Hirdetés
-
GAMEPOD
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
szabogabor10 #95085 üzenetére
Én azért véleményekben meg szoktam írni a cégről, hogy kritikán aluli az ügyfélszolgálat. Például garanciális ügyintézésnél ez döntő érv lehet azzal kapcsolatban, hogy hol vásárolok. Szolgáltatóknál azért más, azokat sűrűbben büntetik. Nekem gari ügyeknél még egyik céget sem vonták felelősségre, pedig sok ponton sértették a törvényeket.
-
tomp
félisten
válasz
szabogabor10 #95085 üzenetére
Kikéred a hangfelvételt és azzal mész panaazt tenni. Nem mondott igazat? Ügyfél megtévesztése. Azt sem nézi jó szemmel a hivatalos szerv.
Ismerősömnek adott a telenor olyat ami nem úgy lett volna de a hangfelvétel mást állított. Így aztán megadták neki különben ment volna a hivatalos panasz.NMHH-tól is megjött a válasz: éljek a törvény adta jogommal és kérjem a kötbért mert ez már szembe megy a hibaelhárításról szóló törvénnyel.
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- iPhone topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Fotók, videók mobillal
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest