Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SABIC
újonc
válasz
zolipapa 66 #451 üzenetére
Én arra gondolok hogy átmásoltam a régi Samsungos telefonról a Vivora az appokat, ezeket az appokat betette égy mappába egyéb alkalmazásom néven, ott egy listában benne vannak ha ráklikkelek akkor felboja hogy megnyithatom, de másolni nem engedi, csak klónozni megpróbáltam kb 10 appot tudott klónoz i az asztalra. Nem hinném hogy bonyolultnak kell lennie, csak valamit bem látok. Samsungnál pedig vannak,külön letölthető ikonok itt nincsennek sajnos. Szokni kell de nem hittwm volna hogy ennyire fapad, grafikák figyelmeztető üzenetek..hát nem túl modern
, a kamera jó és a kijelző brutális.
-
zolipapa 66
kezdő
válasz
zolipapa 66 #451 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
ma Bár nevében nincs Ultra, elég sok tulajdonságát az X100 Ultrától örökölte a Vivo csúcskészüléke.
- iPhone topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Bestbuy játékok
- sziku69: Szólánc.
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst - 3év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest