Hirdetés
Aktív témák
-
chepavel
aktív tag
válasz Alister71 #39150 üzenetére
WMvare.. Hmm.. Nem a vendég OS-re catolja fel az eszközt elsődlegesen, és ezért nem nyitja meg? WmVare-be nem lehet kikapcsolni az USB támogatást??
(VPC-t használok, wmvare nincs fejben..)Áj Láv Aggregáth 5.0! ||| Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! ||| https://500px.com/pavelandras
-
Csabee.
nagyúr
válasz chepavel #39148 üzenetére
Köszi megtaláltam, restartolok és megmondom mi lett amúgy pontosan az elérési út az
Számítógép konfigurációja--> Felügyeleti Sablonok->Windows Összetevők-> Az automatikus lejátszás funkcióval kapcsolatos házirendek.Vmware-be felismeri automatán az usb-s eszközöket, de nem hiszem hogy az zavarna be..
[ Szerkesztve ]
Üdv: Csabee.
-
Dictator^
veterán
üdv.
mivel formázzam meg a nem formázott újonnan vásárolt hdd-t win7 alól? disk management nem tölt be, initalizing megy, biosba felismerte, windowsba is (samsung 1tb 7200 32mb caches vinyó)?
disk management megy mar, cdrom szarakodott és amiatt nem töltött be, kivettem a cd-t és bejött, de itt nincs a vinyó
megoldva. egyelőre.
[ Szerkesztve ]
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
chepavel
aktív tag
-
Csabee.
nagyúr
válasz chepavel #39155 üzenetére
Királyság! megcsináltam és működik! Házirendben letiltottam a két automatikus lejátszás letiltásával foglalkozó szabályt és megy. Ez tök jó! de vajon mitől, és miért állítódott el?
köszi!Lord Vader: csináld meg azt amit chepavel írt , az alapján működik frankón!
-
chepavel
aktív tag
válasz Csabee. #39158 üzenetére
A bolygók együttálllási együtthatóiktól..
De alapjáraton tiltva van..(ha jól tudom..)
[I]"..A Microsoft kedden bejelentette: a Windows 7 már védettebb lesz a Conficker féreg USB-s támadásával szemben. A biztonsági módosítás a Windows AutoRun funkcióját érinti.
A Conficker terjedését rendkívüli mértékben elősegítette, hogy USB-s eszközökön keresztül is képes fertőzni. A féreg ilyenkor a Windows AutoRun funkcióját használja ki, mely automatikusan elindítja a csatlakoztatott eszköz alkalmazását.
A Microsoft végre felismerte az AutoRunban rejlő veszélyt, és kedden bejelentette, hogy a Windows 7 release candidate változata - mely május 5-től bárki számára elérhető lesz - már nem fogja automatikusan elindítani a gépre dugott USB-s eszközök programjait, így fertőzött kütyü esetén sem másolja fel magát a Conficker, és természetesen más, USB-n keresztül terjedő kártékony program sem."[/I]
[ Szerkesztve ]
Áj Láv Aggregáth 5.0! ||| Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! ||| https://500px.com/pavelandras
-
Dictator^
veterán
megy müxik. 1TBből ugye, csak 931 giga van ? 1024es szorzó miatt.
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Csabee.
nagyúr
válasz chepavel #39159 üzenetére
Egyik szabály sem volt tiltva, hanem legelső lehetőségen volt, azaz alapértelmezésen! de tök jó, régen vistánál is ez volt a bajom, gondolom ott is ugyan ezzel a házirend módszerrel kellett volna mókolni! köszi mégegyszer. ezt megjegyzem
Dictator^: így van ahogy mondod! 1000el számolják azért van ez.
[ Szerkesztve ]
-
upszilon
őstag
Most letölthető jogtisztán a próbaváltozat. Érdemes?
-
-
werk
csendes tag
válasz Alister71 #39172 üzenetére
üdv,
képernyő felbontási gondom van, pls help
Szóval, a monitorom Asus Vw193d, videokari: 8500gt + legfrisebb nvidia driver(ma töltöttem le).
kb fél nap után sikerült kitapsztalnom h ha a monitort 60 Hz-ra állitom és felbontást változtatok akkor ha nem 1440*900 at állitok be lesz a képernyő mind a 4 oldalán 1 fekete sáv (800*600 nál már a monitor közepén van csak 1 kis képernyő). DE ha átállitom 75 HZ-re ez a probléma megoldódik, eltünik a keret.
A bajom csak az h nem minden felbontásnál lehet a 75 Hz-t engedélyezni. És pl játéknál elég idegesitő ez a kis keret.Mi lehet a hiba, és hogy lehetne orvosolni?
Pelikán elvtárs! Az élet nem habostorta.....
-
-
chepavel
aktív tag
-
félisten
Valaki nem tudja a lemezellenőrzés konkrét okát? Mert előjött és nem szokik le róla. A + HDD nem lehet baj mert előtte is volt 1x , új ház sem lehet a baj mert szintén előtte előjött. Mellesleg soha nem láttam még win7-et lemezt ellenőrizni, xp-t is ha élete során 2x. MS-es kolega? Érdekes bizonyos dolgokra hallgat! Mint kolegád anno!
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
-
fatal`
titán
válasz Kolondrum #39185 üzenetére
Nekem 3 vinyóm van, de sosem találkoztam ilyennel, nincs ötletem. Googleban turkálj és tiltsd le a chkdsk-t szerintem. Rosszul leválasztott pendrivenál már láttam ilyet, hogy állandóan ellenőrizni akarta, de HDD-nél És ha egyszer hagyod végigfutni következő indításnál akkoris ellenőriz?
-
Vasinger!
nagyúr
Lenne egy elég komoly kérdésem, ezért kérem, hogy csak hozzáértő emberek válaszoljanak.
Ha minden igaz, én leszek az adminisztrátor az iskolánkban, így én fogom újrarakni, ghostolni, felh. jogokat kalibrálni, hálózatkiépítést végezni. Kérdésem: Érdemes e felrakni Windows 7-et iskolába? Elég stabil e, hogy pl. egy érettségin nem kapjon a tanuló kék halált, illetve fagyást.
-
Csabee.
nagyúr
válasz Vasinger! #39189 üzenetére
Stabilnak Stabilnak mondható a rendszer, DE, megvan hozzá az iskolába minden gépnek a win7hez szükséges Specifikációja? mert azért jó ha van 2gb memória.. (főleg ha aero-t használnál)
Máskülönben ha vannak gyengébb gépek a sulidban, akkor jobb az xp-s megoldás, mert a célod az hogy egységes legyen minden!Üdv: Csabee.
-
fatal`
titán
-
chepavel
aktív tag
válasz Kolondrum #39191 üzenetére
A leállításnál nincs semmi probléma? Eseménynapló mondd valamit?
Mert ez ilyen esetben fordul elő általában. Esetleg még próbáld meg /F kapcsolóval is, hátha segít.Áj Láv Aggregáth 5.0! ||| Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! ||| https://500px.com/pavelandras
-
SOAD19
addikt
Hello!
Előre is bocs, de nincs idegrendszerem most megkeresni(fáradtság): Melyik a mostani ajánlott win7 build. Most 7100-am van.
Köszi!
Aktív témák
- iPhone topik
- Mozilla Thunderbird
- Gumi és felni topik
- Hálózati / IP kamera
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Ukrajnai háború
- Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- További aktív témák...
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest