Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
válasz #21346560 #100 üzenetére
én meg csak Szovjetezek.
jelenleg 0-1
2-3
4-5 szinten nyomulok.
Többnyire Attacker géppel,de van pár Fighter is meg 1-2 Bomber.
Nekem 5 gépem van.De ezeket alig-alig használom ki
Többnyire mindig szétkapják a földi egységeket.egyébként mehetnénk majd pár kört közösen is Runo
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
e!ght
csendes tag
Itt pedig egy két órás videó kezdésnek ha valakinek kérdése van, egész jó: http://www.youtube.com/watch?v=fvryGq7ou5c Nekem sokat segített. Választ ad a melyik nemzet a nekem való kérdésekre is talán.
Nagyon jó játék, én pár napja nyomom, jelenleg közelítek a tier6-hoz. Akinek van kedve esetleg menni pár kört squadban, az vegyen fel: FlyingCamper
[ Szerkesztve ]
-
SipiBcs
őstag
Nem találtam itt a topicban, ezért megosztom: hivatalos Magyar nyelvű War Thunder Fórum!
Pár okosságot ki lehet böngészni belőle!"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
törölt tag
Gyün valaki játszani? Van pár órám...
-
zedeRIP
tag
válasz Unbaised-Ben #1 üzenetére
Megalakult a legnagyobb Magyar Clán akit érdekel PM-be keressen meg és megadom az elérhetőségeket sok hozzáértő szakik vannak akik segitenek eligazodni a játékban..
"Mindennek annyi az ára amennyit adnak érte" http://phmegbizhatosag.atw.hu/ A MEGBIZHATÓSÁGOM
-
Doomgiver
aktív tag
UP! hogy visszataláljak
2 haverommal év eleje óta toljuk és valami eszméletelen f*sza cucc ez a Tündér játék ( IL2, Wings of Prey és társai megvoltak ) Durván élvezhető..
"The Drift is not a race... The drift is an art... The art of driving"
-
myckey
veterán
Jött a levél,hogy a szombati-vasárnapi-hétfői napokra az első 4 győzelemért,aranyat kapsz a játékban.
--25-25-50-100 golden eagles.--bezsebeltek egy pár díjat,ennek örömére jutalmaznak minket
aki teheti használja ki
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
myckey
veterán
javítom magam.
holnaptól,azaz Vasárnaptól él az akció"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
myckey
veterán
válasz Imilenni #118 üzenetére
400 lesz az,ha Vasárnap és Hétfőn is le lehet tolni.
1st victory a day — Best Sound — you get 25 Golden Eagles
2nd victory a day — Best Technology — you get 25 Golden Eagles
3rd victory a day — Best Game Developer — you get 50 Golden Eagles
5th victory a day — Best Game — you get 100 Golden Eagles"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
John_Doe
senior tag
Nekem csak az lenne a kérdésem hogy itt mikortól számít a nap mert ugye wot-ban reggel 7-től. A hír ugyanis úgy szól hogy:
This Sunday from 16 p.m. to Monday 6 a.m. GMT
vagyis Vasárnap este 6-tól Hétfő reggel 8-ig.Shal'kek nem'ron!
-
törölt tag
Egyszerűen bármit csinálok, nem nyerünk
Kaptam már top bombert, top kill-t, de hiába.. mindig a rossz csapatba tesz... vagyis nem mindig, van már 5 gold, de meguntam, megyek inkább wotozni -
törölt tag
Nem is szóltatok, hogy 5x-ös first battle win van a hétvégén
-
miresz
veterán
Baromira tetszik a játék,végre valami normális repülős játék. A játék motorjaán lehetne még mit faragni,de legalább már 4 magra skálázódik. A játék grafikája is jó,szépek a gépek. Én a Szovjet vonalat fejlesztem,jelenleg 6-os szinten vagyok. Esetleg valahogy lehet úgy játszani,hogy,magyarok egy csapatban legyünk?
-
zedeRIP
tag
-
zedeRIP
tag
-
Imilenni
addikt
Szép estét
319 lejátszott meccs után kíváncsi vagyok hogy..hogyan teljesítek.
Tudnátok segíteni? Nyugottan noobozzatok meg minden Mindössze kíváncsi vagyok hogy érek-e valamit a játékon belül.Press "F" to pay respects.
-
Imilenni
addikt
Túl sokára gyűlik össze a csapat...nincs mindíg időm kivárni hogy össze jöjjön egy csapat oda..ezért megyek ált. a sima csatában...
A másik, hogy mindig az orosz oldalra tesz, amit utálok és persze nincsenek ott, jó gépeim még...pedig ált. a németekkel "indulok csatába".[ Szerkesztve ]
Press "F" to pay respects.
-
-
Doomgiver
aktív tag
Egy jó egérrel nem is rossz szerintem
"The Drift is not a race... The drift is an art... The art of driving"
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest