Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
tpeter77
addikt
válasz
anorche1 #59050 üzenetére
deszka modellről van szó
alaplap+proci rajta a dobon, rádugva egy táp. Az alalapra csak hdd, memória, pendrive, bill, egér van dugva és vga kábelen lóg a monitor.
Ennyi, semmi más egyéb.
Tesztelésre használom, hogy a különféle víruskeresők mennyire fogják vissza a gépet.
Újrahúztam sokadjára a win-t, de ma az új pendrive-ról telepíteném fel a Win7-est és nem megy.
Sandisk Extreme usb3.0 a pendrive.
Most vagy a pendrive-ról nem műxik rendesen a windows, vagy passz.... megpróbálom majd a régi pendrive-al, azzal jó volt - Sandisk Ultra usb3.0
vagy valamit időközben elállítottam a bios-ban de nem nagyon piszkáltam a biost.
Majd kipróbálom dvd-ről tudok-e telepíteni, ha igen akkor pendrive gond lesz.
Hétfőn kipróbálom az összes lehetőséget, mert a gép a melóhelyen van. Majd akkor jelentkezek, ötleteket szívesen fogadok!
köszi. -
tpeter77
addikt
válasz
anorche1 #59045 üzenetére
ezt hogy?
nincs. Csak 1 pendrive az usb2.0-n és a másik usb2 porton a billentyűzet.
SATA3 0. portban van a HDD.
SATA Mode Selection: AHCI vagy IDE legyen?
illetve
Integrated SATA Controller
Enables or disables the integrated SATA controllers. (Default: Enabled)
és végül
Storage Boot Option Control: Legacy only
ez igy jó? mert korábban DVD-ről simán települt, de most pendrive-ról próbálom és nem megy. -
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3070, 7020, 7060 + / Hp Elitedesk 800 G3 Mini /SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest