Hirdetés
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 2042
- EA Sports WRC '23
- GTA V
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
-
GAMEPOD.hu
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
jhorogh
aktív tag
válasz suszka23 #34158 üzenetére
Ahogy kolléga is írta, tömörnek kell lennie. Szilikon a legjobb választás, mert rugalmas, viszonylag erős (ha több hajlítást is csinálsz akkor is ki tudod húzni a csőből szakadás nélkül). Ez a bolt foglalkozik házhozszállítással is van náluk nagyon sok méretben. Szilikon zsinór néven árulják ami neked kell.
-
HollyBoni
veterán
Most vettem egy DDC-1T PWM pumpát, valamiért nem akar indulni. Ha adok neki áramot hármat kattan de nem indul, és ezt ismételgeti. 4 pin csatit alaplapra kötve is próbáltam, BIOS-ban ventivezérlésnél 100%-ot állítottam be, de nem akarok indulni. Szét is szedtem, nem láttam semmi problémát.
Ötlet, hogy mi lehet a gond?
[ Szerkesztve ]
-
-
BUZZLGHTYR
senior tag
hali, melyik vízhűtést lenne érdemesebb megvenni?
1. ENERMAX Lepa AquaChanger 240
2. ENERMAX Liqmax II 240
-
törölt tag
válasz BUZZLGHTYR #34167 üzenetére
-
seniman
veterán
válasz BUZZLGHTYR #34167 üzenetére
A kompakt vizes topikban előbb fogsz választ kapni
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
Nwis86
aktív tag
Sziasztok
1 buta kérdésem lenne Van 1 Raijintek Triton vízhűtésem, ennek a pumpáját hova érdemes kötni, vagy úgy általánosságba a pumpát hova kell kötni? 3pines csatlakozója van! molex átalakítóval közvetlen a tápra, vagy csak úgy simán valamelyik alaplapi fan csatlakozóra? Csak mert én eddig tápra kötöttem de most mondtak nekem olyat hogy örüljek hogy eddig nem ment tönkre és gyors rakjam át alaplapra, mert ha tápra van akkor mindig maxon forgatja a vizet... Van ebbe valami igazság? -
HollyBoni
veterán
válasz ---Lasali--- #34180 üzenetére
A ventiktől meg jobban szól?
Amúgy komoly kérdés volt.
-
KAMELOT
titán
coonee kolléga és egyben jó haverom elhozta ma a gépét kipróbálni valamit, mert kellett a tápom neki!
19-es slágok vannak a gépében és először hallhattam működés közben egy vízhűtéses rendszer! Hát az brutális volt. Lényegében csak a pumpa kevés hangját hallottam azon kívül megkérdeztem, hogy már megy e a gépe? Elgondolkoztató erősen egy jó vízhűtés![ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
DigitXT
nagyúr
válasz KAMELOT #34189 üzenetére
Ja, akkor azért hallottad ki a gépből. Volt nekem is - brummog!
Amúgy oké, nem kell Mo-Ra. De egy VGA FC blokk is 30K körül
kapható. Valahogy nem hiszek a 90K-s minőségi, néma vízben.
(A Kryos megint nem egy olcsó blokk, szóval max. használtan.)Amúgy nem is az a kunszt, hogy terhelés nélkül "nincs hangja",
hanem pl. amikor a VGA-ról 250W-ot kéne elhessegetni, akkor! -
ViZion
félisten
-
kamerad
csendes tag
-
KAMELOT
titán
Tudod még mindig jobb ilyenre költeni, mert ezt használod mint elszórni cigire dorgra vagy piára. Azoknak miért nincs ez megmeglítve??? Pedig ők a 10-15 év alatt egy lakás árát szórják el. Tudod én legalább ésszel csinálom csak akkor költök gépre ha megpsóroltam rá. Első nálama csekkek és a megélhetés bebiztosítása, utána a hobby!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Omli85
őstag
válasz ViZion #34193 üzenetére
Nah jah pedig igyekszem ezen gondolatokat messze elhessegetni hogy mire menyit költöttem erre jönnek a gonoz trollok és lelki vállsággba taszítják az embert...
(#34195) KAMELOT : Az a legjobb ha jut mindenre.. miközben hallgatod a néma vízhűtésed rágyújtasz egy cigire és kergeted a sárkányokat a szobában..
[ Szerkesztve ]
ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W
-
törölt tag
válasz kamerad #34194 üzenetére
A harmadik EK blokkot. De egyébként ebben a kategóriában már közel mindegy, 1-2 fok lehet az eltérés, a kinézet lényegesebb, meg ahogy te is jól döntöttél, réz tetővel mindenképp.
Kellene még oda radiátor, bár elviszi így is, de ha nagyon csendesen akarod akkor még egy single 60 vagy egy dupla 45.
[ Szerkesztve ]
-
HollyBoni
veterán
válasz Cyberneko #34184 üzenetére
Ez az öreg Cosmos akkora egy fos hogy hihetetlen... 0,00001mm-es lemezből van, recseg ropog rezonál az egész. Óriási, de igazából semmi hely nincs benne... Mindegy, kicsit moddoltam meg festegettem, egész emberien néz ki a rendszer. Radiátoron is visszahajlítottam a lamellákat, lefestettem, meg csináltam neki lábakat. Tegnap rendeltem normális hollandis csatikat meg csövet, 1 év szünet után életében először normálisan lesz összerakva a vízhűtés. Már csak erős hardverek kellenének, de szép lassan összeáll a gép.
[ Szerkesztve ]
-
hash99
senior tag
válasz DigitXT #34176 üzenetére
Digi egy éve kb. láttam aquaduct átalakításának worklogját a neten. Ha keresgélsz szerintem megtalálod. Ott ha jól emlékszem D5-t tett bele a srác. Nem volt egyszerű de megoldható. Csövezést se árt cserélni mert asszem 8/6-os van belül de lehet 10/8 már nem emlékszem.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Fotók, videók mobillal
- Óvodások homokozója
- Milyen routert?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Házimozi belépő szinten
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.