Új hozzászólás Aktív témák

  • Füleske

    addikt

    válasz borg25 #22249 üzenetére

    Ez amit leírsz az érzelmi árukapcsolás. Tehát pont ugyanaz mint ahogy a reklámok árulják manapság a termékeket. A keresztény vallásnál a szeretet a termék. Legyél vallásos mert többet és jobban tudsz szeretni. Boldog leszel, itt a közösség is, nézd milyen boldogok. Mosolyognak, mindenki csupa szeretet. Hát nem akarod ezt magadnak és a családodnak ? Egyszerű érzelmi, pszichológiai átverés.
    Tényleg jó lett ezekből amit írsz ? Szerintem nem. Pont az ellentéte. Persze nem azt mondom hogy a tanulás rossz. Az amit szeretnél tanulni. De ha rád erőltetnek valamit az nem lesz pozitív, épp az ellenkezőjét érik el vele. Lehet hogy vannak aszexuális papok. De azt szerintem Te is sejted hogy nem ez a jellemző. És semmi jó nem lesz ebből.
    Igen, a szeretet és a keresztény Isten kapcsolata a Te nézőpontodból máshogy látszik. Ha elhiszed a marketinget teljesen más lesz a reklám.
    Szerintem - már megbocsáss - de tökéletesen mindegy volt a papír. Aki segíteni akar az papír nélkül is segít, aki meg nem az a papírt sem veszi figyelembe, el sem olvassa.
    Ha valakinek a vallás szükséges ahhoz hogy segítsen az szerintem nem jó, az ilyen inkább lépjen át rajtam.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák