-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diarmand
senior tag
Mielőtt elfelejtem. Ezzel indulnék Kean_Sorbo contestjén.
A vége felé eldurrant az agyam, amiért hagytak meghalni, így kéretik ezt figyelembe venni a csetes irkálásaim végett Btw nem hiszem, hogy dobogós lennék ezzel, de egy próbát megér. -
Tomi0703
addikt
140 - gyenge torony, érzékeny modulok. Ez a 62-nél nincs. Ellenben az lassabb és ugye az 1 fokkal rosszabb gundep. Sokszor jól jön. Ami még kicsit zavaró lehet, hogy a 140-nek nem túl gyors a toronyforgása. Én a 140-et vettem a klánosdi végett. Nem bántam meg, nagyon jó tank. Modulok tényleg érzékenyek. Ha oldalt állsz és valami nagy kaliberű szar ellő tuti, hogy sérül az ammo. Az eléggé érzékeny. Robbani is szokott, de első lövésre talán eddig csak egyszer a majd 200 meccsemen. Menet közben pontos, viszont néha érdekeseket missel (mint az FCM-nél), de ez nagyon ritka. 62-nek nagyon picivel jobbak az ágyú statjai, a gyakorlatban ez nem tudom mennyit jelent a 140-hez képest.
-
Chris0321
addikt
A Blocked damage indicator-al mi történt? Mostanában nincs benne az Aslain modpack-ban és a google sem adott ki 9.9-es verziót mikor rákerestem.
-
04ahgy
nagyúr
Van valakinek infója, hogy mi lesz ez a Tankot mindenkinek! BT-7 Artillery küldetés? A kliens már listázza, a WG oldala még nem.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Paul119
addikt
Sziasztok , visszatérek újra a wothoz egy kis segitseget kérnék hogy kb milyen vas kellene neki ? ( régebben gtx260mmel nyomtam ) azóta nem tudom mennyit változott
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
-
szbalogh
addikt
válasz fradi81 #99565 üzenetére
Én tegnap jöttem rá miért van a +2 tier MM és hogy miért a shopban miért nincsenek 9-10-es prémtankok. Egy klántárs írta, hogy harmadszorra veszi meg a T34-et. Az indok az volt, hogy sose volt toptier és nem ment neki vele a játék.... hirtelen felindulásból adta el kétszer....
1. prémtankot nem adunk el! Elfér az a garázsban! (A garázshely nem indok ennyi küldetés mellett!!!)
2. vissza meg végképp ne vegyünk, mert duplán keres rajtunk a WGNick: HE_Storm
-
Viktoár
addikt
válasz fradi81 #99565 üzenetére
Unhatod a játékot ha neked így van benne kihívás.
Alap tankkal nem kihívás hanem szopás van. Gondolj bele mekkora hátránnyal indulsz,gyenge és pontatlan löveg,lassú célzás,lassú tank,lassú fordulás,"fejletlen" emberek...stb.
Okosan kell játszani..nyílván még jó tankkal sem rohanunk a halálba.Hátulról kell operálni mert seperc alatt szétkapnak és elmenekülni sem tudsz a lassú tankoddal.Amikor felspotolnak valakit ráfordulsz és lövöd.Ha eltalálod már fél siker.Ha sikerült átütni akkor már boldogan gurulsz a garázsba.... Nagyon egyéni akciókat (1vs1) nem kell vele csinálni és a végjáték pedig erősen cumi szagú.Amikor ülsz az 5-ös kis tankodban és a rádrontanak a hetes szintű ellenfelek akkor igen,én is elkondolkodom hogy milyen sorrendben kapjam szét őket.
Üdv:Viktor
-
weres78
senior tag
A T54-el hogy játszol? Ha szeretsz inkább menet közben tüzelni, folyamatosan mozogni, akkor 140. Lényegesen pontosabb, és úgy érzem jobban is mozog.
Ha inkább hull down, megállsz, mielőtt lősz, és jobban építesz a páncélodra (torony), akkor egyértelműen 62.
Egyébként pedig mindkettő "kötelező" darab... -
zozyk
addikt
Ajajaj,nehéz a döntés...
-
törölt tag
Akinek esetleg még nincs JT 8.8-as, 6000 alatt tud venni az ebayon riesco93 nevű felhasználótól.
-
jano_77
nagyúr
T49 FUN-októl kérdezném, hogy az alap ágyút milyen lőszerrel kell használni, hogy érjen is valamit? Mert ha alap lőszerrel lövök, akkor van mikor 300 sebez, de többnyire inkább 100 alattit.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
dvids
aktív tag
Inkább csak ösztönzés, hogy haladj a tier X felé, játssz többet, vegyél prémiumot hogy több xpd és kredited legyen hozzá ecetera.
-
Valami baj van a szerverekkel?
Fél órán belül másodszorra halt meg kliensem, aztán amikor kilőttem, nem tudtam bejelentkezni, azt írta, hogy rossz emal/password, de a password működött, ha a weben léptem be.
Aztán amikorra sikerült visszaléptem, már nem volt élő ellenfél, mégis betöltötte a pályát, és percekig tartott, mire rájött, hogy győzött a csapatom.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
woryz
senior tag
Örülök, hogy az elmúlt 1 évben nem maradtam le semmi említésre méltóról, csak az idegbajról.
-
CirrMee
addikt
válasz jano_77 #99545 üzenetére
Ha nagy ritkán (10 -ből 1x) a saját tier a max, csak és kizárólag olyan bandába rak, ami lámákkal (gy.k.: az a minimum, hogy csapatjátékra alkalmatlan) van megrakva.
Tegnap volt olyan meccsem, hogy KV1-S géppel mentem, xvm szerint esélyünk alig, jószerivel csak gold ammoval szórtak meg, de csak olyanok, amiknek nem is lenne erre szükségük (T29, stb). Nem is jutott más az eszembe, mint hogy röhejes...
Siemkákról meg ne is beszéljünk, előszeretettel hagynak ott egyedül, ha KV2 -vel vagyok. Ma is kb 3-4 tankkal fogtuk vagy 10 ellenében a várost Fisher' -en, a maradék láma meg a map másik szélén szerencsétlenkedett. 2-3 ellenség szó szerint felaprította őket (legalább 10 volt egy kupacban), kevesebb mint 4 perc alatt azon kaptam magam, hogy egyedül vagyok az 59% -os "csapatommal", miközben 4 tank bekerített egy épület mögött. Hiába nyírtam ki többet még messzebbről, ha egyszer ott vannak mellettem, segítségem meg nuku, cseszhetem a lassú géppel.
Azért vannak normális fazonok is. SVall. mapon az alacsonyabb szélen egyedül maradtam egy IS3 -al. Én késve értem a tempó miatt, nem is mertem mellé odamenni, mert jöttek mint az oroszok. Távolról megszórtam őket egy szikla mellől a KV2 152 -esével, szerencsémre az IS3 -at akarta mindegyik kinyírni, aki egy sziklaüregben próbált meg fedezékbe bújni, velem nem nagyon foglalkoztak. Kb 3db t8 -as, és egy t7 -es tank szépen párolgott, szerencsére egy kolléga is jött még segíteni. 8hp -val sikerült kimenteni az IS3 -at, hálálkodott is rendesen, meg tolt még utána 2 killt is a minimál hp -val, a meccset meg nyertük.
[ Szerkesztve ]
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
jano_77
nagyúr
válasz Diarmand #99548 üzenetére
ahhoz van köze, hogy folyamatosan én kapom a medúzákat és minden tankom 2 tier-el magasabb csatába kerül....ez biztos nem véletlen akár mit is mondtok
Amikor tier5 tankkal kell lehozni egy T7-es csatát az már mega gáz szerintem:
[ Szerkesztve ]
-
xAttilax
őstag
nagyon rég szemezek egy T34-3-al, sok prem tankom van és úgy voltam, hogy nem kell több... csak nagyon tetszik és ma elgyengültem
első köröm vele:
"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
h1mpi
félisten
SP IC troll pattintás
Fully electric lifestyle!
-
ddt500hu
veterán
válasz jano_77 #99545 üzenetére
Nálam egy szabály játszik. Ha jól játszom veszítünk, ha rosszul győzünk.
M41-el életem csatáját vívtam. 1 vs 4-be maradtam 2 artyval meg 2 ellenséges heavy tankkal. Kiszedtem a két hevayt ( 1 lövésesek voltak) rám jött a jobbik artys Bishoppal (2 x gyorsabban tölt). Kimanővereztem 3 lövését + a tomato arty másik 6 lövését. Meglövöm közvetlen közelről. Mennyit sebeztem? 200-at!!! Ő is meglőtt nem haltam meg de javítanom kellett. Felrobbantom majd rá 1mp-re kiszed a tomato (71wn8). -
fradi81
veterán
amikor ctrl+egér rámegy a tanklistára az szétugrik, erre van valami megoldás hogy ne?
moto g72, Ninebot d28e
-
DrDobos
őstag
-
jano_77
nagyúr
nem tudom kinek milyen napja van, de rohadjon meg az összes reket tomato! 20 csata és csak 7 tankot tudtam le5x-ni! WG is elmehet a busba
-
DrDobos
őstag
Kérem valaki nézzen már rá tesztszerverre, hogy csak nekem nem elérhető-e vagy másnak sem
Samsung Galaxy A55 5G
-
kchryss
veterán
válasz Szasinka #99529 üzenetére
Na mentem pár tesztkört. Nem szoktam öngyilkos köröket menni, de most a teszt kevéért megtettem, szégyellem is kicsit magam.
1. csata elsődleges teljesítve 2. csata nem teljesítve .> MEGADTA
1. csata nem teljesítve 2. csata teljesítve -> MEGADTA
A részleteket csataképekkel privátban küldöm. -
SoulReaver
veterán
-
mrszitya
senior tag
Gondoltam hírezem egy kicsit a hétvégén...
Q&A a fejlesztőkkel a Gamescom-ról: http://acelfal.blogspot.hu/2015/08/gamescom-2015-fejlesztoi-kerdezz-felelek.html
A 9.12-ben jönnek a cseh tankok, 2016-ban egy másik nemzet. Japán prém harckocsik nem nagyon lesznek már, más igen. DX11/12 render alkalmazása folyamatban van, csakúgy mint a többmagos támogatás fejlesztése. Ésatöbbi.
Most pedig még hátravan pár 5xözés Dagadt Max bearanyozódásáig. Bár már elegem mára a WOT-ból.
Inkább egy kis Úszó VB. -
kchryss
veterán
válasz Szasinka #99529 üzenetére
Szerintem nincs benne semmilyen csavar. Egyszerűen van egy aktív küldetésed és minden csata végén ellenőrzi a rendszer hogy teljesítetted-e. Azt tudom, hogy az elején amikor könnyű küldetések voltak én nem mentem azonos típusúval amíg csatában volt egy ugyanolyan típusú és volt rá esély, hogy teljesíti a küldetést. Ennek az volt az oka, hogy ha az 1. csatában lévő teljesíti a küldetést, akkor utána nem lesz aktív küldetésem, így a 2. csatában küldetés nélkül mennék pedig könnyen lehet, hogy ott olyan kört megyek, hogy meglenne a következő küldetés. Vagy az 1. csatában megvan az elsődleges feltétel, ezzel megint nem lesz aktív küldetésem és a 2-ban lehet meglenne másodlagos is, de azt már nem adná meg. Szóval elpazarolnék egy csatát küldetés nélkül.
De lehet megyek pár próbakört régebbi accommal ahol még 1 küldetés sincs megkezdve. Csak nehéz összehozni, hogy minden lehetőségre legyen példa:
1. megvan 2. nincs, 1 nincs 2 megvan, mindkettő megvan, ugyanezel elsődleges és másodlagosakkal és az se mindegy, hogy az 1. csatának előbb van-e vége vagy esetleg tovább tart, mint a 2. -
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Tesztszerveren hogy és hol lehet játdszani?Samsung Galaxy A55 5G
-
törölt tag
válasz jozefgucci1 #99532 üzenetére
Szegény Djuree. Elhiszem a csalódottságát. Valahol csak ki kell panaszkodnia magát. Szerintem én is panaszkodnék, ha játszanék.
Más: akkor most hogy is van ez? Nem lesz értelme kifejleszteni a T110E5-öt, akkora nefret kap?
-
kchryss
veterán
válasz Bingisz #99521 üzenetére
Az, hogy a FV215b kikerül az azt jelenti, hogy akinek már megvan a garázsban annak megmarad, de csere után már nem lehet megvenni, vagy pedig a garázsban lévőket is cserélik és teljesen eltűnik a játékból?
(#99512) zozyk: Ha már van rajta bia illetve női bia akkor én a ventit raknám fel.
Bár érdekes az unikumok közül kevesebben használják ventivel.
[link][ Szerkesztve ]
-
jozefgucci1
addikt
Megkérnék mindenkit , hogy a hétvége van és csak veszítek posztokat megspékelve vulgáris kijelentésekkel kerülje ! Egy posztot már töröltem .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Szasinka
tag
válasz kchryss #99511 üzenetére
No igen Eddig nem nagyon foglalkoztam ezzel a kérdéssel meg figyeltem is, hogy ne menjek ugyan olyannal ha lehet. Viszont ha most kiderülne, hogy nem adja meg mondjuk a duplagyújtóst emiatt akkor a hajam kitépném, ezt megelőzendő gondoltam megkérdezni hátha tud valaki biztosat.
(#99512) zozyk
Nálam Rammer, vert. stab., optics van rajta mint minden más medemen is kb. Kajával STB 1-en és BC-én 500 m a view range, azzal már szét lehet spotolni bármit, sztem fontos az optics meden. Mondjuk ezek a felszerelés dolgok olyanok, hogy kinek mi válik be, nincs tuti recept.
[ Szerkesztve ]
-
xAttilax
őstag
Jó lent van a 183 tankásza, 1100 XP-re meg is adta
"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
MCGaiwer
addikt
válasz szallasi007 #99522 üzenetére
mindkettőt.
medből Action X centurion lesz, heavyből meg a chieftain mk II
[ Szerkesztve ]
Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
Bad Pritt
félisten
válasz szallasi007 #99522 üzenetére
Mindkettőt, FV215b kikerül, FV4202 történelmi beállításokkal prém 8-as lesz. Vagyis fél éve még ez volt.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
04ahgy
nagyúr
Én töltésgyorsító, vert.stab., venti hármast használok a 30B-n. Az első és az utolsó növeli a dpm-et, és az a lényeg.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
zozyk
addikt
Help pls
AMX 30 ban ez a legénység van.
Mi legyen a 3.ik felszerelés,Venti vagy töltésgyorsító?
Célzásgyorsító és függ.stabilizátor van fenn eddig. -
kchryss
veterán
válasz Chris0321 #99482 üzenetére
A Centurion Action X most van szuperteszten. A 8-as prémium FV4202 már rég kész. Nemrég azt olvastam, hogy 9.11-ben várható a csere. De akár bekerülhet 9.10-be is attól még, hogy nem írták, mondjuk nem jellemző a wg-re, hogy elsietnék a dolgokat. Szóval 9.11 a legvalószínűbb. Az valamikor november végén, december elején várható.
[link][ Szerkesztve ]
-
Bingisz
addikt
Hol annyi az LFP? Az a böszme piros csík a közepén a jól páncélozott rész, az meg most is megmaradt annyinak. A hasa meg most is belőhető bármivel, sőt amikor bejött, akkor MS1-el is be lehetett lőni szemből.
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 5 3600X/RX 5700XT/256GBNvme SSD/1TB HDD/24 GB RGB memória 3200 mhz
- Eladó Gamer PC! I5-10400f+RTX 2070 Super+16 GB DDR4
- //ÚJ!!//"PC: Ryzen 5 5600X, RX 6700 XT, 16GB RAM, 480GB SSD, Corsair Ház Garanciával!"
- Nvidia GTX 1080 Founders Edition
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest