Hirdetés
- GTA V
- Nintendo Switch
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- PS Vita / PlayStation TV
- The Division 2 - Jövő hónapban jön a Battle for Brooklyn DLC
- Old Skies teszt
- Path of Exile 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hege1234
addikt
válasz
üzenabakusz #8295 üzenetére
nem hanghibás, csak a vlc lejátszóval recsegős a hang
arra majd ránézek miért csak 1 percet szed le
amúgy a 17órás anyagnál, azért könnyű áttekerni pont azt a részt..
-
Hege1234
addikt
válasz
üzenabakusz #8292 üzenetére
nincs benne vírus
mivel védett az ott lévő összes tartalom
nincs más mód hozzá...ha félsz a kivételek közé tenni a rar-t
marad az, hogy ellátogatsz az egyik nava pontba -
szaboi6512
őstag
válasz
üzenabakusz #8292 üzenetére
A vírustotal hazudik.
[link] -
Hege1234
addikt
válasz
üzenabakusz #8290 üzenetére
-
üzenabakusz
tag
Egyébként ide akarok kilyukadni, kellene az a korlátozott hanganyag:
https://nava.hu/id/3964147/ -
üzenabakusz
tag
Köszönöm, sikerült beüzemelnem Linus és Windows alá is a yt-dlp-t, működik.
Most egy kicsit még nehezebb kérésem van: yt-dlp-vel navás hanganyagot le tudok-e tölteni?
Elsőnek például ezt a szabad hozzáférésű műsort:
https://nava.hu/id/3146725/
Nem is a konkrét hanganyag kellene, hanem a mód, hogy lejön-e valahogyan a yt-dlp-vel vagy akár ffmpeg-gel?
Mert a fenti linket megadva nem működik, annyira nem egyszerű. -
szaboi6512
őstag
válasz
üzenabakusz #8284 üzenetére
-
üzenabakusz
tag
válasz
szaboi6512 #8283 üzenetére
Köszönöm, leszedtem.
Ha nem titok, hogy csináltad, elmondanád? Hogy ne kelljen minden héten kérni...
A Video Downloadhelperrel nem ment, egyik online video downloaderrel sem, sőt én szoktam a parancssori ffmpeg-et is használni, de egyszerűen nem tudtam kibányászni a letöltési linket. -
szaboi6512
őstag
válasz
üzenabakusz #8282 üzenetére
-
üzenabakusz
tag
Kipróbáltam egy csomó online youtube downloadert, de ebbe beletört a bicskája mindnek:
https://www.youtube.com/watch?v=-LMPHU94AYc
Hogy lehetne ezt leszedni? Amúgy elég volna a hang mp3-ban, mert walkmanen akarom meghallgatni. -
Hege1234
addikt
hbomax
- már nincs szükség arra, hogy kattintani kelljen a profilra vagy elindítani a videótnava rádio
- hossz választása 2 lehetőségből
teljes adás (17 órás hanganayag)
vagy a nava által kivágott hanganayag
- link megadása után már nem kell entert nyomni
- több műsor információ megjelenítése a konzolba a könnyebb kimásoláshozm3 mtva
- kapott egy listázás menüt
07 az itt megadott id/link bekerül egy json fájlba
minden adattal együtt így, ha újra eltűnne az m3u8 lehetőség akkor is letölthető lesz
08, 07-es gombbal összegyűjtöttek letöltése (elérhető legjobb minőségben) a beírt szám alapján
09 letöltés a listából (felbontás választással) -
NVGelder
újonc
Sziasztok!
Átnéztem már pár oldalt, de sajnos nem találtam megoldást...
Tudna valaki segíteni (akár csak egy már létező leírás linkelésével) hogy hogyan lehet a Müpa Home oldaláról tartalmat letölteni?
Köszi előre is,
NVG -
internetezoo
senior tag
M3letöltő (0.2.28) újra működik!
-
troller
senior tag
válasz
Hege1234 #8271 üzenetére
"2 óránként csak egy letöltés engedélyezett az ingyenes verzióval"
Jogos, de csak a krómos verzióban, a furafoxosban nincs korlát. Meg az tud pl. a jutúbról is letölteni, míg a krómos nem.
Ahhoz az 1-2 videóhoz amennyit le szoktam tölteni havonta egyszerűbbnek érzek egy böngészőben levő kiegészítőt használni, mint egy külön programot. De nyilván ízlés, energia, érdeklődési szint kérdése, hogy kinek mi jön be. -
AttyVin
aktív tag
Egy - lehet láma - kérdés.
Az M3 letöltő (0.2.29) ezt a hibát jelzi "Cannot open clipboard".
Hogyan másolható be az url címe máshogy?Köszönettel.
-
trexxx1
csendes tag
válasz
szaboi6512 #8273 üzenetére
köszi!
-
trexxx1
csendes tag
Sziasztok,
Ezt leszedné nekem valaki mielőtt eltűnik:
https://archivum.mtva.hu/m3/M3-59948996250995495
köszi
-
Hege1234
addikt
válasz
troller #8270 üzenetére
inkább próbáld ki mind a kettőt...
vdh már kb a fájdalmasan lassú letöltési sebesség kategóriába tartozik
és 2 óránként csak egy letöltés engedélyezett az ingyenes verzióvalsztem, ha van ingyenes alternatíva ami még gyorsabban is tölt akkor nem kéne a fizetős megoldást ajánlgatni..
-
Bozek
nagyúr
válasz
allfinanz #8259 üzenetére
Bármi lehetséges, akár még a szinkron hosszabb is lehet, mint a videófájl maga. Vagy jóval rövidebb, mint 3 perc. Első körben azt kell nézni, hogy a két anyag fps-e ugyanaz-e. Leginkább azon a videófájlon, amin volt a hang, mert szimpla audio esetén már egészen más értékeket kapsz. Ha megegyezik a kettő, akkor a nyújtás csak ront a helyzeten.
Mondjuk vannak a durvább esetek is. A Szökésnél például a D+-os éa a BDRip között képkocka szinten van különbség az egyik résznél: 1-1 jelenet pár képkockával hosszabb az egyikben, mint a másikban. És nem mindig ugyanabban. Vagy ott a Skins, ahol az angol változatban mondjuk hosszabban énekelnek, mint a magyarban és persze teljesen más szöveget. Ami azért is érdekes, mert a magyar verzióban is angol az ének.
-
cocka
veterán
Nálam úgy nem egyezett, hogy utólag jöttem rá, hogy még egy pár másodpercnyi reklámot is benne hagytak, mert szarul lett kivágva, plusz az eleje a magyar verziónak akkor kezdődik, amikor az eredetiből már lefutott jó pár másodperc, a vége meg ahogy írtam a szokásos kereskedelmi tévés levágás. És akárhogy szenvedtem vele, nem lett jó.
Úgyhogy mondhatni nem egyezik a két verzió.
-
cof
veterán
-
cocka
veterán
válasz
Castell #8258 üzenetére
Ez azért szokott ultragáz lenni, mert ha az fps is különböző, akkor kb. az életben nem lesz normálisan ráigazítva. Csináltam én is ilyet, megkerestem az eredeti videofájlt, hang leszedve, az eredeti verziót frame-re pontosan odaállítottam, ahol a magyar verzió kezdődik plusz véget ér. Felírtam a frame-ek számát, csak ugye az a probléma, hogy a keyframe-ek miatt nem vágja el pontosan, szóval muszáj újrakonvertálni. Úgy már fixen csak az van kivágva, ami kell, bár a magyarba még így is került a vége után felesleges rész plusz a csatornák jó szokásához híven szépen végig se várják a stáblistát stb..
Hangfájl is millisecre lebontva szétvágva, ahogy kell, összeilleszted és bukó. Ha megpróbálod lineárisan utánaigazítani, egy ideig jó, aztán megint nem jó.
-
pycur
tag
Elméletileg ezt az ffmpeg-el megeteted és kész is:
https://c401-node62-cdn.connectmedia.hu/4501/vod/_definst_/r/mtva/2022/07/17/2022-000426-M0198-01/index.smil/chunklist_w1346429026_b3000000.m3u8Parancs bat fájlba:
ffmpeg -i "https://c401-node62-cdn.connectmedia.hu/4501/vod/_definst_/r/mtva/2022/07/17/2022-000426-M0198-01/index.smil/chunklist_w1346429026_b3000000.m3u8" -c copy "M1-hirado-2022-07-17--09-00.mp4" -
w.miki
veterán
Ma reggeli 9 órás M1 híradót le tudom tölteni valahogy?
-
pycur
tag
Visszakerült a m3u8 link az m3 letöltő kérőjébe így újra működik tegnap óta. Csak gondoltam szólok.
Köszi az okosságokat mindenkinek! -
Castell
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy videófájl 1:29 óra hosszúságban, szeretnék ráhúzni egy hangsávot, ami 1:26 óra hosszú, de a végeredmény sehogy sem lesz jó. Audacity-vel a hangsávot hiába nyújtottam 1:29 órára, csúszik a hang eléggé. Mit tudtok vagy milyen programot tudtok ajánlani? Köszönöm!
-
Hege1234
addikt
válasz
internetezoo #8256 üzenetére
hol látod, hogy 0 byte a log?
szimplán nála nincs ott az a mappa amit ír
emiatt még ki tudja melyik mappák hiányoznak..tesztből töröltem a mappát az enyémből és
így megkaptam ugyan azt az error-t ami nála is előjött..Microsoft Windows [Version 10.0.19044.1826]
(c) Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva.
i:\drm python v1>python start-DRM-decrypt.py
Traceback (most recent call last):
File "i:\drm python v1\start-DRM-decrypt.py", line 212, in <module>
shutil.rmtree('drmfiles\\programok\\firefox-log')
File "C:\Users\@\AppData\Local\Programs\Python\Python39\lib\shutil.py", line 757, in rmtree
return _rmtree_unsafe(path, onerror)
File "C:\Users\@\AppData\Local\Programs\Python\Python39\lib\shutil.py", line 608, in _rmtree_unsafe
onerror(os.scandir, path, sys.exc_info())
File "C:\Users\@\AppData\Local\Programs\Python\Python39\lib\shutil.py", line 605, in _rmtree_unsafe
with os.scandir(path) as scandir_it:
FileNotFoundError: [WinError 3] A rendszer nem találja a megadott elérési utat: 'drmfiles\\programok\\firefox-log'
i:\drm python v1> -
-
rti17
csendes tag
válasz
Hege1234 #8237 üzenetére
Ezt a világ végéig próbálgathatom, ugyanazt hiába gyömöszölöm ...
Ugyanaz a helyzet az 1.28-as verzióval is, pip van, firefox-log nincs az egész gépen, talán egy század másodperccel később tűnik el, de gyakorlatilag ez így ebben a formában használhatatlan.
Elindításért parancssorba beírva ezt kaptam:
[link] -
Tévé Maci
csendes újonc
Na, úgy néz ki ebben a targetben van a link:
https://archivum.mtva.hu/api/m3/v3/stream?target=M3-87168999580999558
Este majd foglalkozok vele
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Apple iPhone 12 Mini 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPad Air 5 64GB,Használt,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest