Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    Sziasztok!

    Egy Canon 750D-hez szeretnék vakut venni (Canon topikban ajánlották, hogy segíthet jobb beltéri fotókat készíteni, mint a beépített vakuja).

    Felhasználási terület: családi fotózás, kültér-beltér. Asszony gondolom, ha éppen nem mászik rajta a gyerkőc, akkor kreatívkodna is.

    Canon videóban láttam, hogy wireless vakuzott az egyik fotós, abban is látom a jót, bár kérdés, hogy gyakorlatban mennyire használnám ki. Ha jól sejtem akkor ez pl.: egy Yongnuo RF-602-el lehetne megoldani olcsón (csak elvillant, nem TTL, ha jól értem). Az egyik kérdésem az, hogy az ilyen rádiós kioldóknál kell a márka azonosság? Tehát ha van egy ilyenem, akkor csak egy Yongnuo vaku jöhet szóba?

    Vakuból azt hiszem, hogy a Meike 320 és a YN-500-as került szóba egy-egy hsz.-ban. Ezeken kívül valami, vagy ezeknél nincs jobb a belépő kategóriában?

    Kinti rendeléssel kapcsolatban van esetleg valakinek tapasztalata? Kint ilyen 18-23k körül megy ez a két típus, de szerintem ezt már megfognák a fináncok a vámon. Vagy tévedek? (Vagy ilyen "utángyártott" márkáknál nem éri meg kintről venni a meghibásodás miatt?)

    [ Szerkesztve ]

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák