Hirdetés
Aktív témák
-
félisten
válasz Morden24 #40700 üzenetére
Hali!
Gondolom, nem az alap DX11-en frissít. Esetleg akik játszanak "régebbi" játékokkal, azoknak lehet hasznos?
(Komolyan kérdeztem előbb is, nem csesztetésből(meg most sem))Fire.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Morden24
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #40701 üzenetére
Hát a DX9-et használó programok esetén mindenképpen hasznos lehet, hiszen ugyebár azért frissítés, mert bizonyos komponensek cserélődnek.
Hozzáteszem, ebben nem vagyok biztos, de legjobb tudomásom szerint dx10-es (és gondolom 11-es) komponensek is frissülhetnek, ha máshogy nem, hát közvetetten.
Sectumsempra - For Enemies
-
ne_nezze
aktív tag
válasz Fire/SOUL/CD #40701 üzenetére
vannak benne dx11-es fájlok is, de a régebbi verziókhoz is van fejlesztés persze.
minden rendszeren érdemes frissíteni.Intelligence is not the privilege of old age. »»───(knee)───►
-
krystman
őstag
Nekem most olyan problémám van, hogy ha felmegyek a http://www.speedtest.net/ oldalra, és elkezdem mérni a sebességet, a feltöltésnél egyszerűen totál befagy a gép. Úgy Fox és IE8 alatt is. Ez mitől lehet szerintetek? Még idáig nem találkoztam ilyennel. Pedig volt, hogy leszedtem a Flash-t is, és újraraktam. De, nem változott semmi. Van, hogy 2x is lemegy rendesen, de általában elsőre befagy.
-
Obolony
senior tag
válasz pckownz #40682 üzenetére
nem ertem miert kene 3rd party registry turkalo szart hasznalni, aminek a tokeletes mukodeset semmi de semmi nem garantalja, mikor erre a win7nek beepitett gyari megoldasa van? nem ertem azt sem, hogy a fentiek ismereteben ilyet miert ajánlgatsz?
"Nincs veszélyesebb, mint amikor a tudatlansághoz még szorgalom is párosul!" *** Samsung I8910 Omnia HD Üzbegisztán Especial Version XXIL5 XEUIL3 Generic United Kingdom ***
-
Lenry
félisten
-
Obolony
senior tag
csodalatos. pluszban nem is erre valo. es rakerdez a usernel, magyarul szepen ugyesen ha igent mond akkor minden marad a regiben. tenyleg szuper megoldast ajanlott a Kedves Kolega
"Nincs veszélyesebb, mint amikor a tudatlansághoz még szorgalom is párosul!" *** Samsung I8910 Omnia HD Üzbegisztán Especial Version XXIL5 XEUIL3 Generic United Kingdom ***
-
pzstm
titán
válasz Morden24 #40688 üzenetére
autoupdate csak akkor telepít, ha én is jóváhagyom...no de mind1....ezekuután is minden épp olyan tökéletes mint eddig
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Zoltánka
tag
Sziasztok! Egy apró kérdés, lehet, hogy már volt róla szó..
Mi történik ha lejár a béta verzió határideje a rearm-ok után? Ok, hogy nem lehet használni a rendszert, de nem lehet újra felrakni ugyanazt a bétát?
Z
xxx
-
#PeTeY#
aktív tag
Reggelt!
Az megoldható win7-ben, hogy csak bizonyos fájltípusoknál ne használjon miniatűröket a windows intézőben? Konkrétan avi-ről és wmv-ről lenne szó, mert míg képeknél jól jön, ha hirtelen keresni kell mappán belül valamit, viszont egy olyan mappát megnyitva, ahol van 50+ avi fájl, csak tököl egy sort, ráadásul a filmek 99%-ának az első képkockája fekete, kvázi értelme sincs a miniatűröknek. Szóval beállítható, hogy videó fájloknál, csak ikont mutasson, míg másnál menjen a miniatűr? -
n00n
őstag
Sziasztok!
Tegnap felraktam a Windows 7-et. Nagyon elégedett vagyok vele. Viszont ma elindítva a gépet nincsenek ikonok az asztalom. Ha megpróbálok odahúzni egyet akkor nem történik semmi. Ha olyat húzok oda aminek ott kellene lenni-e, akkor megkérdezi, hogy lecserélje-e. Teljesen tanácstalan vagyok. Ti sem tudjátok mi lehet a probléma?
-
Morden24
nagyúr
válasz Zoltánka #40710 üzenetére
A betának, RC-nek van egy általános deadline-ja, ami azt jelenti, hogy egy megadott dátumig (a beta talán most augusztus, az RC meg március, ha igaz) működnek, akár kód, akár rearm.
Ergo a dátum lejártával byebye.Ameddig ez a dátum NEM jár le, addig persze felpakolhatod újra.
[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
Nézd meg a Users/felhasználóneved/Desktop mappában, hogy szerepelnek-e az adott ikonok. Ha igen, és nem látod őket, innen akár le is törölheted, és megpróbálhatod újrarakni.
Egyébként nem használtál valami tweaker progit, esetleg valamilyen tisztítót, ami az ikonok elérési útvonalát is piszkálja?
-
#PeTeY#
aktív tag
válasz Morden24 #40715 üzenetére
Nem használok külön kodekeket vagy kodekpakkot, az mpc beépítettjei tökéletesen megfelelnek. Feleslegesen nem is "terhelném" ilyennel a rendszert. Viszont ez ilyen félmegoldásnak jó lesz: képes mappák mozaik nézetben, minden más listában (valamiért erre nem gondoltam). Köszi.
n00n: "...átraktam a program files mappát d:/programokra." Szerintem ez lesz a gond. Nem stimmel az elérési út, gondolom én.
[ Szerkesztve ]
-
Zoltánka
tag
válasz Morden24 #40713 üzenetére
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
Sajnos nem emlékszem, hogy béta-e vagy RC a verzióm. Ezt honnan lehet megtudni?
Tehát, ha most lejár az újabb 30 nap (ha jól emlékszem már 3szor volt rearm-om, de lehet, hogy a 4. már...) akkor próbálkozzak újra a rearm-mal, hátha engedi tovább??
Z
xxx
-
Morden24
nagyúr
válasz Zoltánka #40719 üzenetére
Beírod a start menu futtatósávba, hogy winver.
Háromszor lehet rearmolni, többször kár próbálkozni, mert nem fogja engedni. a 120 nap úgy jön ki, hogy amikor feltelepíted aktiváció nélkül, akkor alapban van 30 napod, plusz 3x30 a rearm. Nem mellesleg a rearm csak újraindítja a számolást, nem hozzáad. Tehát ha az első 30 nap mondjuk 2. napján nyomsz egy rearmot, akkor buktál 28 napot.
[ Szerkesztve ]
-
Zoltánka
tag
válasz Morden24 #40721 üzenetére
Azt írja, hogy próbamásolat, lejárat dátuma: 2010.03.02.
Tehát, ha az aktuális rearm lejár, ami ugye a 3., akkor újra kell telepíteni és így fog kitolódni 2010.03.02-ig?
Épp most írta ki, hogy 18 nap múlva aktíválni kell az összes szolgáltatás használatához.
Z
[ Szerkesztve ]
xxx
-
Morden24
nagyúr
válasz Zoltánka #40722 üzenetére
Naszóval: a 2010.03.02. az a dátum, ameddig működik a verzió (minden bizonnyal egy RC-ről van szó). Ha aktiválnád egy kóddal (amit nem értem, miért nem teszel... ha akarod adok egyet, de a neten is, meg ebben a fórumban is találnál, nem illegális), akkor eddig a dátumig működne a rendszered.
Ha NEM aktiválod, akkor 30 napig megy a rendszer. Ezt a visszaszámlálást háromszor tudod újraindítani - tehát a 30 napot újrakezdeni - a rearm paranccsal. Ellenben az RC "szavatosságának" lejártakor mindenképpen vége a bulinak, akár rearmoltál, akár kóddal aktiváltál.
-
(ex)Cat
senior tag
hali
Win7 Ultimate-re telepítettem az Xp módot. Szinte minden szép és jó, csak épp az USB nyomtatómat nem tudom sehogy láttatni vele, erre pedig mindenképp szükségem van.
Az Eszközkezelőben van 3 db kérdőjeles "Virtual pc integration device". Gondolom, ezek okozhatják azt, hogy nem látszódik a nyomtató sehogyse.. Tud valaki segíteni, hogy mit csináljak, hogy működjön?
-
Morden24
nagyúr
válasz Zoltánka #40726 üzenetére
Itt regisztrálhatsz is magadnak egy kódot, de tessék, ez elvileg működik: TJQ4H-F8Q33-89HFD-THCT4-V7JVJ
Beírod a start menu futtatósávba, hogy activate, aztán a felbukkanó ablakba belövöd a kulcsot és ennyi
szerk.: Ebben a hsz-ben több publikus key is szerepel.
Egyébként már van a végleges Win7-ből is letölthető és kipróbálható verzió, ha esetleg újraraknád a gépet, akár ezt is próbálgathatnád: Enterprise 90-day trial. Itt nincsen sem aktiváció, sem rearm: az install után 90 napig működik, utána byebye.
[ Szerkesztve ]
-
Clemi
veterán
Kérdezem én, kis ostoba, hogy rendszermappa nevét minek kell átírni. Az, hogy Program Files miért nem jó? Szerintem gondold át még, hogy miket turkáltál szét, azokat csináld vissza, és megint lesznek ikonjaid.
A SpyBot S&D nem kavar be semmit, nekem is fenntvan, és használom is időnként. -
need
addikt
Üdv mindenkinek....
Szerintem most vannak a gyerek betegségek...
64 bites Win 7 van fent
voltak olyan oldalak mint a speednet ahol szépen megnyitotta majd se elöre se hátra nem ment legafagyott mindenfée hiba üzenet nélkül..
most bekapcsolás után betöltés után áll le de úgy hogy csak resettel indul...
élénken érdekel hogy ez mi okozhatja esetleg ha valakinek van valami tipje...!?!
a hibanaploba van 2 bejegyzés ami miatt most leált az egyik KERNEL-POWER
és EVENTLOG[ Szerkesztve ]
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
pzstm
titán
oprendszernek nem tetsző hardver, illetve nem megfelelő driver amire gyanakszom. Több mint egy hónapja használom az x64-et, és atomstabil....(lekopogom...)
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Morden24
nagyúr
Én azt nézném meg, hogy mi a helyzet a tuninggal illetve az energiagazdálkodási beállításokkal, valamint az ehhez kapcsolódó bios opciókkal.
A speednetes dolgot más is írta. Nem lehet, hogy az oldal szar? Egyébként is, miért néztek ti naponta netspeedet?
Amúgy nem tudom, mit csinál azon kívül az ilyen netsebességmérő bizbasz, hogy egy package-et innen oda küldözget, de logikusan ha ettől megmakkanna a gép, akkor netezés közben is elég gyakran fagyna. Ergo tényleg csak arra tudok gondolni, hogy a honlappal van valami baj. Esetleg frissíts hálókari drivert, vagy éppen hogy tedd vissza a régebbit, pl. a WinUpdate-est, ha van.[ Szerkesztve ]
-
leroyclub
senior tag
Hello! Van egy T-mobilos huawei usb-modemem. Mobilinternethez. Kb 1 hete van win7em és eddig tökéletesen müködött vele a stick de 2 napja egyszer csak nem érzékelte. Átdugtam a másik usb-be ott jo. De ha visza dugom az elsöbe akkor nem. Olyankor is látja de az eszközöknél sárga felkiáltojel van elötte. Ez mitöl lehet?
-
Lacpac
őstag
Sziasztok!
Telepítettem egy Win7-et (x64), Tettem rá, azt ami kell, majd egy speedfant.
Minden tökéletesen, gyorsan indult, addig amíg a raidvezérlőm (ITE it8212 ata raid controller) telepítésre nem került.
Azóta a speedfan kb 5 perc utánn tölt be a boot után
Az everestnek is kb 5 percre van szüksége, hogy elinduljon.
Ehhez a vezérlőhöz csak ilyen "öszvér" drivert találtam: 32 és 64 bit-es egyben.
Nem tud valaki csak kimondottan 64bit-es drivert ehhez a sz××hoz?köszi!
-
pzstm
titán
-
leroyclub
senior tag
kitöröltem az eszközkezelöböl a modemet és uninstaláltam a webn walk managert, majd ujra install és most jo. Azért remélem ezt nem kell minden 7en megcsinálnom :S
-
pckownz
őstag
válasz Obolony #40708 üzenetére
Nem ismerem annyira a win7 funkcióit, de ez csak egy ötlet volt. Az illetőnek tetszett. Azért ajánlottam, mert ha kattintgat is az illető, és még is módosul a registry, akkor 2 kattintás és visszaállítja az eredetit akár.
Nem értem miért kellett ebbe belekötni, kedves "Kolléga". -
Morden24
nagyúr
Akkor szerintem le is mondom a megrendelésemet, úgyis csak SP1 után lesz valami értékelhető a Winfosból
leroyclub: Amikor a megszakítások miatt összevesznek az eszközök. Simán előfordulhat, hogy ha eltávolítod, jó lesz, mert általában maga a driver szokott bekavarni. De egyébként szerintem szard le, ha a másik viszi.
szerk.: Na, látom meg is csináltad
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz Morden24 #40741 üzenetére
Engem SP1 már nem fog érinteni. Úgyis áttérek az optimalizáltabb Chrome OS-re..nyilván több support jár majd hozzá, nagyobb kompatibilitás, és sokkal stabilabb is lesz. A fagyás meg teljesen ismeretlen lesz számára, hogy a vírusokról ne is beszéljek.
Meg aztán remélem csak x64-ben fogják kiadni
-
n00n
őstag
Könnyebb volt a megoldás, mint gondolnátok. Jobb gomb az asztalon, View -> Show Desktop Icons
-
need
addikt
válasz Morden24 #40733 üzenetére
a gépem nem volt tuningolva kinöttem már az ilyenekböl és szertintem sok értelme sincs..
megnéztem az energiagazdálkodást kiegyensulyozotton van ezen szerintem nem kell piszkálni..
való igazad van nem kell nézegetni a speednetet de tegnap nyomták fel a netemet 60 megára kiváncsiságbol akartam de ezt csak már xp alol tudtam megnézni biztos hogy van valami kehe az oldalnak mert csak azt lehet megnézni semmi mást ha másra is ott katintani akarok a virusirtó letiltja..
KERNEL-POWER szóra az 1ik helyen a következö dolgot találtam
"no, annyit sikerült megtudnom hogy a következő rendszerfájlok okozzák a bsod-t: "atikmdag.sys" és "dxgkrnl.sys"
ha eltávolítom valamelyiket, akkor az aero felület nem fog megjelenítődni (amugy mind a 2 fájlt a win7 pakolta fel), de így legalább nem jön bsod"megoldási javalat ként a direct x frissitése ez meg is történt az augusztusival..
és ez idáig nem volt semmi...
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
SZATA
senior tag
Hi all!
Lehet kapni/előrendelni már a Win7-re frissithető Vistát (Home Premium) 30-35e Ft-ért. A benne található kuponnal meg kell rendelni a neten a W7-et amit majd küldenek, de a DVD szállításáért plusz kell fizetni pár ezrest. Ehhez lenne pár kérdésem.
- Miért éri meg ez jobban, ha megéri, mint egy sima W7 HP? (Nem akarok Vistát használni).
- Mennyi lesz a W7 HP ára teljes verzióban? (Nem upgrade).
- Eltérő infókat kaptam, találtam arról, hogy ezt már meg lehet venni most, vagy csak a W7 megjelenése után. Mi az igazság? Ha az utóbbi, akkor mi az értelme?
- Fel kell tenni hozzá a Vistát és azt frissíteni, vagy lehet telepíteni a DVDről a W7et szűz vinyóra?Előre is köszi, minden infót szívesen veszek ezzel kapcsolatban!
-
Morden24
nagyúr
- Miért éri meg ez jobban, ha megéri, mint egy sima W7 HP? (Nem akarok Vistát használni).
Mert ha dobozosat kapsz 30-35ért, az a magyar árakhoz képest igen jó.
Mennyi lesz a W7 HP ára teljes verzióban? (Nem upgrade).
Itthon tudja a halál.
- Fel kell tenni hozzá a Vistát és azt frissíteni, vagy lehet telepíteni a DVDről a W7et szűz vinyóra?
Mindkettőt meg tudod ejteni.
Egyébként ha nem gond, hogy nem magyar az oprendszer, az amazon.co.uk-ről 25-26K HUF-ért rendelhetsz dobozos W7HP-t.
-
Tibro5
senior tag
-
SZATA
senior tag
válasz Morden24 #40749 üzenetére
Köszi a választ mindenkinek!
Amiket én írtam azok is OEM árak, nem dobozos. De van vmi előnye a dobozos kiadásnak? Bárki vehet OEMet, nem csak géppel együtt. Így viszont már, hogy olcsóbban előrendelhető a W7, teljesen értelmét veszti a Vista + frissítéses csomag. Bár az edigital-nál 29900-ért láttam a frissítős csomagot. Arról is változó infókat lehet találni, h kell e fizetni a W7 frissitő DVD szállításáért.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest