Hirdetés
- Metroid Prime 4: Beyond - Hosszabb bemutatón a Switch 2 kiadás
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Premier előzetesen a South of Midnight
- Free Play Days 14. hét: Age of Wonders 4, Dead by Daylight, Catan
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
-
GAMEPOD.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nrbx
tag
hello, WP 8.1 Update PFD-vel HTC 8S-en: talalkozott valaki ezekkel a problemakkal, esetleg tudja az okat?
1. bekapcsolaskor 2x keri a SIM PIN kódot
2. elofordult mar parszor, hogy a kezdokepernyon bizonyos csempeken nem jelent meg semmi (tehat csak egyszinu negyzetek lattam), tovabba az alkalmazaslistaban sem jelent meg bizonyos programok ikonja a nevuk elott. eloszor azt hittem az SD kartyan levo alkalmazasokkal van a baj, formaztam a kartyat, es 2 db 100MB-nal tobbet foglalo alkalmazason kivul mindet a belso memoriaba telepitettem ujra, de ma ugyanugy elofordult ez a hiba. Mikor kikapcsoltam a telot, akkor meg a Viszlat feliratnal lefagyott. Keszitettem screenshot-ot is, de az meg egyszeruen eltunt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2523HF IPS 360Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 14" HD I W10 I Garancia!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest