Hirdetés
Aktív témák
-
petho0506
tag
Az lenne a kérdésem, hol lehet beállítani a képen is látható gyorsindító ikonokat.
-
Morden24
nagyúr
válasz Alex123 #41354 üzenetére
Megnéztem én is, és nem ment, bár ez könnyen lehet azért, mert a liveID-mra már kértem egyet (nem tudom, lehet-e többször vagy csak egyszer).
Ha esetleg más böngi alól próbálkoztál, akkor ezúttal próbáld meg IE alól, vagy esetleg később, mert az is lehet, hogy valami miatt áll a szerver.
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
luw2win
őstag
Hali!
Tapasztalt-e valaki már olyat hogy játék közbe nagyon megcsappan az fps, és ezt a processzor okozza, mert valami program kb 40%-t rátesz és igy keletkezik a lagg.
Másik: Ránéztem az erőforrás figyelőre, és a Rendszermegszakítás 50%-ot eszik a procimból
ez mi?gépem az adatlapomon
amúgy a rendszer kb 5 napos, 2 játékkal még néhány progival, amit megszoktam és sose csalódtam bennükköszi a segítséget
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
Dave™
nagyúr
Catalystból melyiket érdemes használni? Hd 4650-em van, és a 9.9-es catalyst-al igencsak lassú minden, ugyanez a helyzet a win által frissített driverrel is. Ennyire nincsenek még kiforrva a driverek?
-
luw2win
őstag
semmi tuning, még egy mhz se, vistás driverekkel
leterhelve, proci ~40-45 fokos, VGA meg max 60, nemigenhiszem hogy túlmelegedés.
De a Rendszermegszakítás az 2D-be is jelen van[ Szerkesztve ]
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
creed30
aktív tag
Ha már ilyen segítőkészek vagytok
XP-ben a rendszervisszaállítás letiltásával is lehetett helyet felszabadítani ha jól tudom.Van erre lehetőség a hetesnél is?Ha igen pontosan hogy? -
-
luw2win
őstag
-
Dave™
nagyúr
válasz pincehely #41380 üzenetére
ja akkor megnyugodtam csak a kártya miatt néztem meg, mert most vettem, amúgy a legkevésbé sem hoz lázba. De akkor szerencsére ez shift specifikus
Köszi!
szerk: Bár továbbra sem tudom tuningolni mivel lehetne, sem az ATT nem látja, sem a Rivatuner. Csak a fan-t engedik állítani, órajelek nem (az ATT low-level drivere sem települ)
[ Szerkesztve ]
-
luw2win
őstag
még egy kérdés, ha bekapcsolom az RSS hírolvasó widgetet akkor hogy tudom például a prohardvert beletenni?
-
pzstm
titán
válasz luw2win #41390 üzenetére
ha nem is használod az IE-t, akkor egyszer elindítod, előfizetsz hírcsatornára, utána kilépsz és használhatod tovább FF-t, Chrome-ot, Safarit, Avant browsert....vagy ami épp jólesik
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
őstag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy egyszeriben nem tudok a tálcára ikont tenni? Ha fut a program, a jobbklikk menüben sincs ott a "rögzítés a tálcán" pont. Valamint a start menüben sem tudok rögzíteni ikonokat...
Bármi ötlet?
szerk: Már rögzített program esetén ott van a rögzítés feloldása...
[ Szerkesztve ]
"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
őstag
válasz PhoenixK #41393 üzenetére
Közben meglett, én voltam a balf... balfék!
A megoldás:
Eltűnt a Rögzítés a Tálcán és a Rögzítés a Start menün parancsHasznos lehetősége a Windows 7-nek, hogy alkalmazásokat könyvtárakat rögzíthetsz a Taskbar-ra és a Start Menü-re. Ezt a jobb klikkes helyi menüből lehet elérni, vagy egyszerűen húzással is rávihetjük a Taskbar-ra az alkalmazásokat. Amennyiben ezt nem tudod megtenni, illetve a helyi menüből eltűnik a Rögzítés a Tálcán (Pin to Taskbar) és a Rögzítés a Start menün (Pin to Start Menu) parancs, illetve esetleg eltűnt a Taskbar-ról az Ugrás lista (Jump List), akkor valószínűleg egy "hagyományos" tweak programmal tüntetted el a Shortcut Arrow-t az Asztal ikonjairól. A Windows 7-ben másképpen működik, így az IsShortcut kulcs eltávolítása a Registry-ből megszünteti a rögzítés lehetőségét is. Ahhoz, hogy visszaállítsd az eredeti állapotot, nyisd meg a Registry Editor-t, írd be a Start Menü keresőjébe, hogy regedit, és menj a HKEY_CLASSES_ROOT ⇒ lnkfile ponthoz, és a jobb oldalon jobb klikk az üres területre ⇒ Új (New) ⇒ Karakterlánc (String Value), a neve legyen IsShortcut az értékének ne adj meg semmit (""). Lépj ki a Registry Editor-ból. És ha el akarod tüntetni a kis nyilakat az ikonokról, akkor használj kifejezetten a Windows 7-hez készült tweak programot, vagy megtalálod a nyilak eltüntetésének leírását itt:
Shortcut Arrow eltüntetése"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest