Hirdetés
Aktív témák
-
rezme
tag
hy!
Tegnap este hivatalosan kiadta az intel a windows 7 wifi drivereket
és ezeknek elméletben már kötelező támogatni a virtual wifit és az érdekelne hogy lehet ezt beállítani mert miután feltettem ugyan úgy csak 1szerre 1 hálozatra csatlakozik és nem birom megoszatni wifin a wifis ne netemet. valami ötlet?
üdvÉrtékeléseim: 1. http://mobilarena.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=rezme&submit= 2. http://mobilarena.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=rezme&submit=
-
Obolony
senior tag
-
simii16
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy Home Basic-ről Home Premiumra frissítsek úgy, hogy megmaradjanak a programok, dokumentumok stb..? Anytime Upgrade ezt írja: "A Windows Anytime Upgrade nem a Windwos ezen kiadásában van." Újrarakni nem igazán szeretném az egészet, mivel most lett kb. két hete.
Van valami megoldás vagy marad a reinstall?
Előre is köszi! -
hommeros
őstag
válasz Edween #44994 üzenetére
Sajnos külön vettem, dobozos verzióba. Keresgéltem Microsoft oldalán, de semmi. Pedig anno még cikkeztek is róla, hogy mit lehet upgradelni és mit nem. Hát vicces. Most meg lapítanak mint a bizonyos a fűbe.
[ Szerkesztve ]
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
Nikitan
csendes tag
Hogyan lehet vistát ugradelni win7-re??? Van vmi link ahol le vannak írva a részletek ??
-
Obolony
senior tag
-
zoltanz
nagyúr
Mondjuk minden verzióhoz adhaták volna a full Aero -t nemtudom kinek és mire jó ez a kicsinyeskedés az MS részéről...
Már egyáltalán nem újdonság régen van Linux Ubikon is ami ingyenes pl, vagy az OSX -en is. Egyébként úgyis sokan warezolnak és van próba használat is 30 napig azthiszem.[ Szerkesztve ]
-
Obolony
senior tag
válasz zoltanz #45011 üzenetére
amibol kihagytak az nem kicsinyesseg, hanem olyan gepekhez szant verzio amin az aero ugyse menne (netbook). a buta juzer meg ugyis bekapcsolna, ha mashogy nem hat regisztri turassal. igy inkabb nincs benne, es nem lesz siras rivas h szar a W7, lassu, meg fagy. ez egy nagyon logikus dontes.
"Nincs veszélyesebb, mint amikor a tudatlansághoz még szorgalom is párosul!" *** Samsung I8910 Omnia HD Üzbegisztán Especial Version XXIL5 XEUIL3 Generic United Kingdom ***
-
Edween
őstag
-
-
lencseszosz
csendes tag
Hali!
Olyan ügyben kérnék segítséget, hogy win7 telepítése közben a partíció választásos ablaknál véletlen töröltem egy olyan partíciót amit nem kellett volna. A rendszertől külön vinyón van, adatokat nem mozgattam rajta, meg ilyesmi. Szal próbáltam Hirensi's boot cd-ről visszaállítani de a visszaállítós progi vmiért nem lövi visza, hiába okézom le.
Valaki esetleg tudna ajánlani vmit? Eléggé fontos lenne.
Előre is köszi!lencseszosz
Ui:bocsi, ha már volt hasonló hsz, de nem akartam most végig böngészni az összeset.
...
-
szki
őstag
válasz lencseszosz #45021 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
rezme
tag
hy!
Tegnap este hivatalosan kiadta az intel a windows 7 wifi drivereket
és ezeknek elméletben már kötelező támogatni a virtual wifit és az érdekelne hogy lehet ezt beállítani mert miután feltettem ugyan úgy csak 1szerre 1 hálozatra csatlakozik és nem birom megoszatni wifin a wifis ne netemet. valami ötlet?
üdvTöbbet nem írkálom be csak nagyon fontos lenne!
Értékeléseim: 1. http://mobilarena.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=rezme&submit= 2. http://mobilarena.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=rezme&submit=
-
titán
válasz Morden24 #45027 üzenetére
Bizony, nalam is lazan elmentek eveket az xp-k, pedig kaptak jatekot, progikat rendesen.
Azon is erosen gondolkodom, hogy ha meglesz a win7, egyaltalan ujratelepitsem-e, mondjuk 14 nap mulva lejar a cucc es nem szeretnem krekkelni.(#45032) Gazsi00 sz3erintem az ASVA.
[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
Sziasztok!
Amikor letöltök Windows 7 alatt és kikapcsolom a monitort, fagy a gép, amikor visszakapcsolom a monitort, az egér meg se moccan, a billentyűzetre se reagál. Csak a reset segít. Alvó állapot ki van kapcsolva. Az előző gépemnél ugyanez volt a probléma. De Vista alatt nem csinálja. Nem tudjátok ez mitől lehet? -
hommeros
őstag
Ez hasznos link, köszi. És ha ezt leszedem, a magyar verziót magyarra upgradeli?
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
Konflikt
addikt
most keszulok valtani win7re xp-rol. virtualban mar nezegetem par honapja, tegnap csereltem le az RC1-et RTM-re. ocsem mar regota hasznalja, nala szoktam meg probalgatni. az alabbi dologot nala is eszrevettem, es virtualban is jelentekzik:
van egy kis problema (na jo, nagy..) a win7 betukezelesevel, vagyis inkabb annak elessegevel (cleartype): egyszeruen sehogysem eles igazan. de mindenki vegigjatszahtja, es a sajat szemevel a gepen tapasztalhatja:
az alap elesseg, ami az xp-ben van a win7 nem eri el minden helyen.
-ha a cleartype ki van kapcsolva, akkor a bongeszoben, msn ablak, stb jo lesz az elesseg, olyan szintu mint az xp-ben. de akkor sem lesz eles minden egyeb helyen: start menu, ikon nevek, explorer, es a bongeszo fejleceben sem.
-ha be van kapcsolva, akkor pedig mindehol egyforman mostott vacak, a betuk szelei el vannak mosva, vastagabbak, zavaro.letezik arra megoldas, hogy a win7 ben mindenhol xp szintu legyen az osszes letezo betu elessege? (ha a cleartype ki van kapcoslva akkor bizonyos helyeken rendbejon, de meg szamtalan helyen mosott, eletlenek a betuk szelei)
hogy kepekkel is illusztraljam, mire gondolok (de ki lehet probalni, az egyertelmu hogy cleartype nelkul sokkal olvashatobb a szoveg)
cleartype on: latszik h a szoveg mindehol kicsit mosott
cleartype off: latszik h a szoveg olvashatosaga sokat javult, olyan mint azt az xp-ben megszoktuk. viszont a problema az, hogy a bongeszo fejleceben tovabbra is homalyos mosott.
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
zoltanz
nagyúr
válasz Morden24 #45031 üzenetére
Könnyen töredezik a fájlrendszer,a formázás a legjobb gyógyszer.
Persze vannak mindenféle okos progik amik elrendezgetik ezeket a töredezett adatokat (ezt egy kezdő user nem tudja), de egy idő után, attól függ mennyire intenzíven használják a fájlrendszert ez lehet általában 1-2 év (de lehet 1-2 hónap vagy 10 év is) a formatálás nem árt, vannak már jobb fájlrendszerek pl XFS máshol pl.A másik a registry persze aki portable verziókat használ nincs gond (kezdő user nem tudja), de abból sem mindent találni, meg vagy virtuális gépet, de azt sem nagyon ismert. Ha telepítenek valamit szerintem a progik mindenféle fájlokat hagynak maguk után miután el lettek távolítva. Igaz a registry és egyéb dolgokra hatásos az Ad-Aware progi, de ezt is kevés kezdő user ismeri sajna.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
De csúnya így, hogy "szögletesek" a betűk.
Bocsi, csak én már megszoktam, hogy van, így már nekem fura, hogy nincs.
@zoltanz: Hát biztos úgy van, ha te mondod. De elhiheted, hiába takarítod ki a reg-et minden féle "elvileg" erre meg felelő programmal, akkor is benne marad 1 rakat szemét. Ezért szokták azt mondani, hogy amikor feltepítesz mindent, amit használsz, akkor kell ghostolni, vagy 1 másolatot készíteni a rendszerről, és ha "összesz@rja" magát, akkor visszaállítani, és ennyi.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Tölthető az Októberi Catalyst.
Akit érint.
Véleményem szubjektív...
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
De épp ezaz, hogy nem zavar, az zavar ha nincs.
@zoltanz: Én ha unatkozok, a reg-et kitakarítom manuálisan. Ha van hozzá annyi kedvem, hogy keresgéljek benne. Annyi szemetet meg úgyis hagy benne egy tisztító program is, mint amennyit én nem találok meg CTRL+F-el.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz hackeeeee #45041 üzenetére
Nem tudjatook mi az a :
Windows 7 Drag and Drop video converter
Uj catalyst támogatja vele a GPU encodolast.... gugli nem dobott semmit.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Khelben
nagyúr
Valaki meg tudná mondani, hogy az iso file-ban melyik fileból lehet megtudni a build verzióját?
-
Kloss
őstag
Sziasztok!
Ha le lett törölve az eredeti időjárás minialkalmazás, akkor azt hogyan tudom visszaállítani?
Köszi!Üdv.
Aktív témák
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Cégek számára kedvezmény! Irodai programok: Office, Word, Excel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest