Hirdetés
Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz Elisha_ #18801 üzenetére
Idézet Shark007 honlapjáról:
The x64 Components addon requires the 32bit release to be installed as a prerequisite.
Szóval szedd le a 1.13-as W7Codecs-et is, és a settings-ben állíts be mindent. Az x64 settingsben be tudod lőni, hogy a defkó WMP az x64-es legyen.
Sectumsempra - For Enemies
-
Elisha_
tag
válasz Morden24 #18802 üzenetére
Köszi a választ én is pont erre gondoltam, viszont nem akarok feltenni semmilyen kódek pakkot. Így marad a 32 bites WMP ahhoz csak vsfilter kell. Persze lehet, hogy maradok a MPCHC-nál abból alapból van 64 bites és visz mindent kódekkek nélkül és még telepíteni sem kell.
Asus P5Q, Core2Duo 8400 3Ghz, 4x1Gb geill DDR2 800Mhz, Asus HD4850 Ati vga, WD500 Gb HDD, Asus 500W táp, Win7 RC (build7100) 64bit
-
Criton
veterán
Sziasztok !
64bites Win7-et szeretnék ma felrakni, és a kérdésem az, hogy ha külön Win7 64bites driver nincs, csak 64bites Vista, az ugyan úgy jó ?
Az alaplapom Gigabyte EP45-DS5 és külön Win7 drivert még nem láttam hozzá, csak XP/XP64bit/Vista/Vista 64bit.
A vidkarihoz 9800GTX+ -hoz láttam már van Win7 64bites driver az Nvidia honlapján.
-
Criton
veterán
valamint mennyire megbízható a Vista ill. Win7 particionálója ?
Vista telepítésekor minden HDD-t 2-4 sec alatt formázott még a Primary-t is.
Win7 alatt is ilyen ?Én valahogy mindig az XP particionálásához hasonlíttok, ahol a primary vinyót pl 70gb azért nem 2-3 sec alatt formázott meg az XP.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Criton #18806 üzenetére
Hát, gyorsformáz. Ha van lehetőség, megbízhatóbb ha az ember külön partícionál, formáz. Dehát ha nincs, akkor jó ez is.
Nekem EP35-ös lapom van. Én lényegében csak pár dolgot raktam fel, de úgy, hogy betallóztam a 64bites Vista drivereit, és tökéletesen műxik.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
pzstm
titán
Hátha nem lesznek többet "hűűűűűmennyiramot eszik ez a s*ar windows" kommentek.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Morden24
nagyúr
válasz Criton #18806 üzenetére
Semmiféle hátránnyal nem jár, ha a telepítőből csinálod a dolgokat. Nem, nem lesz stabilabb, szebb vagy akármibb attól, hogy az XP-nek tovább tartott.
A driverek nagyrészt megfelelnek, tehát ha van Vistás, akkor már nagy bajod nem lehet. Egyébként meg nagyon sokmindent WinUpdate-ről szed le. Ha onnan levadássza magának, akkor csak olyankor érdemes mással próbálkozni, ha valami konkrétan nem (jól) megy.
Sectumsempra - For Enemies
-
hackeeeee
Jómunkásember
De miért az MS hibája a PB? Mondjátok már meg.... A PB fejlesztőinek kéne írni, hogy frissítsék, és legyen win7 kompatibilis....
Véleményem szubjektív...
-
Elisha_
tag
Ezen a linken [link] ezt olvastam: Sajnos a feliratok kezelése (VobSub 2.23 verzióval) hibás, ennek fixálására már született megoldás: át kell nevezni a system32 mappában a MFPMP.EXE és MP3DMOD.DLL fájlokat, majd újraindítás után működni fog minden.
Ez azt jelenti, hogy ha az átnevezések meg vannak mennek a feliratok VobSub nélkül is?Asus P5Q, Core2Duo 8400 3Ghz, 4x1Gb geill DDR2 800Mhz, Asus HD4850 Ati vga, WD500 Gb HDD, Asus 500W táp, Win7 RC (build7100) 64bit
-
pzstm
titán
Izzanak a vírusirtók, pörögjenek a kommentek, jöjjenek a flame-ek..
Előre szeretnék válaszolni: Nem, a Te gépeden biztos nem fut az x64 version!
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz Criton #18826 üzenetére
7100-as....
egy szóval sem mondtam hogy érdemes......Hivatalos RC-t érdemes használni, ezzel el lehet mókázni saját felelősségre..ha egyáltalán ez az ami.....iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz Morden24 #18828 üzenetére
Pre-alpha Office 2010 most integrálódik bele....
tegnap kezdték tesztelni hogy Office integrálással mennyivel több pontot ér el 3DMark06-ban, mert ha eggyel is kevesebbet, akkor kezdhetik előröl az "optimalizálási" folyamatot[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz moonman #18831 üzenetére
remélem ezt nem úgy gondoltad, hogy én fel akarom rakni, mert eszem ágában sincs.....csak gondoltam felpörgetem kicsit a topikot
-
D@ni88
addikt
válasz Csabee. #18837 üzenetére
hát a vga drivert ő szedte le magának... nem is hogy én választottam. mert amúgy ki-ki kilépett 15-20perc után. Csak az neki a jó amit update-ről szed le, azzal működik.
Nem az hogy sokat számít, csak hát fraps kidobta hogy AVG 64FPS helyett megy 54FPSel...
régen volt hogy 100fps, meg 110. most meg 90körül van a max.
de átlagba "csak" 10et esett[ Szerkesztve ]
-
Criton
veterán
Win7 64bitből egyébként melyik kiadást érdemes majd megvenni ? Home Premium/Professional... ?
-
pzstm
titán
válasz Criton #18839 üzenetére
Leginkább azt, aminek kihasználod a funkcióit, illetve ami a TE igényeidet a legjobban kielégíti (esetleg amennyit a pénztárcád elbír)
-
Immy
őstag
Üdv
Hibernálást hol lehet kikapcsolni? Csak mert csinált a gyökérbe egy 2.4gigás fájlt. (finoman fogalmazva helyhiányban szenvedek)
Immy
Apró: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/immy/index.html
-
promisz
aktív tag
TweakNow powerpack 2009
Tesztelve win7 x64-en![ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz D@ni88 #18835 üzenetére
Nos, ha már a GRiD-ről van szó, nekem 7100 RC-vel ugyanúgy megy mint Vista alatt, semmilyen FPS csökkenést nem tapasztaltam....
Nekem ez a viszonyítási alapom.
"hát a vga drivert ő szedte le magának.." - Valszeg itt kezdődnek a bajok
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Solicidium
aktív tag
Üdv. Egy igen érdekes problémával találkoztam win7 rc-ben. A Counter-Strike: Source-nak csak akkor van hangja, ha a háttérben fut a Team Speak nevű program. Több dolgot próbáltam: CS teljes letörlése (registry-bejegyzésekkel együtt, hogy elfeljtse a beállításokat), minden más audioeszköz letiltása az eszközkezelőben a hangkártyán kívül (ami egy usb-s emu 0202, ha ez számíthat), exclusive mód on/off (hogy egy program kisajátíthassa a hangeszközt vagy sem), kommunkációs aktivitásnál némítás/hangerőbeállítás állítgatása. CS hangereje nincs lenémítva tálcán. Arra gondoltam, hogy lehet, hogy az a probléma, mikor a CS-t telepítettem, ment közben a TS, de nem hiszem, hogy ezt ne küszöbölte volna ki a CS teljes uninstall/reistall.
kérdés 2.: Cool'n'Quiet-ra van már valami megoldás, hogy működjön? Az amd progiját, ami xp-n ment, nem hajlandó felrakni, rmclock szintén nem települ, crystal cpuid megy, de nem tudom elintézni, hogy a win-nel induljon és automaitkusan műkdöjön, anélkül, hogy ne indítanám mindig manuálisan és kapcsolnám be a multiplier managmentet rajta (s939-s opteronom van).
kérdés 3.: Hogy lehet beállítani, hogy automatikusan kapcsolódjon a nethez (dsl), mihelyst feláll a win? Xp-ben elég volt az indítópultba berakni a netkapcsolatot.
kérdés 4.: foobar2000: 8.3-t használok (mert csak ez jegyzi meg az emu 0202 usb hangkártyának a beállításait ) és win7 alatt sokkal kevesebb beállítási lehetőség van asio módban. Nincsenek meg azok a beállítási lehetőségek mint xp-ben, pedig egy byte sem változott a foobar könyvtáramban xp óta.
-
Criton
veterán
válasz hackeeeee #18847 üzenetére
akkor többnyire Win7 felrak minden drivert ? és akkor csak ahhoz kell külön drivert leszedni gondolom amit nem ismer.
nekem a géphez csak WLanom(Dlink DWA14Usb) van, mert olyan messze van a router, hogy felesleges hozzá kábelt venni.
de ahhoz, hogy mindent leszedjen, felkell ismernie a DlinkWLan usbt.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Solicidium #18848 üzenetére
Kipróbáltam, jó a hang a CS Source-ban. Nálad lehet vmi stikli...
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
Aktív témák
- Cégek számára kedvezmény! Irodai programok: Office, Word, Excel
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest