Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
válasz
zLegolas #1989 üzenetére
Szia zLegolas!
A tápomban a kondicserét valamikor össze tudnánk hozni? Újra megnéztem, és két kondi is púpos benne, viszont hogy milyenek, azt nem tudom megállapítani, mert bent vannak a ''sűrűjében''A kimeneti oldalon a sok vezeték meg alkatrész között... (tom, az volt, hogy nézzem meg milyen, megveszem és akkor beforrasztod, de nem lehet megnézni amíg a helyén van.... vagy tépjem ki?)
-
ballington
addikt
válasz
zLegolas #1705 üzenetére
ja láttalak az ubuntu-s topicban.
szal ubuntu lenne, és problémám van. az internettel nincs gondom, az x serverrel annál inkább.
az előzményeket az ubuntu topicban olvashatjátok.
röviden: nem indul el, a folyamatjelző után üres fekete képernyő fogad, nem reagál semmire, a NumLock-ra igen, de csak egy darabig, majd az is kifagy. Próbáltam ctrl+alt+f1-et, semmi.
[Szerkesztve]Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
kovi
senior tag
válasz
zLegolas #899 üzenetére
Gondoltam van valakinek ilyen nyomi ami esetleg nem húzza be a papírt vagy valami..
Aztán az vezérlőpanel jó lenne bele.
De érdekes mód a panelen semmit nem látni csak egyszerűen semmire nem reagál ha bekapcsolod. Még a led sem világít, olyan mintha nem is lenne áram alatt.
A trafo része az jó azt kimértem.
Rosseb a hápéba...GeForce GTX 295 - The most powerful dual chip graphics card on the planet(!) for gaming and beyond.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Több OnePlus kapott új OxygenOS 15-ös frissítést
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest