Hirdetés
Aktív témák
-
negyedes
addikt
Udv!
Mi a lenyeges kulonbseg az Enterprise es pl a Prof kozott?
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
naksys
senior tag
Üdv!
Win7 RTM: miért van az, hogy bootoláskor miután felállt a rendszer és megjeleink a net kapcsolódás ablaka 1 percre megáll minden -nem hozzáférhető egy alkalmazás sem, csak forog az a kis karika ?? 1 perc után folytatja a kapcsolódást és minden oké. nagyon idegesítő! -
MODERÁTOR
hackeeeee, pzstm, Morden24: Látom elvagytok
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
Na hogy ON is legyek, MSDNAA-n csak prof van, avagy lesz más is?
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Morden24
nagyúr
válasz Barthezz2 #38910 üzenetére
Mit dumálsz, mikor te is itt várod látványosan az MSDNAA-s Gaming Edition-t
(#38914) hunfatal: Ja, eszemben sincsen Winampot használni, rühellem. Csak azért kérdeztem rá, mert többször olvastam már a fórumban, hogy admin jogokat adogatnak a Winamp-nak, és számomra teljesen értelmetlen/indokolatlan volt, hogy egy zenelejátszó ilyenekkel röfög. De akkor végülis megválaszoltad a kérdésemet: nyilván outdated verziót használtak ezek a komák.
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
MODERÁTOR
válasz hackeeeee #38912 üzenetére
Nekem tökéletes az angol is, csak el kéne intéznem a regisztrációmat végre
Morden24: hogy találtad ki?
hunfatal: fentebb meg írták, hogy az enterprise szinte ultimate, szóval szinte az is lesz akkor
Mondjuk konkrétan a HP érdekelt volna, de végül is a prof is hasonló, szóval marad akkor az
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
válasz hackeeeee #38917 üzenetére
Lustaság
Na viccet félretéve, már lebeszéltem, csak be kellene vinnem a suliba a kitöltött cuccost, aztán kész is, csak eddig még csak 1x voltam, de akkor is csak 2 órát kb. Majd talán jövő héten már megleszAmugy nem sietek, megvagyok már hónapok óta azzal ami van most(7201)
Everybody lies.
-
Speeedfire
félisten
nálam a cfos elég sűrűn leáll, tapasztalt vki ilyet?
xp és vista alatt tökéletesen működöttFotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
fatal`
titán
válasz Speeedfire #38921 üzenetére
Már a cFos topicban válaszoltam, de azért itt is: A 4.5ös verziót használom x64 RTM Professional alatt és hibátlanul működik, teszi a dolgát, úgyhogy ott valami más gubanc lesz. Csak szimplán elszáll a program?
-
-
ToBeY
nagyúr
Ha nézem a tv-t (Dscaler) és bekapcsolom az MSN-t elmegy a hang miért?
-
pincehely
addikt
Tényleg használható a dscaler?
http://kefetemap.deviantart.com/
-
-v-
addikt
Valakinek van ötlete, miért kockás az avi és mpeg is?
Már volt itt róla szól, winfast tv2000 xp expert tunerhez hogy szar még a driver,
és vagy kockás a kép, vagy kilövi az aero-t a win, merthogy összeakad...
igenám, de most nézem, az mpeg meg az avi is ugyanúgy szar :S
(a hd fullos, azzal nincs baj) -
Egzee
őstag
Lenne egy olyan kérdésem, hogy hagyhatom-e a Win7-nek, hogy frissítse a Catalystot? Olyan lesz-e mintha letöltöttem volna a legújabbat, olyan lesz-e mintha manuálisan reg tisztítottam volna etc. Jó-é ez nékem?
-
MODERÁTOR
-
pzstm
titán
válasz Miller12 #38938 üzenetére
Ezt a versiót nem lehet AKTIVÁLNI??? vagy nincs még KULCS kiadva rá (kinyerve)???
Szerinted ha "kinyernek" egy kulcsot, és rengetegen beaktiválják vele a Windowst, azt nem teszi a Microsoft pillanatok tiltólistára? (mármint azt a kulcsot)
Aktiválni amúgy Online illetve telefonon keresztül lehet. Technet/MSDN előfizetők tölthetik le, MSDNAA keretein belül a Professional tölthető, illetve Connecten a Beta teszterek kapták meg a letöltés jogát. Valamint tegnap óta az Enterprise verzió 90 napos próbaverzióját bárki letöltheti
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz Miller12 #38941 üzenetére
Az úgynevezett "free" eseteket felsoroltam
1. Technet/MSDN
2. MSDNAA
3. ConnectHa egyikhez sincs hozzáférésed, akkor bizony kéntelen leszel egvenni/megrendelni/előrendelni.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
-
hackeeeee
Jómunkásember
Véleményem szubjektív...
Aktív témák
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Építő/felújító topik
- Bestbuy játékok
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
- 3D nyomtatás
- SONY LCD és LED TV-k
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Gumi és felni topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest