr
válasz unravel #52870 üzenetére
Képzeld el én azt sem szeretem, mikor nekünk van 80% esélyünk és nálunk csak zöld és kék játékosok, míg az enemynél csak sárga és paradicsom! Semmi értelme az ilyen csatáknak. Ebben az esetben nem tudsz rendesen sebezni, mert a csapat leigázza az ellenfelet!
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
mcwolf79
veterán
válasz unravel #52568 üzenetére
Elhiheted, hogy tényleg csak plussz volna nekem.
Mint láthatod, nincs gondom a játék futtatásával, mert a gépem bírja. Csak azért 2014-ben nem ártana már, ha nem csak 1 CPU-magot kezelne egy játék.Persze a HD modelleknek is örülök
Remusz911:
Nem, 9.0-ben még nem lesz multi-core támogatás. Valamikor idén jön a patch, melyben lehetővé teszik,hogya fizikát másik processzormag számolja.[ Szerkesztve ]
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz unravel #52568 üzenetére
Ez nem elégedetlenség, pusztán tény. Amíg a játék legnagyobb hibája, hogy a motor képtelen a rendelkezésre álló erőforrások 50-88%-ának kihasználására, addig ezen kéne ügyködni, nem azon, hogy a kihasznált 12-50%-ot hogyan lehetne még jobban leterhelni. 10 éve vannak többmagos processzorok a piacon. 10 év távlatából ezek támogatása nem valami extrém dolog, hanem teljesen alapvető elvárás.
Remusz911: A WoT-hoz nem erőmű kell, hanem speciálisan összeállított gép, ami az egyszálas teljesítményre gyúr. Egy 2-magos 5GHz fölé húzott Intel cumóval több FPS-ed lesz, mint egy 6-8 magos negyedmillás szörnyeteggel.
A többmagos támogatás (Havoc) meg nem jön a 9.0-ában, mert nem készültek el vele.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
emre
veterán
válasz unravel #52407 üzenetére
Semmi közöd hozzá mit gondolok amíg ide nem írom, és nem egyedül engem zavar tehát le vagy szavazva.
(#52389) Ry0K3N
Szerintem nem, néha én is előveszek egy artyt, vagy a KV-2-őt 1-2 kör erejéig. Igazából csak azt szeretném, ha olyan dolgok kerülnének a topikba amikből esetleg el lehet lesni valamit. Az egyszerű e-penis lóbálásra nem vagyok kíváncsi, mert mindenkinek összejöhet egyszer, de tartósan jó teljesítményre sajnos csak nagyon kevesen képesek. Mielőtt bárki belekötne én sem tartozok közéjük, mostanában meg nem is úgy játszok.(#52396) bullseye
Igazad van, nem rossz teljesítmény, asszem kicsit keményen fogalmaztam de talán épp ezért sokkal többet dobna egy replay róla, mert ez így kb 80%-ban szerencse kérdése.(#52386) Simi37
Szóval bocs a kemény szavakért, és gratulálok hozzá, de a kevesebb néha több.....más
Tegnap kissé feszült voltam este, mert O268-al muszáj volt kitolnom egy 13-75-öt a jó td pozicióból hogy lövéshez jussak, mire ellőtte az egyik töltőm de azt lehoztuk....utána meg jött ez a dream team itt az elején még lövéshez sem jutottam, a csapat addig dugdosta ki az orrát amíg nulla sebzéssel elhullottak. A végére nem kicsit volt elegem az egészből. Sajnos vacak a legénység a 268-on, még a hatodik érzék-ért küzdök, utána talán jobban fog menni. Mellesleg szerintem elég alacsonyan van az ász-szint vele, anno még közel 10k sebzés kellett. Ja, a replay oldal miért nem hozza a potenciális bekapott sebzést?[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
őstag
-
Scheff
tag
válasz unravel #51633 üzenetére
Az a gond, hogy a játékosok 99,99%-a nem képes olyan szinten játszani se egyénileg, sem csapatban, mint a Grand Finals játékosai, ezért a legkomolyabb taktikai manőver is nevetséges campelésnek tűnik a legtöbb játékos számára. Plusz ugye azt sem szabad elfelejteni, hogy nem 2500 goldért játszanak.
World of Tanks Twitch csatornám: https://www.twitch.tv/mrscheff
-
Ry0K3N
senior tag
válasz unravel #51355 üzenetére
Mint annak hogy nincs isten és ufók?
A nagy botrány valahol emaradt.
Felesleges tovább ezt feszegetni. Hiszel amiben akarsz.(#51356) én próbáltam de oda meg be sem enged jelentkezni csak fogaskerekezik
[ Szerkesztve ]
"Doom fans are not like Disney fans. If doom fans don't like what you have done they burn your house down."
-
Angel1981
veterán
válasz unravel #51331 üzenetére
Ez egy örök vita, és teljesen tárgytalan.
Van aki szerint totál random, van aki szerint tudatos manipulálás, és van olyan, aki szerint valamifajta "bug".
dfsz34 és jómagam az utóbbiak közé tartozunk.Még korábban néztem archív fórumbejegyzéseket, és ott az egyik kolléga valami 500 csatán át monitorozta a győzelmi arányokat, és egyértelműen látszottak bizonyos "vereségsűrűsödések" a grafikonon, mondjuk kb. 100 csatánként volt egy 20-30 csatás széria, ahol a győzelmi arány messze az átlag alatt volt - és ez szinte pontos ciklusok szerint ismétlődve.
Nagyon intelligensen állt a témához, úgy nem mondott semmit, csak közzé tette a nyers adatokat, mindenki gondoljon azt, amit akar.
Én annyit mondok, hogy minimum figyelemreméltó a dolog, mert én is hasonlókat tapasztalok, és a WG szerint ugyebár totál random az MM.Nem akarom ezt folytatni, nem akarok senkit sem győzködni, mert a WoT nyerő / vesztőszéria már frankón olyan, mint a felsőbbrendű lényekbe vetett hit - van aki szerint ilyen, van aki szerint olyan, van aki szerint nem létezik, és végtelen vitákban sem tudja az egyik a másikat meggyőzni a maga igazáról.
-
Ry0K3N
senior tag
válasz unravel #51331 üzenetére
Most elmondtad mindazt amit elmondtak eddig is a WG-sek. Attól még hogy szerinte belenyúlnak a csatába teszerinted még nem nem kéne hülyének nézned mert egyik oldal sem tudja bizonyítani a maga igazát.
"Doom fans are not like Disney fans. If doom fans don't like what you have done they burn your house down."
-
Cray Tyler
senior tag
válasz unravel #51327 üzenetére
Ésakkor mivan. Nekem csak 486-osra telik. Problem?
Minimumon játszok stabil 50fps-sel, a teszt kliens szintén minimumon most stabil 25fps-t nyom. Tehát játszhatatlan.És igen, mindent minimumra állítva is HD-sek azok a tankok, ahol már készen van a HD modell. ÉS egyéb tekintetben is jól láthatóan más/fejlettebb lett a render (fények, víz). Nekem (és tudom, hogy még vagyunk itt így egy páran ezzel) elég fontos kérdés, hogy a minimál graf az továbbra is ugyanolyan igénytelen legyen, mint eddig volt.
-
-
ddt500hu
veterán
válasz unravel #51170 üzenetére
2-3 vereségben benne voltam de 1,13 a sebzésátlagom szóval a hp veszteségemnél többet sebeztem úgy, hogy szinte mindig meghaltam.
Szerintem elég kevesen szoktak berakni ide olyan képet vagy replay-t ahol 0-át sebeztek és meghaltak a 2-ik percben. Egyszerűen azért mert senkit nem érdekel.Angel1981 : A 107-es arra jó, hogy meglepd az ellenfelet. Mindenki a trollgun-t várja a KV2-től. Én cserélgettem őket. A trollal voltak a legélvezetesebb csatáim azzal lett meg a tank ász is.
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
válasz unravel #50688 üzenetére
Meg okoskodó szar játékosokat, akik privát üzenetben ugatnak a másiknak, ha az jobb náluk. Sőt találhat még olyan okos embereket is, akik privátban csinálnak hülyét magukból és ezt be is vallják a fórumban, de olyan kötekedő bénákat is találhat, akik annyira irigyek, hogy képtelenek leszállni a náluk jobbról, ezeken felül még olyan lowboboba is akadhat, akik annyira nem tudnak játszani a játékkal, hogy küldetésüknek érzik a náluk jobbakba belekötni, hiszen dögöljön meg a szomszéd lova is...
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz unravel #50256 üzenetére
Ez így nettó hülyeség. Már miért ne lehetne két azonos piaci közönséget megcélzó konkurens terméket összehasonlítani? Egyáltalán akkor miket lehet összehasonlítani és mi alapján? Drenadar hasonlatai pedig tökéletesen helytállóak, bár a hölgyek ugyan nem piaci termékek (már ahol) de ők is azonos célközönséget céloznak meg, szóval...
Angel1981: Ne felejtsd el, hogy itt két termékről van szó, amik egyazon piac (játék) egyazon részén (tankos lövöldözős) próbálnak meg érvényesülni. A célközönség ugyanaz. (tankokat és lövöldözést szerető játékosok) Ez már önmagában elegendő alap az összehasonlításra és még csak le se kell szűkíteni a dolgot pusztán a grafikára, lehet nézni globálisan mind a kettőt, hogy melyik miért lesz életképesebb az adott piacon.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Drenadar
veterán
válasz unravel #50256 üzenetére
nyilván graf alapján a CoDot és a BF sorozatot sem szokták összehasonlítani, hiszen... HISZEN! 2 külön csapat csinálta!
gondolom két kocsit sem szoktál összehasonlítani, mert két külön gyárban készül, és szigorúan két vagy több csajról sem szoktad kinyilvánítani, hogy melyik a szebb, hiszen mindegyik másik lyukból mászott elő, tehát jogtalan az összehasonlítás és még a végén idiótának néznének...
boccs de ezt még tudod ragozni? szórakoztató a logikád...
-
Drenadar
veterán
válasz unravel #50248 üzenetére
én csak a grafikát hasonlítom össze, és azt miért is ne lehetne megtenni? :|
(#50249) Szepi1979: ez egy baromság... egy autószervizben sem javítanak ki minden horpadást és kopást a kocsidon és nem fényezik újra, csak mert miután lerobbant mert elszállt a kuplungod, vagy a váltód és ezt kijavítják...... ezt a baromságot.
Egész egyszerűen csak egyszerűbb nekik így megoldani, mint azzal is számolni, hogy a sok csata nyomát hordozza magán a tank.[ Szerkesztve ]
-
olcsii
aktív tag
válasz unravel #49971 üzenetére
Az utolsó csatám 113 al, vicces volt eggyik szakasztársam t62 aval felment himmelsdorfon a hegyre. Meglepődve tapasztalta hogy vele szembe jött egy is7 meg egy e100 meg még pár tank. szóval ő egyből meghalt. Én a halál utra mentem ott ki is osztottam gyorsan 2000 sebzést , az artyjuk is oda jött de belé csak egyet tudtam lőni, és ő a másik szakasz társamba aki e100 al volt 2200 bele lőtt:! aztán ugye átjöttek a hegyen e100 al visszáb mentunk hogy meglőjjuk akik lejönnek. mind a ketten lepattantunk az is7 oldaláról. én át mentem a másik utcába az összekötö uton és kilőttem. addigra meghalt a másik csapattársam is az e100all. Jött rám egy full hps e100. fele hpját leszedtem mire rám jött az is7 is. de én csak az e100 löttem de nem tudtam kilőni maradt 100 hpj mert az is7 meg került és még egy is4 is mögém ért. a vicc az egészbe az hogy volt ott egy waffentragger e100 is apucika2 néven ha jól emlékszem 12-3k csatával 400effel kb és43%
egy jobb játékos be segitett volna egy picit és simán lehoztuk volna. de nem ő elbujt és megvárta mig rámennek majd 4 -en majd HEvel elkezdte lőni őket
kemény mivel találkozunk nap mint nap, és ujra ujra visszatérunkwot:nikoli3, „Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”
-
K6000
aktív tag
válasz unravel #49945 üzenetére
Bármelyik oldalnak is kedvez az gáz. Nem szeretem a 2-3 perces csatákat akár 15-0 győzünk vagy veszítünk. Csak a pontosítás kedvéért...
Miért ne venném észre? Ezt miből gondolod? Honnan ismersz? Vagy nekem kellene ismernem téged valahonnan? Vagy ez már személyeskedés? Szerintem ezt a részt inkább gondold át még egyszer.
Sem a tárterület sem a fórum nem alkalmas arra, hogy néhány száz képpel teleszórjam. A képen nem az a lényeg, hogy én melyik oldalon állok, nem az a lényeg hogy az MM kinek kedvez, hanem az aránytalanság. Csak zárójelben a képen lévő csatát nyertük, de a tier eloszláson amit sérelmezek (bármelyik oldalra is billen a mérleg) ez nem sokat változtat!
ASUS PSCH-L 3.2GHz HT Intel. 4db Corsair 1GB ECC DDR ram 400MHz dual channel, SCSI U320 Seagate 73GB 16mb 15000rpm 2db (raid 1) + 2x WD160 RE (sata raid 0) + HP SCSI Dat72
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz unravel #49931 üzenetére
Ilyen meccseknél általában veszítünk, és épphogy sikerül elcsípni a nyertes csapat 1-2 lövéses kempereit.
Kicsit se voltam ideges legutóbb, mikor sikerült megdönteni saját szerény sebzésrekordomat egy vesztes csatában. Csak 4*-esét lőttem a második helyezettnek. Persze kellett hozzá a mázli is bőven, mert volt mindig mit lőni, de azért csalódás is.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Angel1981
veterán
válasz unravel #49507 üzenetére
Akkor csak jól rémlett, hogy egyszer azt írta, hogy 4 fiókja van!
Nem látok bele a dolgaiba, és úgy nem is mondok semmit, de mindentől elvonatkoztatva egy második fiókot még meg tudok érteni, extrém esetekben talán még egy harmadikat is.
De egy negyediket?
Persze lehet még egy eset; ha valaki gyártja, majd jó pénzért eladja.BTW.
Másnak is úgy tűnik, hogy a Windstorm személyében kaptunk egy olyan pályát, amilyen a Highway volt az átrendezése előtt?
Dél ---> bukta 80% eséllyel -
rolio1
tag
válasz unravel #49507 üzenetére
Szerintem ez a stat dolog arra hasonlít, mint az autóvétel és birtoklás... például nagyon sokan inkább kenyéren és vízen élnek, de a ház előtt ott az új 5-ös bmw, ugyanúgy inkább napokig hellcat és T18 farm megy, hogy jól nézzenek ki a számok.
És közben a bömöst nem tudják tankolni és szervizeltetni, össze-vissza meg van húzva, vezetni nem tudnak, a T10-es tankkal pedig semmit nem tudnak csinálni...mindkettő jól néz ki, de nincs mögötte semmi.
Szerintem ezzel a játékos állománnyal nagyon gáz tankot húzni, nekem sincs kedvem hozzá.
A második, harmadik újrakezdett acc-ról pedig annyit, hogy én nem tudnék mindent elölről kezdeni,úgyhogy inkább becsülöm azt, aki többször nekivág. Az meg, hogy az új acc lila, az talán valóban a tudását mutatja, nincs benne az kezdő bénázás. Ismerősöm is azért adta el a sajátját, mert kérték tőle, a kapott pénzt vissza forgatta, goldot vett, free xp-zett, és így újra a kedvenc tankjaival játszik, a stat gyönyörű lett. -
Drenadar
veterán
válasz unravel #48664 üzenetére
sniper heavy jó camoval miért ne mehetne?
ha derít neki a scout szép sebzést ki lehet osztani onnan, főleg fedezékből, illetve figyelve hogy a megfelelő táv meglegyen, ergo hogy max a városból lássák őt, vagy onnan se... persze arra nem tér ki az írás hogy milyen heavy ment oda... -
Mister_X
nagyúr
válasz unravel #48335 üzenetére
Egyszerűen lefuttat a kliens egy keresést a WoT állományai között... nem lenne bonyolult megoldaniuk.
Amúgy ha jól látom, ez is csak egy felhasználói picsogás, semmi komoly.Mégsem. De! Amíg nem kapok rendszerüzenetet, hogy legyek kedves kivenni a zoomot, addig marad.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
mcwolf79
veterán
válasz unravel #48223 üzenetére
Olvasd el mit írtam, és meglátod a választ a kérdésedre.
Ha már tisztában vagy a gyenge pontokkal (legalábbis gondolom) akkor mi szükséged van gold ammo-ra? Ja, hogy ahhoz már skill is kellene,hogy kilődd a másik gyenge pontját. Mert ahhoz már tudás is kellene, hogy célozd a gyenge pontot. Minek ez,ha csak találomra gold ammo-val odapörkölsz,és úgyis átüti mindenhol. Persze ha peched van,akkor pattan, de onnan a normal ammo si pattanna valszeg.
Az ilyen nem tom miért nem megy pl. BF4-be valamilyen járműves pályára tankozni?!? Oda nem kell ész,csak lőni kell a tankot, és imádkozni,hogy az ellenfél HP-ja hamarabb elfogyjon.Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
mcwolf79
veterán
válasz unravel #48217 üzenetére
Ez miért lenne gyökérség? Egyébként benne volt a modpack-ban amit felraktam. Akkor meg mi van?
Akkor ezek szerint te is ilyen gold-huszár vagy,hogy ennyire a lelkedbe tiportam? Igenis noob-ság amit egyesek művelnek a gold-ammo-val. Szükség van rá az tény, mert ha pl. a Panther2-vel berak egy rakás T9-T10 közé akkor én is nyomom be egyből, de hogy top tier tankkal is sokan azzal puffogtatnak az gyökérség.
Fel van hígulva az egész WoT játékosállomány gyökerekkel. én sem vagyok pro, de csak akkor töltöm be a gold-ot ha nagyon muszáj. Amúgy megpróbálok inkább ésszel harcolni, minthogy mindenféle light és med tankra is gold-dal lőjek.Remélem ha kijön a konkurencia ez a sok csíra eltakarodik a 'csába. Vagy a WG csinál valamit, mert ez így gáz.
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
diegho
nagyúr
válasz unravel #47396 üzenetére
Nos téged nagyon is érdekel, hiszen te küldöd őket de akkor már itt nyilvánosan is elmondom, hogy unalmas amit művelsz. Nyugodtan mondd el a véleményedet itt a fórumon, mutasd meg a többieknek milyen kemény legény vagy, milyen művelt és intelligens. Ne bújj el, ne csak privátban csináld a fesztivált, ne legyél töketlen! Gyerünk, mondd ki nyíltan, vállald fel!
-
Sanya
nagyúr
válasz unravel #46606 üzenetére
amikor folyamatosan olyan csapatot kapsz, hogy az ellenfelek nincsennek felderítve, a csapattagjaid hullanak mint a legyen, és 15 darab fregvadásszal állsz szemben, mert mindenki a gyertatartóra hajt és csak 3 fregjük van
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
biacsia
tag
válasz unravel #45512 üzenetére
Igen, azt látom, de a Wg oldalán is ez van.
hmm.. örülnék ha visszatennék oda , ahol volt
Mogyesz75 Az a baj, hogy a "másnak is rossz" kis mértékben nyújt vigaszt.Bár legalább látszik, hogy nem csak a "méltán híres" 29-es körzetű "tanyanet" okozza. Ez úton is köszi upc, hogy 6 éve nem fejlesztesz hálózatot
[ Szerkesztve ]
"...a béke az, amikor nagyobb botod van, mint a többieknek..."
-
Angel1981
veterán
válasz unravel #45450 üzenetére
Ezek a hsz-ek a meccsek legeslegvégén születtek - mint írtam.
Tipikus példája annak, amikor már rég földön van az ellenfél, de még belerúgsz párat, meg leköpöd, csak hogy megalázd még jobban, pedig a célodat már rég elérted.Ez a mentalitás az emberelődök szintje.
Az, hogy a meccs elején ki hogy trollkodik nem érdekel, nem befolyásol - és gondolom mást sem nagyon, ezért is lehet az, hogy a troll hsz-ek 90%-a akkor érkezik, amikor már biztos a vereség.
-
Gyuri27
félisten
válasz unravel #45112 üzenetére
Ászf.
„Privát üzenetek kiadása”: a Felhasználók közötti ún. privát üzeneteket a levéltitok védi, azok megosztása a másik fél hozzájárulása nélkül tilos!"
A levelet nem osztotta meg. Idézett belőle (gondolom több magvas gondolatat írtál még). Ez szerintem nem minősül annak.
Azt azért elmondom, hogy privát üzenetben is illik viselkedni!Amd - Radeon - Ryzen
-
Mister_X
nagyúr
válasz unravel #45076 üzenetére
A levéltitok az esetek többségében magát a feladót védik a tartalma miatt. Itt se lett közölve a feladó neve, így szerintem határeset, de nem nekem kell erről döntenem.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Diarmand
senior tag
válasz unravel #45076 üzenetére
Az egész a te hülyeségedből indult ki Csillagvirág, hiszen arról volt szó, hogy nem mennek át a playerek a WT-be, mert a nulláról kell újrakezdeni. Jöttél a példáddal, hogy és akinek több fiókja van? Világosan meg lett írva, hogy a második/többedik acc igen nagy százalékban a jobb stat miatt lesz. Egyébként hidd el, elenyésző (max 1%) a többfiókos játékosok száma, és a maradék 99% nagy része meg lusta újat kezdeni, ezt is írtuk fentebb miért (elkényelmesedés).
Jött diegho, hogy miért van több fiókja (félreértések elkerülése végett, mindegyik lila), ennyi. Aztán felbukkantál Te is, gondolom elfogytak a legutóbb összekapargatott fórum-morzsák a barlangban, és a troll éhes. A történet már rég véget ért, csak számodra nem.Angel1981: ha fent vagy a barátlistámon és nevet váltasz, akkor tudtommal nem fogsz onnan eltűnni, tehát a szakaszba hívogatás ellen ez nem véd
[ Szerkesztve ]
-
dfsz34
őstag
válasz unravel #45065 üzenetére
"Tartom a véleményem, mert senki nem írt rá épeszű magyarázatot, hogy mi szükség a második fiókra."
Pár oka azért lehet, az első a stat. Nagy klánokba a belépés szigorúan stat alapján, szinte kizárt, hogy az első acc-on tudjál olyan statot csinálni, hiszen hozod magaddal a korai csatákat, akár több ezret, ahol örültél, ha löttél egy sebzőt. Ilyen esetben kell párhuzamosan az első fiók is, hiszen ki kell próbálj egy adott tankot, meg kell ismerd és nem akarod, hogy a másikat terhelje az ismerkedés szükségszerűen alacsonyabb statja. A második acc meg a kirakat, ahol már csak akkor mész a tankkal, ha kiismerted.
A második eset, ha unod már a prém tankjaidat és kipróbálnád a többit. Más megoldása nem nagyon van. Az első acc-ot el lehet adni és a befolyt pénzből a másodikon venni, amit akarsz.
A harmadik, ha lelassítod a játékot, akkor az elsőt eladod és nyitsz egy újat, ahol eljátszogatsz és a pénzedet is visszakaptad, legalábbis egy részét, amit a játékba fektettél.
(#45073) diegho Amíg nem a moderátor írja neked, ne foglalkozz vele
[ Szerkesztve ]
-
csapee
őstag
válasz unravel #45065 üzenetére
Szerintem azert csinalt masodik acc-ot mert sok volt a hulye kerdesek / invitalasok szakaszba igy besokalt es kezdte elolrol. Hogyha nem igy volt elnezest a feltetelezesert.
Arty elol nagy esellyel el lehet lavirozni de egy F155 vagy csillagharcos (Wtfe100 meg vicc) ellen mit csinalsz? Ha esze van golddal lerushol akar egy IS4-et vagy E100-at is.
[ Szerkesztve ]
Csapee
-
diegho
nagyúr
válasz unravel #45060 üzenetére
Szóval én a stat miatt csináltam új accot? Azért jó, hogy jobban tudod Azt elárulod, hogy mi értelme lett volna a stat miatt újrakezdenem. Az az acc 96. volt a hivatalos rating-en, ugyanúgy super unicum minden mércén, 14 tier10 tankkal 480 ezer free-vel, 2.6 millió váltható free-vel, 14k golddal, 180 nap prém accal, prém tankok is voltak rajta bőven. Ha statot akartam volna növelni nem lett volna egyszerűbb megvennem free-ből a f155-öt és aratni a birkákat? Hihetetlen milyen hülyeségeket tudtok kitalálni
[ Szerkesztve ]
-
Angel1981
veterán
válasz unravel #45037 üzenetére
És szerinted ők a játékosok hány százalékát teszik ki?
Egy? Kettő? Annál nem több.
Mi most a többségről beszélünk.dfsz34:
"Egyébként pontosan ez a jó marketing, amikor az ember azt gondolja, hogy milyen értékes dologhoz jutott ingyért. Látod, te is ezt gondolod"Mert így is van!
Velem nem jár túl jól a WG a sok akcióival, mert most sem költök több aranyat, mint korábban, sőt!
Pl. az IS-6 akciót is megláttam, átgondoltam alaposan, és 2 perc után arra jutottam, hogy még ha lenne is rá időm, ez egyszerűen nem éri meg nekem, mert ahhoz, hogy teljesíteni tudjam, legalább 4-5 ezer aranyat el kéne költenem...
Ellenben tényleg úgy dől a lé, hogy az utóbbi időben többször játszottam prém nélkül, míg ilyesmit korábban nem tettem...Ok, mindegy, ők döntenek a játékukkal kapcsolatban!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre M900 Tiny ÁFÁ-s 24 Hónap garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Apple iphone 14 pro max kártyafüggetlen
- Steelseries Apex 7 TKL (Red Switch) Mechanikus gamer billentyűzet
- HP ProDesk 600 G3 mini PC i5-7500T /8GB/128GBSSD/Windows 10 ÁFÁ-s 24 Hónap garancia
- HP ProDesk 600 G3 SFF- i5 6600/8GB/256GB SSD ÁFÁ-s 24 Hónap Garancia
- Sony Playstation Wireless Stereo Headset 2.0 dobozos minden tartozékával eladó!