Hirdetés
Aktív témák
-
Szellem.
nagyúr
Sziaszok!
Volna egy problémám:
Leszedtem a Windows 7 Codec-et, a Shark007 félét, de nem jön be a felirat. Más progival igen. Mit kell beállítani a Win7 Codec-ben, hogy a WMP lejátsza a feliratot? -
Grafiqs
őstag
A topikot kitakarítottam. Ha még egy hasonlót meglátok akkor pihenô idôk lesznek kiosztva...
És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss
-
Clemi
veterán
válasz Kris87 #40166 üzenetére
Kompatibilis módban elhiszem, hogy szaggat, nem véletlen hívják annak. Próbáld meg alapra tenni a bios-t, mert lehet, hogy sz@rul van beállítva, aztán normális drivereket kellene feltenni,....
Köszi a segítséget, de szerencsére megoldódott, csak az a baj, foglamam nincs mitől, ugyanis tegnap este kínomban feltettem a GTA IV legújabb patchet, amitől viszont javíthatatlan WT20-as (vagy valami hasonló) hibaüzenet jött elő, szóval többé nem indult a játék. A driverek egyébként rendben vannak, és a kipróbáltam úgy is, hogy visszakapcsoltam a lapozó file-t, de attól sem javult meg. Egyébként a belső benchmark szerint 47 fps volt a sebességem, mégis laggolt mint az állat (a benchmark alatt nem).
Szóval ujra feltettem, egyből a nyakába a legújabb patch-et, viszont kitiltottam a netről. Most minden high beállításon van, és egy röccenés nélkül megy. De hogy mi oldotta meg, fogalmam nincs, de vagy a netről kitiltás, vagy a patch, mert azon kívül semmi nem változott. -
MODERÁTOR
Nálam a Test Drive Unlimited meg pont az ellenkezőjét csinálja. Ha nincs kapcsolódva a net,mikor játszanák vele, akkor kb fele fps, és össze vissza akad, mikor kapcsolódva van, akkor meg simán megy. Szóval akár elképzelhető az is, hogy a net miatt kavart be nálad valamit. De a lényeg az, hogy megy
Everybody lies.
-
jozsef11
tag
Sziasztok!
Nekem lenne egy kérdésem srácok. Win 7 alatt valaki működőésre tudott bírni leadtek winfast 2000 xp global TV kártyát? Mert elvileg nincs hozzá win 7-es driver.
Előre is köszi! -
Reteek
csendes tag
Srácok új Sound Blaster driver jött ki Win7 re! Illetve előző frissítése vagy mi a szösz. W. Update leszedi!
... Ha isten mindenható, akkor tud olyan követ teremteni, amit nem tud felemelni, de ha nem tudja felemelni akkor nem mindenható. ...
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Hogy lehet a W7-ben XP mode-t előhozni? SEgítsetek pls!
Tigris, tigris, csóvafény...
-
jozsef11
tag
válasz dvdbackuper #40223 üzenetére
Oké köszi srácok akkor megnyugodtam, hogy működik köszi!
-
semetka
őstag
Megvettem a 4 giga ramot és felraktam a 64 bites win 7 et. Eddig minden zsír, egyedül a használatban lévő memória tűnik soknak. 1-1,2Gb ramot eszik alapból. Mennyire jó érték? A svchost.exe eszik sokat, több is van belőle kb 250 megát eszik. Mit csinál ez a svchost.exe?
[ Szerkesztve ]
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
csimav
őstag
csáó!
5.6 os élményindex mit takar?
Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.
-
redXIII
senior tag
Használ valaki 5.1es fejhalhgatót?
Mostanában akarok venni 1et,de amiket néztem,nem volt Win7 driver,csak vista.És nem lenne jó belefutni pont 1 olyanba,ami nem mükszik rendese))Elszámoltam a végtelenig. Kétszer.
-
graccag
csendes tag
Üdv!
Tudja valaki mi okozza a következő problémát?
Van egy laptopom amire rákötöttem még egy monitort. Ha egy ideig nem nyúlok a géphez és mikor visszamegyek a monitor visszakapcsolódása után a laptopom kijelzőjén nem látszik az egér. Lehet használni, mert rá tudok kattintani a dolgokra, csak éppen a nyíl nem látszik. Azt már megfigyeltem, hogy teljesen mindegy, hogy melyik az elsődleges monitor, mindig csak a laptopon jelentkezik a dolog, ami ugye eléggé zavaró, mert csak újraindítással tudtam megoldani. (OS: win7) -
MATEO6600
őstag
Hi!
Win 7 RTM 64 bitem van, és MPCHC-val nézek hd filmeket.
Egyik pillanatról a másikra, nem akar lejátszani egy .mp4-et.
Hibaüzenet: Cannot renderer the file.
Igazából nem tudom, hol kéne ezt megkérdeznem, gondolom ti segítetek.
Volt már ilyen valakinek? Többször is újratettem a progit. -
BaLee
addikt
Kérdésem lenne.
Van egy Win7 RC (build 7100) változatom.
Ha erre fel szeretném tenni a végleges változatát az működni fog azzal a bizonyos frissítés opcióval? Azaz megmaradnak a programok stb.Ha igen, ez hogyan működik, az installerbe kell kiválasztani esetleg Win7 alatt kell elindítanom a telepítőt?
-
polonic
félisten
Angol win7 professional verzióm van. A kérdésem az, hogy lehet ezt language packból magyarítani? A súgójában azt olvastam, hogy csak az enterprise és az ultimate verziókat lehet. Úgy néz ki ez így fog maradni akkor?
-
veterán
-
polonic
félisten
Az baj.
Nekem nem gond az angol, a szüleimnek baj csak. Emiatt szeretném magyarítani.
Ezt a miskolci msdnaa-ról szedtem le, leszedtem még a language packot is. De akkor ez gyakorlatilag feleslegesen van fenn?
Valaki írta, hogy felkerülnek a magyar telepítők, remélem így lesz. -
Morden24
nagyúr
válasz semetka #40226 üzenetére
Nekem 1,3-at eszik (32%-ot) 60 process-el.
Egyébként tessék, itt olvashatsz az svchost-ról.
És a kérdésedre válaszként: teljesen normális, hogy ennyit eszik. Ez a rendszer ennyit használ, és pont.
Sectumsempra - For Enemies
-
harry
veterán
Sziasztok, volna egy olyan gondom, hogy Win 7 rc alatt felraktam steam-et, és letöltöttem a Counter Strike 1.6-ot, de mikor elindítom csak a menü háttérképe jelenik meg, nincsenek menüpontok, gyakorlatilag nem tudok csinálni semmit (persze half-life-nál is ez a helyzet). Ilyet tapasztalt valaki?
CS, Steam, Win7RC eredeti, és 64 bites, Intel 4500 vga.
Néztem egy nem-steames verziót is, de ott is ugyanez volt a gond, gyanítom akkor inkább a win7-tel lesznek problémák.[ Szerkesztve ]
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
Morden24
nagyúr
Hát első rudnóban nézd meg a Steam-en a Csé fórumokat, de sanszosnak érzem, hogy 32bites módban kell indítanod az appot (nekem is volt ilyen gondom HL játékoknál).
A játék properties menüjében a set launch options-ba kell valamit beírni, de nem emlékszem, mit
szerk.: Na, megnéztem. Nem valami kreatív: "-32bit" (persze idézőjel nélkül).
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
jozsef11
tag
Helló srácok!
Nem indul a turbo pascal 7.0 windows 7 alatt akár hogy próbálom emulálni xp-móddal stb.
Kérdésem hogyan lehetne futásra bírni?
Előre is köszi! -
< CyberBob >
őstag
A steam-ról nem tudok nyilatkozni, de a Half Life 2 / Episode one, two megy hiba nélkül.
Épp fent van egy kicsit nosztalgiázok és hihetetlen, hogy még mostani játékok között is milyen jól néz ki a hangulata meg utolérhetetlen.Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz < CyberBob > #40248 üzenetére
Én minnyá megnézem az 1.6-ot, csakhát töltögeti épp, és nem a sebességéről híres a steam.
Véleményem szubjektív...
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest