Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rexdemon

aktív tag

Ultramarines széria megvót', kimondottan tetszett, volt benne pár klassz fordulat és minden kötetben min. 2-3 igazán remek jelenet. Graham McNeill ügyes fiú volt :)
    Most a Space Wolf sorozatba fogtam bele, de messze nem tetszik annyira, így utólag rájöttem,h miért; Uriel Ventrissel kész SM főhőst kapunk, míg itt Ragnar Thunderfist nevezetű ifjonccal ismét egy fiatal aspiráns kalandjait követjük ahogyan a Vlka Fenryka tagjává válik. (még nem olvastam végig, de nyilván az lesz, mert gyanús nekem,h ő lesz Ragnar Blackmane) Nincsen rosszul megírva, sőt, az Űrfarkasok messze nem hagyományos kiképzésének leírása kimondottan érdekes - csak ez már a kismilliomodik könyv, amiben egy szépreményű ifjú gyermekként kezdni a regényt, majd hatalmas harcos/varázsló/megaf***om lesz belőle, ez a "szép-szép, jó-jó, de köszi, ilyen már volt" kategória. Remélem,h William "gotrekésfélix" King mester később jobban belelendül... ;)

PS: lehet,h öregszem és nem kötnek le a tizenévesekről szóló történetek? :) Kizárt! :DD

Új hozzászólás Aktív témák