Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
válasz
Kiskokó #45702 üzenetére
Igen, mert nem a SATA milyenségétől függ (a HDD-ket a mechanikai korlátozza, nem az elektronika), hanem a háttértárolótól, nevezetesen HDD-vel, az bármilyen jó is lehet, csak 5.9-et kaphatsz max. Egyébként az élményindex totál' használhatatlan (ilyesmik miatt), jó lenne elfelejteni a létezését is.
-
vlevi
nagyúr
válasz
Kiskokó #23750 üzenetére
"Vagy csúnya dolog ha letöltök egy ugyan ilyen windowst"
Nem csúnya, de laptopoknál sokszor előfordul, hogy nem járható út. Azért nem járható, mert a laptop gyártó által előreaktivált, a géppel árult windowsok szériaszámait nem minden esetben fogadja el a microsofttól letöltöttl telepítő lemez.De a windowsban van backup/restore, és abban baloldalt "create system image", vagy ahogy magyarul hívják. Ez pl. nálam sem csak a c-t menti, hanem az előtte lévő 100megás partíciót is. Szerintem be tudod rajta jelölni, hogy a laptophoz adott recovery partíciót is mentse le. Amikor a céges gépen vinyót kellett cserélni, ezzel mentettünk, és állítottuk vissza.
-
válasz
Kiskokó #23747 üzenetére
Erre azt mondanám így elsőre, hogy esélytelen a dolog, mert
1. A W7 UEFI-ben van telepítve(GPT partícióstílus), W7-t is abban kellene, de az ilyenkor le szokta amortizálni a W8-t.
2. A W8-ról kellene egy Full Backup. Ezt csak úgy lehet megtenni, ha a lapos gyártója még megírta ezt az eljárást külön(vagy a gép indulásakor lehet egy billentyűzet kombóval előcsalni vagy külön Recovery gomb van a laposon) A W8 "hiper-szuper" recovery-je semmit nem ér, egyre több ügyfélnél megy a szívás, mert ha bedől a W8, akkor nem működik ez az új funkció, tipikusan azt írja ki, hogy nem találja a Recovery partíciót(ami amúgy létezik) és tedd be a telepítőmédiát(amit meg nem adnak előtelepített gépekhez a gyártók)
3. Ha hiányzik az említett recovery funkció, akkor az egész HDD-t ún. sector-by-sector módban kellene elmenteni, de ahhoz meg kell egy ugyanakkora(vagy legalábbis nagyságrendileg akkora) kapacítású másik HDDFigyelembe véve ezen 3 pontot, a legegyszerűbb az az lenne, ha VirtualBox vagy VmWare Player(mindkettő ingyenes) segítségével egy virtuális gépen használnád a W7-t.
(persze kérdés, hogy egyáltalán mi indokolja ennyire a W7 használatát?) -
válasz
Kiskokó #23742 üzenetére
1. A jelenlegi W8 előtelepített formában van esetleg vagy külön/önállóan lett telepítve?
2. Lemezkezelőről dobj képet, ahol minden partíció jól látszik a rendszerlemezről
3. W7-et nem lehet így telepíteni, pontosabban csak W8 Pro-ról lehet downgrade-elni, de csak bizonyos W7 változatokra (mert amit kivitelezni szeretnél az downgrade)Ha ezekre válaszolsz és dobsz képet, úgy már lehet életképes javaslattal előállni.
-
-
DS39
nagyúr
-
vilmaboy
őstag
válasz
Kiskokó #20074 üzenetére
csak eltaláltam pont... bár mindenhez értenék...
szívesen tenném, de 2ig melózom, utána pénzt keresek és nem nagyon érek haza este 7-8 előtt és reggel 6kor ismét kelek. ha felmegyek netre még a család mellett, akkor nagyon szívesen segítek neked, de nem tudom garantálni, hogy odaérek. Megy a privi az elérhetőségekkel.
-
vilmaboy
őstag
válasz
Kiskokó #20048 üzenetére
Elsőre azt mondanám, hogy ellenőrizd a winyót HDD sentinellel. az hogy menyi idős, részletkérdés. Másodszor, hogy nem jött össze a win telepítés. ez gondolom nem egy full hivatalos win Zone alarm nem hiszem, hogy bekavarna, de teszt képpen kapcsold ki a francba. Attól hogy neked van egy felhasználód a gépeden, pl Józsika és neki rendszergazdai jogköre van, attól ő még nem rendszergazda... Milyen vírus kergető, anti malware stb... stb van fent Zone-on kívül?
-
-
snowdog
veterán
válasz
Kiskokó #18833 üzenetére
Holnap tankolok az audiba és már nem fog menni dizellel mint eddig kb ez olyan... .
Nevetni fogsz pont a napokban láttam egy ilyen esetet. Női vezető mellől kiszált a férfi utas, a benzines autót megtankolta diesel üzemanyaggal. Volt is nagy jajveszékelés, rohangálás. Persze a benzikút volt a hibás, mert miért fért bele a tankba a cső. És egyébként is mindig dieselt szokott tankolni. Legalábbis ezt üvöltözte a jóember. Népcsoportot szándékosan nem nevezek meg.
-
snowdog
veterán
válasz
Kiskokó #18772 üzenetére
ez oké de istenem 2 hete ugyan ezen a rendszeren ment magától telepítette magát és kész... újratelepítettem a rendszert ugyan úgy és most meg nem jó... se magától se ha én telepítek drivert.
Ugyan azt a verziót telepítetted? Tehát vagy mindkettő 32 bites, vagy mindkettő 64 bites?
Elképzelhető hogy a 64 biteshez nincs is driver. Én a Canon szkenneremmel jártam így. Csak a 32 bites verzióban tudom használni.Egyébként ebben az esetben az lenne a legegyszerűbb megoldás, ha kivennéd a memóriakártyát és úgy szednéd le a képeket.
-
kiskornel
addikt
-
vilmaboy
őstag
válasz
Kiskokó #18713 üzenetére
play menu / transfer order... mi van abban? Itt egy manual. keress computer szóra benne. Hátha találsz valami okosat. Ha nem megy, akkor folytatjuk
-
vilmaboy
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest