Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrystall
senior tag
Egy olyan kamerára lenne szükségem amivel a házunk ablakán keresztül megfigyelhetem az autónkat az utcán. Kellene hogy tudjon folyamatosan rögzíteni, és nem ártana, hogyha a felvétel minősége is jó lenne. Valami memóriakártyás biztonsági kameráról lenne tehát szó. Infra nem muszály bele, mozgásérzékelő se. Valamit tudnátok ajánlani?
-
Chrystall
senior tag
válasz sellerbuyer #1249 üzenetére
Sony tényleg elveti sokszor a súlykot. Ha domináns cég lenne, rosszul járnánk, mert minden kis extráért jól a zsebünkbe kéne nyúlni. Állandóan sulykolják ezeket a jógdíjakat is, tuti hogy agyára menne mindenkinek a sok lekorlátozás meg miegyéb. Erre jó példa apám drága Sony SACD lejátszója, ami írott CD-t "jogi védelem" címszó miatt nem is vesz be, de olyannyira, hogy olykor a saját, Sony gyártású műsoros anyagokat is másoltnak véli, és visszadobja. Egy nagy pénzszivattyú az egész cég, de azt meg kell hagyno, hogy engem az A65 DSLR megfogott. Szerintem jók a színei, kár hogy drágább, mint egy 550D Canontól. Meg nem tudom lehet-e rajta annyi mindent állítani.
-
Chrystall
senior tag
válasz sellerbuyer #1242 üzenetére
"Ezért is lettek a Sony cuccok inkább sznoboknak való ketyerék, csakúgy, mint manapság az i... cuccok... Ugyanannyi pénzért kapsz sokkal jobbat, ha nem vagy márkahű."
Na, nekem is kb ez a benyomásom már jóideje...
-
Chrystall
senior tag
Én nem tudom, csak hallottam másoktól olykor olyat, hogy pl. a Canon mennyivel jobb, mert az sokkal több objektívvel kompatibilis. Nekem nem volt még DSLR-em, úgyhogy én nem tudom. De ami egyéb Sony cuccaim voltak, azokban sokszor volt valami buta lekorlátozás. Csak ezért gondolotam, rákérdezek.
-
Chrystall
senior tag
válasz tiszavirág #1234 üzenetére
Ez nem rossz, de engem igazából ilyen kültéri videózásra érdekelne kirándulásokkor.
-
Chrystall
senior tag
Sziasztok!
Sony A65-ről mi a véleményetek? Főleg a videós funkcióira volnék kíváncsi, leginkább arra kéne. Nekem a Youtube-on nagyon megtetszett a színvilága. Valakinek nincs esetleg erről a gépről nyersvideó? Objektíveket mennyire könnyen lehet ezen cserélni? Mert mintha azt hallottam volna, hogy a Sony annyira nem kompatibilis ilyen szempontból, mint a Canon.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest