Hirdetés
Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
-
promisz
aktív tag
A 7127-es build-ra nem jó a magyar nyelvi fájl.
-
pzstm
titán
válasz promisz #19008 üzenetére
mármint a között nem tudsz választani, hogy stabil, megbízható, nyilvánosságnak szánt build, vagy korántsembiztos hogy jobb, de nagyobb veriószámú interim build e-penis növelés érdekében, mert annak nagyobb szám van az elején.......
Érthető a problémád teljesen
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
GrandeP
addikt
Sziasztok!
Olvasom h van hungarisztán mui?! ezt honnan tudnám letölteni?
Lusta vagyok keresgélni.
Köszi...
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
promisz
aktív tag
Viszont közelebb van a végleges-hez...
-
GrandeP
addikt
válasz Criton #19018 üzenetére
Nálam mind2 megy....
Bár most megpróbálom magamat átszoktatni az Asampooo cd író progijára.... de nagyon nem jön össze...Tudtok még valami alternatívát neró helyére?...
Kicsit tele lett a puttonyom a majd 500 megás neróval, tudom használjak lite-ot vagy microt... de hát azok olyanok is... bugosak.NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
promisz
aktív tag
Szét néztem az energiagazdálkodási menüpontnál és sok furcsa dolgot látok. Van egy pár opció ami szerintem lehúzza a gép teljesítményét ha nincs jól beállítva. Szerintetek is?
-
promisz
aktív tag
Hahahah. Nem erre gondoltam. Hanem, hogy például van egy olyan a séma beállításánál, hogy PCI express és azon belül pedig alapból mérsékelt energia megtakarítás van beállítva.
Mindegy hagyjuk.Nekem is már el van távolítva a vízjel.
-
qwertly
addikt
Sziasztok,nekem még a Build 7057 van fent nem volt még időm a RC feltenni most akarom használni a DV kamerát és nem ismeri fel a csatlakozást a windows.Ezt írja ki IEEE 1394 Controller nincsen telepítve.Mindent felettem a az alaplapi driverek közül de a firewire csatlakozó egy bővítő kártyáról megy nem is tudom,hogy hol a telepítő cd mert a vista alatt nem kellet így most nem találom.Nincsen valamilyen általános firewire driver a win7 alá vagy a vista alá?Mert a frissítést nem kínálja fel a win7.
-
C64
őstag
Már egy párszor belinkeltem: Remove Watermark All in One
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
-
Csabee.
nagyúr
Tippek,trükkök,újdonságok:
Ti tudtátok hogy vannak "rejtett képek,témák?"
sajátgépből tallózzátok ki: C:\Windows\Globalization\MCT;) szép képek
illetve ha megvan nyitva több program,mappa,alkalmazás, és levan rakva a tálcára, akkor gyorsbillentyűvel úgy tudsz gyorsan váltogatni hogy windows gomb+ 1-9ig a számok (lehet csak nekem újdonság)
[ Szerkesztve ]
Üdv: Csabee.
-
Criton
veterán
klasszikus start menu ebben nincs?, lehet valahol már kérdezték.
akkor van valamilyen jó particiónáló progi pl ami Win7 alól is megy.Felraktam, szinte mindenből felrakta a legújabb drivert.
Install elött csinált egy System Reserved meghajtót (ez Vista alatt nem volt).[ Szerkesztve ]
-
JamesHun
addikt
64 bites 7100 RC-t tetem fel
minden kezd alakulni, de pl a messenger hiányolja a flas-t, de hiába szedem le és telepítem még mindig hiányolja a messenger
nem tudjátok miért, vagy hogy lehetne úgy feltenni, hogy tetsszen neki is?SeriesX: JamesSHun
-
virkir
veterán
válasz qwertly #19029 üzenetére
Tegyél fel egy everest-et az jó eséllyel felismeri a kártyát onnan meg már a neten megtalálod a driverét.
Ha van vistához akkor szerencséd lehet ha nincs akkor esetleg xp driver.
Ha az sem jön össze akkor sajna kártyacsere."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Sárpac
nagyúr
-
Criton
veterán
válasz 30z.Samu #19037 üzenetére
háát....most olvasom külföldi oldalakon(neowin,msfn.org,windows7forums.com), hogy a véglegesben sem lesz benne a klasszikus start menu(nekem pl az átláthatóbb volt).
eddig minden szebb és jobb is mint a Vistában, de nem értem hogy ha valamit kezdenek jól megcsinálni, akkor pl miért kell azt kivenni ami pld már jól müködött.....
de egykét okos már meg is csinálta, hogy legyen klasszikus start menu
LINK , nálam müködik[ Szerkesztve ]
-
Criton
veterán
válasz Csabee. #19045 üzenetére
office -ból is mindig a 2003-at használom, bent a cégnél is, már megszoktam sajna, nekem annyira a "csicsa" ablak meg +dolgok nem jönnek be annyira.
de nem baj, a Win7 eddig tetszik nekem . Megpróbálom a külsejét is megszokni, hátha...
amint látom a Gadget is jobban nézz ki, a Wlan modemet telepítés alatt fel is ismerte a Win7, nincs is olyan dolog amit ne ismert volna fel.
ez a particiónálás dolog viszont még érdekel engem, Vista/Win7 alá van olyan progi mint anno a Partiton Magic volt ? - vagy esetleg azzal a particiót megcsinálni ?
Vagy Vista/Win7 is megfelel erre a célra ?
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest