Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferero
tag
vannak itt azért furcsaságok, anomáliák. reggeli kezdésnél egy BF109 keserítette meg a napomat,
start után 15-20 másodperccel 6000 méteren egy lövésből kiszedte a bombázóm pilótáját. indítottam a második bombázót. pilot knockaut fél perc után, majd a yak 1-es pilótáját nyírta ki. ahogy elnéztem a többi killjeit, szinte mindegyik pilot kill volt. létezik ekkora mazsola, vagy lehet ennyire ügyes valaki? magamból indulok ki, nem vagyok egy nagy gamer, de szeretek játszani. tier kettőbe, háromba tolom. van kb 60óra játék időm, de ha sikerül egy ellenfél mögé jutni, igencsak sasolnom kell, hogy telibe vágjam, inkább csak spray-zek, bombázókat tudom rendesen megszórni, viszonylag pontosan."Taurus"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- EAFC 25
- Apple asztali gépek
- Napelem
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Elite: Dangerous
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Újszerű ThinkPad, játékra is,core i71165g7(8x4,7Ghz),IRIS XE VGA,32GB DDR4 RAM,SSD
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad B70-80 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 17,3" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad B50-70 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Canon EOS 400D DSLR fényképezőgép
- Bomba ár! Lenovo Yoga 460 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest