Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakondka
őstag
válasz
Laccoss #13370 üzenetére
Az bejött, csak nincs hová visszaállítson.
Őszintén szólva az előtte lévő napokban állítgattam a felhasználók menüpontban hogy ne kelljen már bejelentkezésnél mindig rákattintani a gombra,főleg mivel lényegében soha nem kapcsolom ki mindig csak hibernálom...szóval lehet(biztos) hogy én rontottam el, csak most lövésem nincs mit tegyek...
-
vakondka
őstag
Sziasztok,
Laptopomon Windows 7 ultimate van, én vagyok az egyedüli felhasználó.
kb 2 nappal ezelőtt úgy döntött, hogy a felhasználói fiókomat átváltoztatja vendég fiókká és most nem tudok telepíteni programokatÉs bármit módosítanék kiírja, hogy: adjak meg rendszergazda jelszót a folytatáshoz.
Nincs hová írni a rendszergazda jelszót és ki van szürkítve az Igen gomb, csak a Mégse aktívA fiókomnak nem volt jelszava, ha ez számít...
-
vakondka
őstag
Sziasztok,
Windows7 van a gépemen és pár hete állandóan megy a vincseszter mintha folyamatosan dolgozna a gép, vagy fájlokat másolnék...nem értem mi okozhat ilyet?
Ha be van zárva minden ablak és elvileg nem fut egy program se, akkor is, ráadásul minden nagyon lassan indul el.
Van valami ötletetek hogyan lehetne ezt megoldani?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest