Hirdetés
Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz v.attis #13647 üzenetére
Nem megy fel rá, pedig Vistás mindkettő és a legújabb. Saját drivert tett fel a rendszer, ezzel müxik is mindkettő, de az alkalmazások hiányonak nagyon.
Próbáld meg a Vistásat kompatibilitási módban telepíteni. Ha nem jön be, akkor sajnos többnyire fuck. A nyomtatósokra amúgy is jellemző ez a "vegyéújatparaszt" hozzáállás, ez már Vistánál is így volt.
Crystal Playert használtam évek óta mindenen, itt olyan lassú, hogy megőrülök.
Gondolom, majd kiadják az új változatot, amire upgrade-elhetsz 20€-ért. Egyébként ezt is megpróbálhatod kompatibilitási módban, hátha segít. Egyébként meg keress valami alternatívát (amúgy is érdemes lenne, mert ha más lejátszóval is akad, akkor nem a CP hibája).
Nem mai darab, de azt nem mondanám, hogy noname lenne...
Az csak egy lehetőség volt a sok közül
Windows Update-re nem írtál semmit. Futtattad már? Amúgy drivertelepítés után lefuttattad az élményindexet?
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
v.attis
őstag
válasz Morden24 #13651 üzenetére
Nos, az eszközkezelőben is próbáltam drivert frissíteni és az Update is naprakész. Semmi fejlemény. Ez a "vegyéújatparaszt" ezek szerint a laptopra is jellemző, kezd tudatosulni bennem. Fujitsu Siemens Lifebook S7010 a készülék, és semmi Vista driver nem létezik hozzá. Akkor a Vista mégis honnan szedte őket? Az alkatrészekre külön szintén nincs Vista driver. Ezzel nincs is gond, mert Vistával minden megy rajta, tehát valahol mégiscsak van hozzá...? Szóval akkor inkább a laptop gyártójával, vagy a hozzá tartozó driver gyártójával van gond, erre kezdek rájönni...
Kompatibilitási módok is megvoltak, de nem vezetett erdményre... Le kell cserélni lassan ezt a kis gépet, az lesz a vége....
-
Morden24
nagyúr
válasz v.attis #13652 üzenetére
Azt tudod csinálni, hogy megnézed pontosan a hiányzó eszközöket, és utána akár gyártó alapján (tehát nem úgy, hogy FuSi, hanem konkrétan pl. vga: intel, háló: realtek vagy akármi...) darabonként összehajkurászod őket. Ha csak Xp-s driver van, azzal is megpróbálkozhatsz, Vista alatt is volt pár, ami működött.
Nem kell lecserélni, rakd vissza a Vistát, és akkor minden pörfikt lesz. Ne felejtsd el, ez az OS még nem végleges, szóval kár röfögni rajta. Ha eddig megfelelt Vistával a géped, ezután is jó lesz.
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
Zsankee
aktív tag
válasz v.attis #13652 üzenetére
Igaz, az inteles 855gme integralt grafikus vezerlo nem tartozik a nagyon tamogatottak koze.
Kis csellel meglehet oldani. Amint irtad, ha vistan mukodott, akkor vistabol ki lehet operalni a 855 driveret. Szoval itt van, egy vistabol kioperalt 855gme driver, remelem ezzel mar mukodik a grafkartyad.legszebb öröm a söröm
-
Zsankee
aktív tag
válasz v.attis #13656 üzenetére
Esetleg ha a fenti modszer nem mukodne, megprobalkozhatsz meg a windows update catalog alatt letolteni a 6.14.10.4704 drivert. Az update catalog Internet Explorerrel mukodik, es telepiteni kell elotte majd a a szukseges ActiveX vezerlot.
[ Szerkesztve ]
legszebb öröm a söröm
-
v.attis
őstag
SIKERÜLT! Köszönöm a segítséget is és a vista drivert is!
Végre rendesen kezeli, gyorsabb is lett!
Köszönöm mégegyszer! -
Zefír
őstag
Köszi srácok
-
kingabo
őstag
válasz Barthezz2 #13650 üzenetére
Köszi!
Kiprobáltam, de nem sikerült így sem életre kellteni.A másik dolog, hogy ne a dvr-t használd hozzá, és a többit meg úgy próbáld, hogy ezt még fel sem tetted. Gyanítom az overlay baxa el valahol a dolgot..
Én is kezdek erre gyanakodni. Következő újratelepítéskor a wmc-vel fogom kezdeni, megtalálja a hangot is meg a teletext is működik vele...
@SymbianOS: nem értem mit akarsz mondani, néztem az újításokat, de sehol sem láttam a tv-tuner fekete képének javítását...
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Mi is annak a proginak a neve ami helyettesíti a daemontools-t?
Nero7-et próbált már vki? -
v.attis
őstag
AVG internet security-nél kék halál,de legjobb esetben is működésképtelen restart után. A sima antivírus meg jó.
Valami a directx-el is van. nincs direct3d, vagy ilyesmi... Abban van valami csel, hogy hogyan müxik rendesen?
-
spyduck
nagyúr
Xp-s géppel össze lehet kötni? UTP
Hosszasan szenvedek már egy HP 6910p-vel, szinte tökéletes azt leszámítva, hogy a némítás gombja néha behülyül és pont az ellenkezőjét csinálja mint amit mondok neki a kis partizán önkényes akcióit leszámítva mert néha gondol egyet és bekapcsol.
[ Szerkesztve ]
-
v.attis
őstag
Szóval mi az az RC? Miért várjuk annyira? Ha kiadják, az is ingyenes lesz? Új telepítés kell majd neki?
-
spyduck
nagyúr
Ja és a BSplayer sem igen működik!
-
veterán
-
moonman
titán
válasz Neil Watts #13670 üzenetére
és/vagy defragol és/vagy tölti fel a superfetch cache-t, igen.
-
veterán
-
spyduck
nagyúr
válasz Neil Watts #13673 üzenetére
Még a némító gomb állandó bekapcsolás se zavarna mert engem már kezd idegesíteni.
-
veterán
-
Szabesz
őstag
válasz spyduck #13667 üzenetére
HP nx9420-al ugyancsak az a némítás gomb nálam is szórakozott, de a napokban lerántott egy frissítést a hangkártyához, és azóta rendesen megy. (7068)
Viszont Xp-vel valamiért nem sikerült összekötni lanon. Win7 látja az XP-s gépet, és minden működik is rajta, XPs viszont még pingelni sem tudja a Win7-est.
¯\_(ツ)_/¯
-
spyduck
nagyúr
válasz Szabesz #13676 üzenetére
a frissítést a HP honlapjáról vagy a gyártó honlapjáról rántottad le?
Nekem 7057-em van nem tudom számít-e?
Van már 7106-os verzió lehet azt kéne kipróbálni.Érdekes ez a némító gomb 35másodpercig be van kapcsolva 35 másodpercig ki van kapcsolva de csak ha netezek, amit abbahagyom a netezést normálisan működik, igaz a qoucklaunchbutton nem működik. Ja meg most már a Wifi se reagál.
Lehet jó lesz nekem még az az XP[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Neil Watts #13675 üzenetére
A Pavilion szériára gondolsz? (laptop)
-
spyduck
nagyúr
válasz Neil Watts #13678 üzenetére
Nekem HP Compaq 6910p-m van de igen olyasmi van annak is mint a Pavilionnak.
A különbség az, h a Pavilion a multimédiát képviseli míg a Compaq az üzleti kategóriát. -
Szabesz
őstag
válasz spyduck #13677 üzenetére
Win7 Action Center ajánlotta fel, mint nem important frissítést. Egyébként a SmartCard Controller driverén kívül minden magának rakott fel (azt nem találta, nekem kellett leszedni HPéktől).
Mondjuk ennyire durván azért nem szórakozott nekem, max olyan h gondolt egyett s ki-be kapcsolt, vagy pont fordítva működött (némítás aktív = van hang és fordítva). Egy újabb build-et kipróbálhatnál szvsz.
Még egyetlen apróság még ami nem szuperál: bármilyen telefonnak bluetoothon csak küldeni tud adatot, fogadni nem. Talán erre is jön majd frissítés.
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
Zsankee
aktív tag
válasz spyduck #13677 üzenetére
Az esetek tobbsegeben a Win Update oldalrol letoltott audio driver kezeli a pavilionok hangero/nemito gombjainak problemajat.
A quicklaunchok Windows 7 alatt valoban nem mukodnek, bar van hozzajuk vista driver,de azok szinten mukodeskeptelenek. Pontosabban, feltelepulnek minden gond nekul, csak epp nem mukodik a gyorsbillentyuk. A HP oldalarol eddig amit probaltam driverek rosszabbak,mint a windows alap driverei, tapasztalatom szerint.legszebb öröm a söröm
-
Zsankee
aktív tag
válasz Szabesz #13680 üzenetére
a publikus betanal a HP laptopok eseteben a texas instruments kartya olvasokat nem ismeri fel. Az alap audio driver pedig nem kezeli megfeleloen a hangero/nemitast. Conexant tipusu hangkartya eseteben csak a Windows Update ahol tobbe/kevesbe sikerul kompatibilis drivert letolteni.
legszebb öröm a söröm
-
Moonline.
aktív tag
A virtual clone drive-ban a virtual sheep mire való?
-
pengegyerek
aktív tag
Heló win 7 alatt Firefoxal meg lehet oldani, hogy neten tudjunk videót nézni mert azt tudom hogy a Flashplayerrel menne de az nem megy fel mert nem támogatja a böngészőt máshogy más kiegészítővel nem lehetne megoldani?
"Aki pálinkát iszik a temetőbe kiviszik ki pálinkát nem iszik azt is oda temetik."
-
premete
veterán
válasz pengegyerek #13686 üzenetére
Én feltettem a firefoxra való flash playert és wmp plugint és játssza a videókat simán.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
bpx
őstag
válasz Moonline. #13684 üzenetére
ha bekapcsolod, és épp semmilyen image nincs mount-olva, akkor pl. "Sajátgép"-ben nem a hagyományos CD/DVD meghajtó ikonját mutatja, hanem a Virtual Clonedrive ikonját (a Virtual Sheep-et), és így meg lehet különböztetni, hogy melyik a valódi, és melyik a virtuális meghajtó
-
Furky
őstag
válasz v.attis #13668 üzenetére
Az RC a Release Candidate szópáros rövidítése. Magyarul kiadásra szánt verziót takar. Ez is ingyenes lesz igen, és ajánlott majd neki egy teljesen új telepítés. A mostani build-ek csak kiszivárgott verziók, nem hivatalosan kiadottak. De az RC az ismét hivatalosan ki lesz adva, mint a build 7000. Valószínűleg az RC-t ingyen lehet majd használni 2010 júniusáig.
Az RC május végére várható, akkor adják ki a nagyközönségnek, de véleményem szerint, amint kiadják a tesztelőknek, az után pár nappal már ki fog szivárogni is. -
Furky
őstag
válasz pengegyerek #13686 üzenetére
64 bites oprendszert, és Firefoxot használsz? Mert ha igen, akkor azért nem jó, mert nincs 64 bites flashplayer, és a 32 bites flashplayert nem lehet a 64 bites firefoxhoz feltenni. Ezért inkább használnak sokan 32 bites firefoxot, mert amellé felmegy a flashplayer. Reméljük az Adobe csinál majd a jövőben/közeljövőben 64 bites flashplayert is, de ennek még a hírét sem hallottam, szóval erre ne várj.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
7068: Kiírta alul buborékablakba, h a windows defender ki van kapcsolva ha oda kattintok bekapcsolom (nem kattintottam oda és eltűnt az ablak idővel), kérdem én ezt mire föl? Épp divX filmet indítottam amikor kiírta. Film alatt lefuttattam semmi gond.
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Lenry
félisten
válasz Zsankee #13697 üzenetére
hűűűű.... hány és hány embert láttam már, aki egy hibaüzenet felbukkanásakor majdhogynem sikítva szaladt el, hogy "kiírt valamit a gép!!! " aztán egyszerűen csak valami tájékoztató üzenet, amire nyomsz egy entert és el is van felejtve...
persze ezzel nem a kérdés feltevőjét akarom minősíteni, de tényleg sokan el se olvassák a hibaüzeneteket, épp ezért szoktam ilyen triviális dolgokra is rákérdezni...
könnyen lehet, hogy a "de az nem megy fel mert nem támogatja a böngészőt" mondat éppen hogy abból a figyelmeztetésből született, amikor azt írja a Flash, hogy nyitva a következő program: Firefox... csak a kedves user nem olvasta el, hanem addig jutott, hogy Firefox és nem települ...mégegyszer: no offense a kérdés feltevőjének, de a tapasztalat azt tanította nekem, hogy kérdezzem meg az ilyeneket is
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs