Hirdetés
Aktív témák
-
Henker2
addikt
Üdv!
Segitsetek! Most lehet láma kérdésem lesz, de felteszem:
Mi a különbség a 32 és 64bit-es Windows 7 között? Az adataimnál lévő konfighoz melyiket érdemesebb feltenni?
Köszi a válaszokatXiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
hackeeeee
Jómunkásember
Véleményem szubjektív...
-
total90
veterán
válasz Henker2 #39501 üzenetére
A 32-bites csak 3,5 GB memórái ismer fel, a 64-bites meg többet is (asszem 12-t, de ez nem tuti). 4GB memóriával én pl. a 32-bitest használom, de ha teljesen ki akarod használni,akkor inkább a 64-bites. Más lényeges különbség nem hiszem, hogy lenne...
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
Henker2
addikt
Ha a 64bit-es változatot teszem fel, tudok játszani a gépen? Mint irtam elég sokat játszok!
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
-
pzstm
titán
-
Henker2
addikt
X-Fi Xtreme Gamer hangkártyához van már valami jól bevált 64bit-es driver?
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
Boucher
csendes tag
-
Clemi
veterán
válasz Kolondrum #39457 üzenetére
Kinek települ angol nyelven az MS magyar változatos win7 ultija?
Elindítottam hátha nálam van a hiba de nem.....Nálam elő sem jön h nyomjak meg egy gombot a folytatáshoz hanem telepít, angolul, majd jön ez: [link] és utána a grafikus felület már magyar.Bakker milyen gányolt csomagot akarsz telepíteni? A linkelt képen látszik, hogy valami nagyon nem kóser. Mit keres ott a vista boot ábra egy része?
Azt az ISO-t szerintem érzékeny búcsúval süllyeszd a lomtárba.... -
Dyde
aktív tag
Visszaolvasgattam és ahogy néztem akkor gyakorlatilag (átlagfelhasználónak) csak annyi a különbség a 64 és a 32bites w7 között hogy a 64bit felismeri a 4 gb ramot meg van benne még pár dolog ami lassitja a rendszert? Nekem egy dv5ös pavilonom van de csak 3 gb rammal, leginkább játszom rajta, proci (t5900 2,2) akkor nekem melyik lenne a jobb választás? üdv D
-
< CyberBob >
őstag
3GB-nál is 64bites opprendszer a jobb választás mert így egy alkalmazás pl. játék megkaphatja mindet míg 32bites rendszernél csak 2GB-ot tud használni a többi marad a többi programnak. Lassabb semmi nem lesz a 64 bites rendszertől ha valaki ezt állítja az elbénázott valamit.
Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
virkir
veterán
-
chepavel
aktív tag
Hi!
Csak tipp:
Akkor azokat a bizonyos oldalakat miért nem inprivate-be nézed? ctrl+shift+P
Így miután azokat megnézted, ablkabezárás után olyan, mintha nem nézted volna meg, tehát oda sem adja be.Másik megoldási lehetőség:
Manuális törlöd azokat az oldalakat az előzményekből, és utána máshol sem jelenik meg.[ Szerkesztve ]
Áj Láv Aggregáth 5.0! ||| Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! ||| https://500px.com/pavelandras
-
werszomjas
addikt
Sziaztok.
Telepítési gondom lenne, van egy laptop (Fuji Amilo AMD sempron procis 3600+, 1gb ddr2)
Beteszem a lemezt, bebootol szépen, el is indul a telepítés, kiválasztom a meghajtót, elkezdi tenni.
A Copyin Windows files -t megcsinálja, kipipálja, ezután jön ugye a :
Expanding Windows files, na itt van a gond, megcsinálja 1%-ig, utána semmi, megáll, a dvd-t sem pörgeti tovább. A kurzor mozog, tehát a gép nem fagyott le, csak a telepítés.
Most éppen 50perce áll 1 %on.Erről a lemezről ugyan ezt a wint már feltettem 3gépre gond nélkül.
Mi lehet a gond? :-/
üdv
-
chepavel
aktív tag
Nem, ha rányomsz, akkor egy új ablak jelenik meg. azon csinálhatsz bármit, miután azt az ablakot bezárod, akkor töröl minden hozzá kapcsolódó anyagot.
Mellette pedig tudsz normál böngészni is, mert az eredeti ablak is megmarad.Áj Láv Aggregáth 5.0! ||| Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! ||| https://500px.com/pavelandras
-
Draken
őstag
Kérném, hogy valaki segítsen nekem!
Eddig az előző daniel_k féle driverpack volt fent, most megjelent egy új, de nem tudom feltenni, kidob valami hibaüzenettel, hogy tudnám az előző drivert eltávolítani?
audioconsole stb már eltávolítottam. -
atesss
addikt
Üdv !
Egy Dell 1545-ös laptopra telepítettünk 32 bites Win 7 Pro-t (végleges, MSDNAA), amiben Ati Mobility Radeon 4330 van.
Drivernek a Mobility Radeon 4000 series-hez valót tettük fel (Catalyst Software Suite 92.4MB 9.8 8/17/2009 )
Viszont sehogy sem sikerül előhívni a Controll Centert
Hol kellene ezt megtalálni Win7-ben ? Vagy lehethogy nem is rakott fel a Mobility-hez?Egy másik probléma is van vele (ami könnyen lehet hogy ezzel összefüggő) :
Photoshop CS4-ben nem sikerült aktiválni az OpenGL-es gyorsítást.
Tudnia kéne ezt ennek a kártyának, nem ?
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs