Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grózi
Topikgazda
válasz hszilard666 #34449 üzenetére
Természetesen viccnek szántam,jones965 megoldása kiváló.És ha Tody-nál 5K-ért van,akkor annyit megér!
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
hszilard666
veterán
válasz seniman #34452 üzenetére
Most dölni fogtok a röhögéstől, de nincs fölös 5K-m, már egy kisebb vagyon elbaCCtam ilyesmire, most vettem új obikat is a DSLR emhez, síkítva menekül a bankkártyám ha ránézek Meg nekem holnapra kéne a cucc, szóval esélytelen.
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
seniman
veterán
válasz hszilard666 #34453 üzenetére
Szó sincs róla,nekem sincs
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
Modst3R
senior tag
Mai napon 2 mentő angyal is megsegitett amikor igazán rászorultam. Megrepedt a cpu blokkom de 3 óran belül kesz vt a gép. Ez megfizethetetlen és szavakkal kifejezhetetlen. Köszönet bombinak és hpeternek!
Majd tolok fel képeket ha meg van az új vga is
️Anna (sajnos a felhasználó nevem nem tudom módosítani.)
-
jones965
Modder
válasz Kbhont #34448 üzenetére
Ha jól tudom, Sabertooth lapoknál is van opcionális lehetőség ventilátor felszerelésére, ami a burkolat alatt mozgatja a levegőt. Ez fontos!
Én készítettem korábban már hasonló megoldást, de ott is volt ventilátor beépítve, ami az alaplap alá fújt be levegőt. -
HeroBen
tag
válasz Modst3R #34455 üzenetére
Sziasztok, tudtok olyan boltot ahol minden alkatrészt be tudok szerezni egy dupla cpus szerverhez GTX 580 vga blokkal együtt?
Vagy ha tud valaki kb árat azt is meghallgatom.Néztem, hogy lehet rendelni chinából is kompletten mindent kb 45e Ft-ért de abba nem merek belenyúlni mert kitudja meddig bírja, ha jó egyáltalán.
Galaxy Note 10+
-
proci985
MODERÁTOR
válasz hszilard666 #34444 üzenetére
gyorskotozo. filleres es jo, esetleg szeklab ala koptatot lehet hasznalni eltavolitani a raditol. mindketto filleres tetel.
de lehet hozza kulon kapni extra tartot, ha nem ma akarod osszerakni.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Chrys_
addikt
Jól értem, hogy ezekbe a csatlakozókba 16/10-s csöveket lehet becsatlakoztatni?:
Ezek meg arra valók, hogy közvetlenül pl. radiátorba csatlakoztassam őket?:
Nekem csőhöz kellene, egy Mo-Ra 3 lenne összekötve a géppel. Ezek közül bármelyik megfelel?:
Tygon R6012
Masterkleer Clear
Masterkleer Black -
arnoldito
senior tag
Hali!
Na itt egy kép a tesztről, 4600Mhz-1.40V kereken és ezt produkálja a hűtés. Haver is átjött, megnéztük együtt felfekszik a procira a blokk normálisan, a víz szintén 3x fokos, szinte kéz meleg, a radik nagyon picit langyosodnak idővel, de az alaplap hátulján a merevítő és a proci környéke égési sérülést tudna okozni, ha 3-4mp tovább ott tartom az ujjam. 4 perc után le is lőttem a tesztet, még a végén elszáll a rendszer.
[ Szerkesztve ]
-
arnoldito
senior tag
Ha most 1.385V adok neki akkor 4600Mhz-n hibázik, és leáll 1mag, de akkor csak 85fokos. Amúgy 1.365V 4400Mhz-n stabil, de ott ebben a tesztben közel 80 fokos....
-
Modst3R
senior tag
válasz hszilard666 #34469 üzenetére
Akk nem szóltam
[ Szerkesztve ]
-
arnoldito
senior tag
Itt egy 4400Mhz-1.35V 5 perc Prime, 80fok.
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz Modst3R #34467 üzenetére
Annak a procinak olyan 1,6 V a plafon (extrém tuningosok ezt jobban tudják sztem., majd megmondják), ~1,47-1,53 V még elmehet akár folyamatosra is.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
-
Modst3R
senior tag
válasz #Morcosmedve #34479 üzenetére
Nikkel POWAAA
-
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Chrys_ #34480 üzenetére
atlatszo csobol NE vegyel masterkleert, mert bemattul nagyon hamar, a polcon is. ha atlatszo kell, akkor primochill. lehet dragabb, de ha azt akarod, hogy jol nezzen ki ket honap mulva is, akkor megeri a felarat.
tygon szinten jo elvileg.
-
Chrys_
addikt
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Chrys_ #34484 üzenetére
a koolance gyart barb fittingest is.
arra ugyelj, hogy a QD3 amit linkeltel female G1/4edes, szoval lehet kell majd egy male male adapter ha kozvetlenul a radiba akarod kotni. pl alphacoolnak van, egesz olcso.
a 16/10esbe kozvetlenul ra tudod dugni a csovet.
a koolance oldalan ahogy emlekszem volt tobb kep is, egyebkent meg youtube videok egesz jok vizualis inspekciora.
---
viszont ha lenne tapasztalatod az erdekelne, gondolkodok szereles miatt beszerezni ket part.
[ Szerkesztve ]
-
mrbig25
őstag
válasz proci985 #34485 üzenetére
"arra ugyelj, hogy a QD3 amit linkeltel female G1/4edes, szoval lehet kell majd egy male male adapter ha kozvetlenul a radiba akarod kotni..."
Kép és leírás alapján is sima (külső) g1/4-es csati van mindkettőn, szóval nem kell semmilyen adapter, simán betekerhető a radiba....
-
Chrys_
addikt
válasz mrbig25 #34487 üzenetére
Az első csatlakozópár néz ki female-nek, és ha jól értem, akkor ebbe csak simán bele lehet dugni a 16/10-s csövet (csak azt nem tudom, az hogy szorítja le a csövet).
A második csatlakozópár male, az pedig mehet egyből a G1/4-s radiátorcsatlakozásba.Én a csöves csatlakozást szeretném megcsinálni, közvetlenül a gépházból kiállásnál lenne. Szóval akkor nekem szerintem az első párból kell vennem.
@proci:
Egyébként mind a négy QD3.
Alphacool-t elvből nem akarok, le vannak szarva.[ Szerkesztve ]
-
mpierre
veterán
Na a'sszem jöhet a nagytakarítás. 3 hét állás után zavaros a víz a tartályban. Valami fehér szmötyi úszkál benne. Mivel érdemes kipucolni a rendszert? Ecet? Vagy víz+citromsav+szódabikarbóna?
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Töltöm fel a rendszert, és futtatom a pumpát, a problémám az hogy nagyon durva kerregő hangot ad ki a pumpa, amit nem tudok mire vélni Eddig sosem volt ilyen hangja, szerintem a légtelenítéssel megvagyok, mert nem buborékozik a víz a tartályomban, viszont vízből egy picivel több mint fél liter van benne. A pumpa nem futott szárazon, szóval az nem lehet a probléma.Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
hszilard666
veterán
válasz hszilard666 #34492 üzenetére
Na pumpedli zaja elhalkult, viszont most hogy megy a gép, nem vagyok elégedett. A radin 3 venti van, (noctua) és 3 perc crysis 3 után 60 fokon van a kártya, függetlenül attól hogy a ventiket mennyire pörgetem Ezzel mit tudok kezdeni?
-
Makesz79
tag
válasz hszilard666 #34493 üzenetére
Blokk takaritás.. nekem az segitett....
" Rövid az élet, hosszú a sír, mindenki játszon, amennyit bír "
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz hszilard666 #34493 üzenetére
Milyen vastag a radiátor ?
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
Makesz79
tag
válasz hszilard666 #34495 üzenetére
Nálam is igy volt egyik naprol a másikra.Este jó volt reggel már melegedet.
" Rövid az élet, hosszú a sír, mindenki játszon, amennyit bír "
-
seniman
veterán
válasz Snip3r_HUN #34496 üzenetére
Gondolom már a Novát teszteli
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
hszilard666
veterán
válasz Snip3r_HUN #34496 üzenetére
46mm es.
Közben leengedtem a vizet, és újra feltöltöttem, és ugyan ez a probléma. Semmi sincs eldugulva, mert a vizet ki tudom fújbi a rendszerből.
-
ViZion
félisten
válasz hszilard666 #34499 üzenetére
Adj neki időt, hogy légtelenedjen...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- Eladó EKWB Quantum Vector RX6800/6900 DRGB Nickel-Acetal GPU vizhűtő blokk
- GPX-N Alphacool Eisblock Aurora Plexiglass RTX 3090/3080 with Blackplate
- EK-Quantum Vector Strix/TUF RTX 4090 D-RGB - Nickel + Plexi
- Lian Li GALAHAD II 360 Trinity Performance Radiátor - ELADÓ! 9.990.-
- Be Quiet Silent Loop 2 RGB Vízhűtés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest