Új hozzászólás Aktív témák

  • Kékes525

    félisten

    válasz Attila2011 #21328 üzenetére

    Ja, hogy az elsőt ironikusnak szántad, az más.

    "A vallások többnyire külön választják a fizikai világ megismerését a transzcendens (legyen az vélt vagy valós) dolgoktól. A cikk többször is felhozza az ősrobbanást, elfelejti megemlíteni, hogy az egész elmélet alapjai egy katolikus pap tette le. De az iszlám is fontosnak tartja a fizikai világ megismerését."

    Ezzel nem cáfoltad azt, hogy a hit az alapja a vallásnak. Ha nem a hit lenne, akkor lenének tudományosan igazolható állítások. Mondjál egyet.
    Annak pedig, hogy ki fogalmazta meg az ősrobbanást a téma szempontjából semmi jelentősége. A tudományban sok vallásos ember dolgozott és dolgozik.

    "A többségi kereszténységre ez pl. nem igaz. "

    Ez nekem új. Tehát a többségi kereszténység szerint a mennybe lehet úgy jutni, hogy nem követem Isten szavát, a bibliát? Itt természetesen a hivatalos irányzatokra gondolt. Mondj példát, hogy mire gondolsz.

    "Mi sem bizonyítja jobban, mint Kékes525-ös felhasználó szavai, miszerint azt mondja: "A vallást minden eszközzel támadni kell, akár hazug rágalmak terjesztésével is!""

    Ne rágalmazz, ne hazudj. Ilyet nem írtam sehol. Rákerestem az idézetre, de csak a tiedet adja a kereső. [link]

    "Az egyház azt állítja egy ostyaszeletről, hogy az Krisztus teste, a tömjénről, hogy az megvéd a gonosztól, a szenteltvíz pedig megtisztítja a lelket. Ezek hamis állítások..."

    Valami csak kell benne lennie ha hat, mert a semminek semmi a hatása, mivel az semmi.

    [ Szerkesztve ]

    Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

Új hozzászólás Aktív témák