Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz TRob1 #112181 üzenetére
Oké, te teljesen kocka fejjel nézed. Amikor ilyen-olyan kínai oldalakra kiszivárgott pár hónapja a stabil Chromium Edge, én nem azt mondtam mezei kérdezőknek a kínaiaktól szerezze be, hanem azt ott a hivatalos insider honlap beta, dev, can lehet választani és egyébként január 15-én jelenik meg. Te minden Windows build megjelenéskor előadod te már hónapok óta használod, jól van ez viszont a többséghez a hivatalos megjelenés híre jut el a maga idejénben, és olyankor kérdezik mizújs benne. Mit kell ezen csodálkozni
Biztosan sokan vannak akik az eredeti Edge-t egyszer kipróbálták négy éve elkönyvelték teljesen szarnak mert az is volt akkor még, de most olvassák a tech oldalakon itt az új akkor érdekli őket miben jobb. Számukra lesz benne újdonság. Egyébként sok dolog hiányozni fog az UWP Edge-ből, remélhetőleg minél több jó tulajdonságát sikerül átültetni a Chromium változatba, muszáj volt meglépniük ezt a váltást.VGYke: gépházban személyre szabásnál adj meg új hátteret a záróképernyőnek
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest