Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
izomhod
őstag
sziasztok!
ilyen könyvtárakat hogyan lehet törölni?
a win tesz oda, vagy mi lehet?pl:
c87ea30e4212fc280b4eköszi
-
izomhod
őstag
sziasztok!
win-ben vagy bármi másban is jó, azt szeretném megcsinálni, hogy van egy könyvtár, olyan 3-4 alkönyvtár mélységig, és annak a tartalmát szeretném egy txt-be, excelbe kilistázni.
elég csak a könyvtár és a fájlok neve (al)könyvtáranként
van van erre ötletetek, várom szívesen, közben olvasok is vissza
köszi
-
izomhod
őstag
sziasztok!
a régebbi vinyómon xp van, ketté van particionálva
az új vinyóra win7 került, a régi vinyó slaveként működik most, de valamiért w7 alól csak a régi rendszervinyót tudom kezelni, törölni, másolni róla, de a régi d: n csak pár könyvtárba tudok belépni, sok könyvtárba viszont nem (hozzáférés megtagadva)
mi lehet ennek az oka és hogyan tudom ezt w7 alól megoldani?
köszi
-
izomhod
őstag
sziasztok
mit kell beállítani, hogy win7 alatt total commanderben törlésnél és áthelyezásnél ne kérdezzem rá 5x a gép, hogy tényleg törölni akarom-e a fájlokat?
köszi
-
izomhod
őstag
sziasztok!
azt hogyan lehetne elérni, hogy mondjuk sleepbe teszem a gépemet, és androiddal+team viewerrel felélesztem, hogy irányítani is tudjam?
kösz
-
izomhod
őstag
-
izomhod
őstag
sziasztok!
egy gépre kéne win7, csak nem tudom, hogy professional vagy ultimate lenne a jobb megoldás, hogy fusson is rendesen
a keret 50k!gondolom, hogy 32 bites verziót érdemes
net, filmnézés, irodai munkára kéne, semmi extra, játék sem lenne rajta
Intel® Core™2 Duo Processor E4400
2x1 gb ddr 800 dual ram
régi pci-e vgaszerintetek?
köszi
-
izomhod
őstag
sziasztok!
wint7 enterprise-nál ha a gépbe bedugom a fülhallgatót, csak a jobb oldali szól
asztali gépben az előlapi panelről van szótegnap xp-n még ment
mi lehet a baja?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest