Hirdetés
Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz Kolondrum #13006 üzenetére
[OFF]Elmehetne politikusnak!
Se a gerincem nem elég hajlékony, se a nyelvem nem elég szőrös hozzá [/OFF]
Amúgy igen, arra gondoltam mi lenne, ha kipróbálnál egy Windows7-et
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
JamesHun
addikt
windows 7 alá nincs valami jó kis progi amivel a moncsin tudok kalibrálni
Samsung 2053BW moncsim van és van a tetején és az alján is kis homorítás sajna és ki szeretném szeddniSeriesX: JamesSHun
-
félisten
Észrevettétek h a FF nem látja h a WMP12 fent van? Pl a sláger rádiót még mindig nem tudom a normál megszokott módon hallgatni online, mert kéri egy bővítmény telepítését: WMP11
Már 7000 alatt se ment!2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Edween
őstag
Most nagyon OFF vagyok, nem tud valaki egy internet tvét ahol élőben lehet nézni a motogp edzését-versenyét, nagyon kíváncsi vagyok Talmára!!!
-
Clemi
veterán
Bocsi, hogy ismétlem magam, de valaki próbálja ki légysszi, hogy mi a helyzet a feliratkezeléssel a 7077 alatt a windows media centerben, és elfogadja-e a tv kártyák távirányítóainak utasításait. A 7022 alatt mindez pöpecül megy.
-
szki
őstag
-
Beowulf_78
addikt
Jelentkezett egy apró problémám...feltettem a power iso-t is, és a Virtual Clone Drive-ot is.
Egyikkel se tudom mountolni a *.mdf kiterjesztést ami egy játék lenne. Elvileg tudniuk kellene. Ilyenkor mit lehet csinálni? Daemon tools + vista alatt ilyen gondom nem volt.[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
virkir
veterán
válasz Beowulf_78 #13016 üzenetére
Gyakorlatilag meg nem tudják én is belefutottam már ebbe.
A MagicISO tudja mountolni de az meg a 7000-en elcseszte az egész rendszert nekem.
Próbál azt felrakni és mondogasd nagy átéléssel, hogy múkodj... múkodj...
Ha meg sikerül akkor izibe konvertáld át sima ISO-vá.[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Edween
őstag
Konvertáld át iso-ba, nem tudom, hogy a power iso tudja e,de az ultra iso biztosan.
-
pzstm
titán
én be tudok tallózni mdf/mds fileokat legújabb virtualclonedrive-al, csak all files típust kell kiválasztani tallózásnál és nekem ment..... nem is udom már hol ütköztem ilyenbe...amúgy nem értem miért van még más mint ISO fájlformátum
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
momo2828
tag
Én is felraktam a 7077-es build-et (32 bites ), és érdekes módon kékhalált kapok állandóan . Akár nyugalmi állapotban, akár 3d Mark közben... mindeggy neki De csak ennél a buildnél, ezért biztos nem a tuning miatt. Valami olyasmit ír, hogy memorymanagment , nem volt időm elolvasni.. Nem tudja valaki, hogy miért csinálja ezt? Esetleg valami progi miatt?
És még valami érdekeset tapasztaltam. 3D markban kevesebb pontott kapok mint Vistában Cpu score viszont jobb mint XP-nél, vagy vistánál. Lehet, hogy az ati driver miatt van, amit magától telepített a win ? ( Am. a pontok XP: 4100, Vista 3700, Win 7: 3600)[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz momo2828 #13022 üzenetére
És még valami érdekeset tapasztaltam. 3D markban kevesebb pontott kapok mint Vistában
Te szegény
e-Penised mennyit csökkent?iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
t72killer
titán
válasz Moonline. #13026 üzenetére
az OS igen, a drivereken van még mit optimalizálni, hisz vista alá se tökéletesek. Igazából a VGA sztori akkor lesz teljes, ha év végére kint lesznek a dx11-es karik, addigra elkészül a végleges dx11, illetve a megfelelő driverek.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Beowulf_78
addikt
válasz virkir #13017 üzenetére
Azért foshatta össze magát nálad az OP rendszer a Magic ISO-tól mert ami letölthető és nem próbaverziós az mind tele van igen kemény vírusokkal, bármelyik verziót szedtem le. Én leszedtem az 5.5-ös verziót ami már "Win7 optimized", az AVG 8.5 likvidálta a vírusokat, majd tudtam rendesen telepíteni. Most fut minden gond nélkül.
Jah...ez a magyar nyelvű AVG Internet Security 8.5 nagyon jól müxik Win7 alatt.
Aki tudja, és még nincs kialakult vírusvédelmi rendszere, szerezze be.mod: A Magic ISO se látja...kezdem azt hinni hogy kifogtam az eddigi első és egyetlen ténylegesen hibás *.mdf képfájlt. Mindegyik progi azt írja egyébként, hogy wrong image fájl és can't loading.
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
virkir
veterán
válasz momo2828 #13022 üzenetére
Ha esetleg kikapcsolnád az automatikus újraindulást kékhalálnál akkor esetleg többet lehetne megtudni a hibáról.
Beowulf_78
Utolsó lehetőségként még az Alcoholt lehetne megpróbálni.
Elméletileg az .mdf a def kiterjesztése.
Nem tudom, hogy lehet-e konvertálni vele.[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
virkir
veterán
válasz Beowulf_78 #13030 üzenetére
Az nem neked ment.
Hanem amit alatta írtam."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
madstunt
addikt
válasz Beowulf_78 #13028 üzenetére
Nekem se látta egyik se normálisan mert mindig üzenetet dobott ha bemountoltam ,aztán meguntam és xp alatt bemountoltam és neroval lemásoltam a saját nrg formátumába amit má kezelt a többi cucc
-
Core2duo6600
veterán
válasz Beowulf_78 #13028 üzenetére
Legális neked az avg ?
vagy a free-t tetted fel ?(#13016) Beowulf_78
Felteszed a virtual clone drive -t ot megy win 7 alatt rendesen.
És felteszed még az isobuster, ultraiso, szóval valami ilyesmit, és akkor tudsz a cd képet közt jobbra balra konvertálni.
amúgy meg ba****ák meg, miért nem, lehet szabvány iso ban terjeszteni a cuccokat, én ezt beletenném a torrent oldalak szabályzatába.(#13010) SymbianOS
Mert még nem csinálták meg a wmp 12 höz a plugint azért nem megy.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Gézengúz
addikt
válasz Core2duo6600 #13034 üzenetére
Melyik kellene?
-
Beowulf_78
addikt
válasz Core2duo6600 #13033 üzenetére
pü ment.
Egyébként pedig az még a kissebbik baj hogy a *.mdf fájlokkal nem tudok boldogulni. A nagyobbik az, hogy elég gyatrán megy Vista-hoz képest is a Crysis Wars. Nagyon sok a lag.Nem annyira folyamatos mint Vista-n. Pedig fps szerint bőven jónak kellene hogy legyen (40-100fps). Szóval nem az igazi ez még, és a Crysis Wars nekem napi szintű játék, tehát ha nem megy jól, az kizáró tényező. Sztem tesztelgetem még egy kicsit aztán húsvét után felpattintok egy Vista-t. De azért jó volt kipróbálni, és látni hgy milyen sokat fejlődött. Elmentem norton ghost-tal aztán ha jön újabb NV-s driver majd kísérletezgetek vele hátha jobb lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Gézengúz
addikt
válasz Beowulf_78 #13036 üzenetére
"Akkor jó van akkor! De jó volt?"
Emlékszik még valaki?
-
Breki
veterán
válasz Elisha_ #13038 üzenetére
Én már próbáltam drivert keresni itt
de Windows 7 drivernél nincs 1950-es kártya választási lehetőségAz áprilisi Catalyst-et felrakva innen
[link]ugyanaz az eredmény, felmegy és működik de telepítés után kiírja log-ban
"Hibaüzenetek
Illesztőprogram telepítés: a megadott illesztőprogram-csomag nem illeszkedő eszközökhöz települt "és a Catalyst Control Center se indul el...........
[ Szerkesztve ]
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
-
Core2duo6600
veterán
válasz DelArco #12967 üzenetére
Ezt akkor szokta kiírni, hogyha sérült vagy nincs meg a hdd én az indító record.
róbáld meg, hogy bebootolsz a korongról, a recovery consolbaMajd fixmbr , fixboot.
Ezutan elfileg jó lesz.
HA nem akkor, passzolom.Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
bence007
tag
Sziasztok!
A korábbi verziókban még lehetett a gadgeteket szabadon mozgatni.Ezt megszüntették? Mert nekem nem sikerül csak egy megadott helyre mozgatni őket.Egyébként a boot idő tényleg jelentősen tovább tart a 7077 build esetében mint az előző kiadásoknál.Attól függetlenül sokat fejlődött az első kiadások óta a Windows 7.
-
Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest