-
GAMEPOD.hu
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raidon
őstag
válasz xrvman #10394 üzenetére
Nekem ezt mondom akkor írta mikor feldobta, hogy ehhez a megbízhatósági védelméhez már pedig nekem be kell jelentkezni abba a Windows felhős akármibe.
Mivel ő mindképpen akkor tudja magát biztonságban ha lementi a felhasználói mappáim… Fogtam beállítottam, hogy ne induljon ez a felhő cucc automatikusan. Kiléptem belőle mármint ki jelentkeztem és bezártam. Utána feladatkezelő bezártam az egész defender vagy Windows védelmet. Restartoltam. Egy ellenőrzést lefuttattam és utána tűnt el…. Kb ennyi"A háború első szabálya (...): soha ne teljesítsd az ellenség vágyát!" George R. R. Martin
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen autót vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Delta Force béta teszt
- Xbox tulajok OFF topicja
- OLED TV topic
- Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.