Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Padisah
tag
válasz King Unique #142505 üzenetére
Ezt a vdm-et érdemes visszakapcsolni?
Az a baj a világgal, hogy az okosok kételkednek, míg a hülyék tökéletesen biztosak a dolgukban.
-
Padisah
tag
válasz Doky586 #142503 üzenetére
Nálam semmi nem látszott a meghajtókból.
A biosba belépéssel nem volt gond.
Az IRST a másik megoldás erre a problémára, de a vdm kikapcsolása a biosban sokkal egyszerűbb volt. Miután kikapcsoltam a vdm-et, a telepítést újraindítva gyönyörűen látszott a meghajtó és települt a win.
Az a baj a világgal, hogy az okosok kételkednek, míg a hülyék tökéletesen biztosak a dolgukban.
-
Padisah
tag
Köszönöm a választ!
Már csak két kérdésem van: mi az az iRST?
Hogyan kapcsolom ki vagy adom be a drivert a telepítőnek?Ja azt hiszem az elsőt értem: iRST=intel rapid storage technology?
+!%%/==(%!!!!! Rájöttem!!!!!!!!
Asus honlapja, az intel 11. és 12. generációs procijai csinálják.Ki kell kapcsolni BIOS-ban aVDM-et (diseabled) és már látja is a telepítésnél azt a kibeb****** merevlemezt, megy végre a telepítés. 3 óra szenvedés után, hogy nem ott kezdtem el keresni az asus honlap support FAQ részén a választ....
De bírom a címét, hátha más olyan amatőr is belefut mint én:https://www.asus.com/hu/support/FAQ/1044458/
[ Szerkesztve ]
-
Padisah
tag
Sziasztok!
Vadiúj laptopra szeretném a win 10 pro-t telepíteni, de telepítésnél nem talál meghajtót a telepítőprogram. Ilyen hibaüzenet fogad: https://imgur.com/hAK2Agq
A BIOS-ban látom, hogy van benne egy WD 256 GB-os NVMe SSD.
Lehet át kellene konvertálni - ha nem MBR - GPT típusúra, de nem találok ilyen opciót a BIOS-ban és azt sem látom a BIOS-ban, hogy milyen formátumú a merevlemez.
ASUS vivobook x712ea bx283 típusú laptopról van szó.
BIOS verzió: 304
Tud valaki segíteni, hogy mit csináljak?Az a baj a világgal, hogy az okosok kételkednek, míg a hülyék tökéletesen biztosak a dolgukban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest