Új hozzászólás Aktív témák

  • borg25

    senior tag

    LOGOUT blog

    válasz D1Rect #21342 üzenetére

    Egyetértek, az egész inkább arról szól, hogy szépen csengesd be a pénzt. Viszont, mivel az alapító előtte sci-fi írásból élt meg, van ám erre is elképzelésük, amit csak akkor tudsz meg, ha kellő mértékben a zsebedbe nyúltál, hogy elérj bizonyos szintet:

    "A Xenu, a galaktika ura története[12] fontos szerepet játszik az egyház mitológiájában, csak a szcientológia magasabb szintjét elérő, ún. OT III-as egyháztagok hallhatják. A mitológia szerint a gonosz Xenu 75 millió évvel ezelőtt az egész Galaxisból sok milliárd űrlényt fogdosott össze, lefagyasztotta és leginkább a mai DC–3-as típusú repülőgépekre hasonlító űrhajókkal a Földre hozta őket, s itt egy vulkánba dobta a lefagyasztott lényeket, a vulkánt pedig felrobbantotta egy hidrogénbombával. Az űrlények kiszabaduló lelkeit egy speciálisan e célra épített „lélekszívóval” fogta fel, majd a fogoly lelkeket „agymosásnak” vetette alá, s így engedte szabadon őket. Az űrlények lelkei, a „thetánok” később az evolúció során az emberi lényekben találtak otthonra."
    Forrás: https://hu.wikipedia.org/wiki/Szcientol%C3%B3gia#Istenk%C3%A9pzet

    Ez annyira z kategóriás sci-fi, hogy arra már nincs szó. Fényévekre van a Zsidó/keresztény hitrendszertől. Ezerszer inkább a teremtés könyve mint ez, pedig a szó szerinti hét nap alatt teremtette Isten a világot én is gyerekesnek tartom.

Új hozzászólás Aktív témák