Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz HurkaLES #71027 üzenetére
Ha a reflektorfény (spotlight) van beállítva, akkor annak a képeit pl. ezzel a módszerrel lehet előbányászni és lementeni.
(#71025) tordaitibi:
A FAT32-nél nincsen jogosultságkezelés, de attól még elég favágó módszer csak emiatt azt használni. Ennyi erővel az NTFS-nél át lehet állítani parancssorban és grafikus felületen is a jogosultságokat.(#71029) spiritex:
A szokásos módon a Windows 10-nél is megoldható az automatikus kikapcsolás, illetve shutdown / restart gadgetek a 8GadgetPack programban is vannak.[ Szerkesztve ]
-
HurkaLES
tag
válasz HurkaLES #72634 üzenetére
Illetve ha radugnék egy olyan Hddt a gépre amire radobok egy Windowst. Akkor a mostanit utána felismerné és az adatokat el tudnám érni? Mer akkor nem szenvednék vele. Athuznam a másik hddre a fájlokat. Ujraraknam a gépet majd visszadobnam rá a dolgokat. Ez így megoldhato?
-
törölt tag
válasz HurkaLES #72650 üzenetére
Ha feldobja a lehetőséget hogy fájlok megtartásával, akkor annak úgy is kell lennie. Viszont a legtisztább először egy live linux pendrive segítségével másik adathordozóra másolni az adatokat és azután mehet a windows újratelepítés. Aztán amikor minden jó legyen biztonsági mentés. Nem is értem hogyan vannak anélkül emberek.
-
Blue Thunder
senior tag
válasz HurkaLES #72667 üzenetére
Nem feltétlen kell hozzá driver, alapból amikor telepítetted a win-t az felismerte és elvileg fel is kellett hogy dobja a csatlakozást. Csak simán használd és kész. Mondjuk érdemes úgy telepíteni hogy be van dugva és nem vezetékről csatlakozva haladsz végig a telepítésen.
Telefonszámom: 06-30-6-570-800 +++ Ha írok PM-et tisztelj meg azzal ha bent jársz hogy válaszolsz!!!
-
HurkaLES
tag
válasz HurkaLES #72669 üzenetére
Így sem oldódott meg. Háromszor raktam újra a gépet. Hiába volt bedugva telepiteskor nem ismerte fel. Ezelott sosem volt baj bedugtam a tp linkes adaptert drivert felraktam és már WiFi volt netem. Most akármit csinálok driver telepiteskor azt írja hogy nem találja az adaptert... Le van valahol tiltva? Vagy hol kereshetek ilyesmire rá?
-
Blue Thunder
senior tag
válasz HurkaLES #72672 üzenetére
Csak a wifi stick volt bedugva? Vagy a vezetékes is?
Ha pendrive-ot dugsz rá azt felismeri?
Letiltva nem hinném hogy lenne de mondjuk biosban is meg lehet nézni hogy minden jól van e beállítva.
A letiltást meg úgy tudod megnézni hogy Gépház--hálózat és internet - adaptermódosítások beállítása és ott felugrik egy ablak ami mutatja hogy áll a helyzetTelefonszámom: 06-30-6-570-800 +++ Ha írok PM-et tisztelj meg azzal ha bent jársz hogy válaszolsz!!!
-
Blue Thunder
senior tag
válasz HurkaLES #72678 üzenetére
Rendben! Egyébként meg szívesen ezért is vagyunk itt
A másik hogy a fenti update-es dolgot te is megcsinálhatod az is segíthet (nyílván menj át a szobába ahol van a vezetékes net dugd rá, maradjon benne a stick is és update)
De kivi vagyok majd a képre is...jó éjt nekedTelefonszámom: 06-30-6-570-800 +++ Ha írok PM-et tisztelj meg azzal ha bent jársz hogy válaszolsz!!!
-
-
Blue Thunder
senior tag
válasz HurkaLES #72730 üzenetére
Igen látom...pontosan ahogy a kolléga is írja az bizony chipset driver lesz valószínűleg, viszont az alsónál ott is van hogy usb 2.0 wlan, vagyis látja csak nem tudja ugye kezelni. Szedd le az alap drivereket a gyártó oldaláról ha tudod... Bár elvileg a win10 telepítésekor ezt meg kellett volna tennie automatikusan is...
Igen tegnap ezt is írtam hogy dugd rá vezetékesen netre és úgy telepítsd és frissítsd....illetve a win update lehetőségnél a gépházba menj rá a speciális beállításra és ott pipáld be az egyéb microsoft termékeket is frissítse kockát
[ Szerkesztve ]
Telefonszámom: 06-30-6-570-800 +++ Ha írok PM-et tisztelj meg azzal ha bent jársz hogy válaszolsz!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Elemlámpa, zseblámpa
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- eFootball
- Asszociációs játék. :)
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Kerékpárosok, bringások ide!