Hirdetés
Aktív témák
-
félisten
-
pete_21
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #38104 üzenetére
MSDN-en igen, de én az MSDNAA-t írtam, hogy nincs.
-
TigerCat
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #38075 üzenetére
Köszi a segítséget és a tesztet is!
Kíváncsi leszek mit tud majd...
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
McKane
senior tag
Üdvözlet!
Kérdésem lenne..
A Windows 7 (most teljesen mindegy hányas build, hisz aki jogsult rá használhatja az RTM-et is, én sajnos nem, beérem az RC-vel ) és a Windows Vista közül melyik bírja tovább akksiról?
Csak azért kérdem,mert most legális Vistám van, és ha a 7 jobban bírja akksiról akkor lehet hogy megveszem. Lehet hogy hülye kérdés, csak most jutott eszembe, hogy talán ezt még senki sem kérdezte,tesztelte..Üdv.: McKane
-
törölt tag
Elég fura problémám lett. C:\-n van a Windows, D:\-n minden más. A felhasználó mappájában minden mappát (képek, zene, videók, stb.) áttettem a D:\-re, de a C:\Users\xxx\ mappában ott maradt 3 üres, nem hozzáférhető mappa (Music, Pictures, Videos), nem lehet se törölni, se megnyitni. Tehát abban a C:\Users\xxx\ mappában nem kellene semmilyen felhasználói mappának (kivéve AppData, meg hasonlók.) lennie, képet is feltöltök, hátha érthetőbb. [link]
Ez csak Windows 7-en fordul elő, Vistan nem.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Szerintetek miért lassul be egy idő után a rendszerem 6-7 óra után úgy belassul pedig a ramom az 45-48%-on van a proci megt nem is nagyon ugriik ki. Csak néhány %-ot.
Szerintetek a videó kártya lehet a ludas? 7300gt 256 mb-os van benne.
Ötlet? Megnéztem a performance cuccot és nem látok benne semmi különöset.
Ötlet?"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
HbImi
csendes tag
Sziasztok!
Beleakadtam egy problémába! Nem tudok a tálcára egy bizonyos mennyiségen felül parancs ikonokat elhelyezni. Ez az XP, és a Vista esetében nem így működött. Szerintetek mi erre a megoldás?
Előre is köszike!GigaByte 965-P DS 3 rev.3.3 @ Intel E 6400 2.13GHz @ 2x1 GB Geil Ultra 800MHz 4-4-4-12 @ Sapphire Toxic 4850 512Mb @ Hitachi SATA II 320GB @ LG DVD SATA II Light Sreibe @ 420W Passzív Cooler Master
-
szab.tam
nagyúr
hi!
hivatalosan letöltött 7100 van fent.
jól értem, hogy a30 nap után, mindenféle trükközés nélkül, azaz legálisan még 3x30-ig meghosszabíthatom?
ha ez letelt, és veszek egy pl. dobozos verziót, akkor újratelepítés nélül, az azzal kapott aktiválási kóddal végleg aktiválhatom? vagy újra kell telepíteni?
ha simán lehet a vásárolt kódjával aktiválni a fent lévőt, akkor mi van, ha a fent lévő ultimate-nél alacsonyabb verziót veszek? visszabutul vagy újra telepítendő?másik:
tudom, 1000x lett már kérdezve, meg ott az első oldal, gugli, stb. végigjártam, végigolvastam, telepítettem.creative sondblaster 5.1 live.....
valmi értelmes, MAGYAR NYELVŰ leírás, link szájbarágósan, hogy mit, mi után, és hogyan kell csinálni, feltenni, hogy működjön? (nem arra gondolok, hogy support pack, és találjam ki, mit kell vele csinálni...)
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz szab.tam #38116 üzenetére
összekevertem a max 120 napig lehet aktiválás nélkül futtani lehetőséggel....
"A türelmi idő meghosszabbításához felhasználónak rendszergazdaként az „slmgr -rearm” parancsot kell futtatnia, majd újraindítás után elkezdődik a következő 30 nap. Ez az eljárás a Microsoft szóvivője szerint nem sérti meg a Windows 7 felhasználási feltételeit " és ezt 3x lehet eljátszani. csak semmi értelme...
jó elbeszélgetek magammal....
még pár perc és creative-ot is megoldom. magammal...
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
nagyúr
-
félisten
válasz szab.tam #38118 üzenetére
Hali!
Hivatalosan a Windows 7 7100 RC változatot Augusztus 15.-ig lehetett letölteni a Microsoft-tól, ez időben lehetett ingyenesen igényelni kulcsot is hozzá. Ha ezzel a kulccsal aktiválod, akkor az RC változatát teljesen legálisan, 2010 Június 1-ig használhatod, azzal a "szépséghibával", hogy Március 1.-től 2 óránként újraindítja a gépet.
Fire.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
szab.tam
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #38120 üzenetére
de kulcsot még lehet, én is pár napja kértem. meghosszabították asszem októberig...
-
félisten
-
szab.tam
nagyúr
ja, most már világos!
a creative meg bekaphatja! bekapcsolom az alaplapit, úgyis csak ritkán kell. a g35 meg saját drivert használ...
de ami azt illet, én a vistat kihagytam, mert 2x nekiugorva sikítófrászt kaptam.
így azt sem tudom, a win7 a gyakorlatban mennyivel jobb, lehet, hogy csak nekem van egy nyugisabb, türelmesebb hétvégém, de nagyon tetszik a dolog.a creative hangari, és a hálózati mappamegosztás kivételével mindent belőttem rajta, egy bizonyos játék viszont sokkal gyorsabb, stabliabb, mint az xp-n, bármilyen driverrel. (gtr2 f1 mod). nekem már csak ezért az egyért is megérte feltenni. ráadásul ami a hd filmlehjátszást illeti: bd-nek total media 3, (ami a 32-es xp-men nem ment), mkv-nek pedig mpchc, (amit az xp-n megint csak túlbonyolítva tudtam dxva-ra beállítani)....
itt meg se k-lite, se core avc, se semmi. a két lejátszó magában, és minden jól megy hardves gyorsítás mellett...és még egy érdekesség. egy barátomhoz átvittem egy 7300-as passzív karit, mert tönkrement a gépe, gari alatt van, és összedobtunk egy tartalékot. tehát: win7, 7300!, total media 3, és minden bluray alatt, (mpeg2, vc-1, h264), megy a hardveres gyorsítás.
ezt nem igazán értjük, mitől van, de dxva 7000-es nvidia karival xp alatt nem volt. (kivéve némi mpeg2 hd gyorsítás). hivatalosan dxva h264, vc1 alatt csak a 8000-es vga-któl van, de még a régi g80-asnál, 8800gtx, gts 320mb) sincs - ami ugye újabba a mi 7300-asunknál...ezt megmagyarázni nem tudom, de egyértelmű örömöket okoznak az első találozásaim a win7-tel!
az meg, hogy megkeresi a microsoft által jónak talált drivert. hááát. az kényelmes, de nem mindig jó.
1 pl: canon ip4000. az auto telepített driverrel működik az alapnyomtatás, de pl egy canon progi, a cd label print, amivel cd- felületére lehet nyomtatni, csak akkor indul el, ha a canon oldaláról letöltött drivert telepítjük. különben nem talál kompatibilis nyomtatót...[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz szab.tam #38124 üzenetére
A liveot már a Vistan sem lehetett normálisan, 5.1-gyel, EAX-al működésre bírni, így használtan én is vettem inkább egy Audigy LS-t, evvel semmi gond nincs egyik windows alatt sem. Jó rendszer ez valóban, bár nekem a Vistaval sem volt semmi problémám. A 7es sorozatú nvidia tudtommal tudja a DXVA-t csak nem mindig van értelme, mert lassú.
Az updaten található driverek mindig csak az alapdolgokhoz jók, a VGA driverek sem tudnak OpenGL-t és nem kapsz mellé se Catalyst Control Centert, se nVidia Control Panelt.
-
szab.tam
nagyúr
válasz fatal` #38125 üzenetére
nem-nem. a 7000-es nvidia széria hivatalosan csak az mpeg2 hd-t tudja dxva gyorsítani...
hogy most mit csináltak az új driver-ben, mivel járul hozzá a win7, nem tudom. sőt, power dvd 7-ben is megnéztük, ott ki is írja a dxva-t, total media-ban csak azt, hgoy hw accel: 2.0. de hogy 2.0 mi, azt nem...
ez a vga nálam is bent volt próbaképp xp alatt, és ott semmit nem csinált... pedig a power dvd ha éppen tud gyorsítani hd-t, azt külön, manuális kapcsolgatás nélkül, magától teszi...[ Szerkesztve ]
-
jilian
addikt
Sziasztok!
Fuuu
Nagyon kikészít ez a Win 7!!
Megint +probálkoztam az op rendszerrel de ugyan az a problémám...eldurran az agyam.
7600 RTM x64 magyar
-telepítés, aktiválás minden ment tökéletesen...
De 1szerüen kikészit, h alig lehet rá felvarázsolni 1-2 dolgot...néha elinditja néha NEM!
A feladatkezelöben látom h fut már mittom én x néhányszor de a program vhogy mégsem 'fut'
Jelen esetben az Ati tray tools (4870-hez beállitás) szarakodik,,,nomeg az MSN!!!
Nem hiszem el ,h nem tudom egyszerüen felvarázsolni! Az utolso szekcioban csak ugy áll és vár.
Hiába probálom kompatibilitással 'állitgatni...Ezt is X-szer elinditja a feladatkezelöben.
Probáltam ha kikapcsolom a felhasználoi fiokot de akkor is...
Mi a jo bust lehet ilyenkor tenni????
THX -
Sunsetjoy
tag
válasz virkir #37904 üzenetére
Fura, nekem meg ezt írja ki, pedig még a tulajdonjogot is átvettem, rendszergazdaként futtattam, de tényleg a látható lehet a gond... (konfigom a profilomnál).
[OFF]
37540-es hszemre válasz:
Na megtaláltam a megoldást, megfelelő driver kellett neki. Ugyanis az update, meg ilyenek
nem megfelelő drivereket szedtek le. Az, hogy az alaplapit kikapcsoltam, nem hozta meg a javulást, és ellenben kell is nekem jelenleg a számítógép elhelyezése miatt a két hangkari.Az Audigy SE-hez valamelyik modolt driver (2009.05.27 - 5.12.1.2016), míg az alaplapihoz sem az kellett valamiért, amit felajánlott: ő Realtek HD audio kodeket mondott, de akkor nem jött elő a beállítópanelje. Az alaplap leírásában pedig ADI1988B szerepel, és Xp alatt is Soundmax vagy milyen néven kellett keresni. SoundMAX integrated digital HD audio. Az ADI1988B Vista driverével van már panel is. Ugyebár hiába tűnik annak, integrált hardvernél az alaplapnál érdemes keresni
Ezekkel sikerült, az, amit akartam, 2 hangkártya megy a gépben: az alap windows hangok, zene, film megy hátul a hifire. Az élőhangos csevegőprogramok (vagy hogy nevezzem) pedig az előlapi kivezetéssel ontják a hangot. Azért volt erre szükség, mert ha kellett a fejhallgató, akkor kábelrengeteg/asztal alatt/dugóáthelyezés/anyámkín[/IMG][/L]ja kellett. Így már nem. Lejátszásra az SB Audigy Hangszórói az alapértelmezett, a Soundmax fejhallgató beállítása pedig az alapértelmezett kommunikációs eszköz. Felvételnél pedig az előlapi paneles beállítású mikrofon az alapértelmezett eszköz, így másba nem zavar be.
A Fallout 3-as hangzakatolás, recsegés pedig játékhoz függő kodekprobléma:S [/OFF]
[ Szerkesztve ]
A Google csak akkor az igazi barátod, ha értesz angolul :) | http://sunsethungary.atw.hu/
-
gabipaci
őstag
-
félisten
válasz jilian #38134 üzenetére
Hali!
Nekem műxik, igaz Kingston DT pendrive-okkal...[link]
Nem mindegyik Pendrive támogatja ReadyBoost-ot amúgy...
Egy páran reagáltunk a kérdésre... Téma kilőve...Fire.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
total90
veterán
Hi!
Hol lehet megnézni, hogy a Win7 melyik verziója (pl. Bulid 7100) van fent? Tudom, hogy írja a jobb alsó sarokban... de még valahol nem írja?
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
jilian
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #38141 üzenetére
áááá
azé kilöve nincs!
Akko nálam miért nem megy Win 7 alatt???
Vista x64-nél kifogástalan volt nekem is.
De a win 7 azt irja:
Ez az eszköz nem használhato a Readyboost technologiáhou.
A sebességgel nem hinném,h gond lenne:
SANDISK Cruzer Contour 4GB 25/18 MB -
félisten
válasz total90 #38142 üzenetére
Hali!
Többféleképpen is, ez az egyik...
Startmenü/minden program/kellékek/rendszereszközök/rendszerinformáció
Itt pedig a kezdő oldalon ott a HARDVERABSZTRAKCIÓS RÉTEG vagy a sima VERZIÓSZÁMjilian
Formázd le, lehetőleg először alapértelmezett FAT-re, aztán próbáld újra...
(nem mindegyik szereti az NTFS-t)Fire.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest