Hirdetés
Aktív témák
-
Pala
veterán
Hali!
Lenne egy kis gondom: egy-két proginak az indító ikonját szeretném "odatűzni" a start menü mellé, ahol alapból az IE, a Windows Media Player és a Windows Explorer gyorsindítói vannak. Viszont hiába csinálom ezt: jobb klikk a kérdéses fájlon -> "pin to taskbar", semmi sem történik. Mégegyszeri jobbklikkre már "unpin from taskba"r van ott, tehát olyan, mintha működne a dolog, de mégsem. Valamit talán rosszul csináltam?
-
Draken
őstag
Valaki legyen szíves már erre is válaszolni, köszönöm!
-
Draken
őstag
Könyörgöm, valaki válaszoljon már egy kicsit feljebb, 3x kérem
-
GoEn
csendes tag
Hello!
lenne egy nagyon nagyon idegestirö problémám amire vákaszt keresek eddig semmi sikerrel...
felraktam windows7-et ultimate full magyar és sipol a hangszoro haveroka arra panaszkodnak hogy sipol a mikrofonom sipol minden és nagyon idegesit.
mikrofont cserélltem hagszorot és fülest felválltva de minden sz*r!
Asus p5q pro deluxe-hoz nincs win7-es driver de szerintem nem is amiatt van..
Ha valaki megtudja mondani a megoldást hogy ne sipoljon a szar vagy ötleteket tudana adni hogy mikkel probállkozzak annak nagyon megköszönöm
Üdv:GoEn -
dudika10
veterán
Üdv!
Hogy lehet a rejtett fájlok közt is keresni? Vistában ott volt a keresésnél a kis jelölőnégyzet, hogy keresés a nem indexelt helyeken és a rejtett fájlokban, de most sehol se találok ilyesmit.
Előre is köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
Vasinger!
nagyúr
Hallottatok már erről?
Meg lehet patchelni a 32 bites W7-et, hogy 4 GB ramnál többet ismerjen fel? -
Cimbooora
aktív tag
Üdv!
Mióta játszom a Fifa 09-el Windows 7-en, és kilépek, azóta lesz fekete mindig az asztal háttere...
Mi a teendő ez ellen, hogy ne legyen ilyen? -
GoEn
csendes tag
4-el feljeb !!!
[ Szerkesztve ]
-
GoEn
csendes tag
itt mindenki csak kérdez de senki se válaszol ez igy nem jó
-
Draken
őstag
Én is már 4x-re kérem, hogy valaki válaszoljon, de semmi nem érkezik
-
addikt
válasz Draken #39565 üzenetére
Tulajdonképpen minek kellett új driver?
Nem volt jó az előző?
This software/driver pack is unofficial, not supported by Creative Labs and is provided as is, without any warranties.
Ezt írják erről a bizonyos driver pack-ról.Fenének kell mókolt cuccokkal kisérletezni, aztán meg jön a panasz.
Keress egy driver pucoló programot azzal próbáld meg leszedni,valószínű sikerül.
Itt a legjobb:[link]"Aki ad,az nyer"
-
virkir
veterán
Véletlenül nem távolítottad el a shortcut nyilacskákat regedites módszerrel?
Nekem akkor volt ilyen problémám.Vasinger!
Aztán majd jön a sok sírás rívás, hogy mekkora szar ez a rendszer is mert állandóan összezuhan meg adatvesztés van.
Azt már elárulhatná nekem valaki, hogy mi a f@sz értelme van ennek mikor létezik 64 bites rendszer ami semmivel nem lesz drágább, semmivel nem lassabb és amire van 32 bites driver arra van 64-es is.
Akkor meg minek buzerálják.GoEn
Ha először leírnád érthetően mi hol mikor mit csinál milyen gépen és valamivel helyesebben lehet idetévedne valaki akinek lenne fogalma a dologról.
Cimbooora
Ne játssz a Fifa 09
[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Pala
veterán
válasz virkir #39568 üzenetére
De bizony eltávolítottam!
Egy pillanatra már nekem is beugrott, hogy talán ez lehet gond, bár XP/Vista esetében soha semmilyen rendellenességet nem produkált, nálam már szinte bevett gyakorlat volt ez a manőver.
Úgyis újra akarom húzni a rendszert, szóval mindegy, viszont a nyilacskák meg zavarnak, el lehet őket tüntetni valami egyéb módszerrel vajon?[ Szerkesztve ]
-
$p@rr0w
őstag
Nem tudom ez újdonság-e?
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
wwhy
veterán
Vszleg még másnál nem jött elő a probléma, ezért nincs rá ötlet.Próbálgasd a kül. beállításokat a hangnál, tegyél mindent alapra, vegyél le a hangerőből stb. És főként keress új drivereket, használd a bal felső sarok keresőjét. ÉS ne légy türelmetlen, ez itt nem szokás.
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
hackeeeee
Jómunkásember
Audigy vagy Audigy 2 ZS-vel vki használ-e DD Live-ot? Szóval a kérdés az, hogyha be van kapcsolva, akkor az normális dolog-e, hogy lényegében semmiből sem tudok hangot kicsikarni, csak lényegében az UT3-ból, ha bevan kapcsolva a Hardware OpenAL, de abban meg pattog, ugrál a hang, meg ki is fagyik.
Véleményem szubjektív...
-
ToBeY
nagyúr
Nos amit tegnap kerestem egész este beállítás
Az internetbeállítások\tartalom\automatikus kiegészítés\ és ott kell pipálgatni[ Szerkesztve ]
-
Zsubi
őstag
Üdv srácok!
Olyan problémám van hogy game alatt nem működik a Printscreen gomb
Ha valaki tud rá valami megoldást akkor kérem ossza meg velem -
GoEn
csendes tag
Szoval legföbb problémám az hogy sípol,zúg a hangszoro attol a pillanattol kezdve hogy feláll a rendszer addig a mig leáll.Ha belép valami hang msn zene film vagy akármi akkor elhalkul a zugás és a hang kerülelötérbe de halkan akkor is zug folyamatosan.
A mikrofoniom az sipol folyamatosan skype-on haverok anyáznak, vettem uj mikrofont detto.A hangszoronak, mikrofonnak semmi baja mert anyum gépén minden tökéletes...
Ezt azóta csinállja mióta win7-em van és hangrivert alaplapdrivert meg semmit nem találltam win7-re a vistásat xp-set meg nem engedi felrakni!
Tehát aki ezt megtudja magyarázni hogy miért csinállja még usb-s fülessel is és esetleg megtudja mondani hogy mit kezdejek ezzel a problémával hogy ne sipoljon hát annak igazán megköszönném!Válaszotokat elöre is köszönöm!!
Üdv: GoEnAsus p5qpro turbo, intel q8200 4magos 2.33-as proci, asus 8600gt 512
[ Szerkesztve ]
-
$p@rr0w
őstag
Itt azért páraknak van elrettentő cím...
Mondjuk ezek közül nálam ATT, és Kaspersky már frissítve van, és megy.[ Szerkesztve ]
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
virkir
veterán
Legelőször látogasd meg az ASUS driver oldalát és töltsd le a win7-es drivert a hangkártyádhoz.
Van 32 és 64 bites driver a P5Q lapokhoz.
Ha ez nem jön össze akkor ott valami hardveres gond lehet valami miatt összegerjedhetnek a dolgok."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Gorneck
legenda
Jó alapos lehettél... hangkari driver... csipszethez meg ott az intel oldala...
Gorneck#1239
-
MATEO6600
őstag
Sziasztok!
Adott egy Win7 64 bit RTM, és egy Guitar hero 3 PS3-as gitár.
Eddig Win 7 32 bit RTM-en tökéletesen ment, de most a 64 biten ha bedugom (USB-s) nem érzékeli. A gép az összes USB-s cuccomat felismeri, de itt semmit nem jelez!
Mit tudok csinálni? -
MATEO6600
őstag
Sorban írom a 3 segítőnek:
A játék fórumán írták, hogy nekik megy 64 biten
Eszközkezelő nem jelez semmi hibát
Semmilyen driver nincs hozzá feltelepítve, mert nem is kell hozzá... Egyszerűen Plug&Play
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest