- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- War Thunder - MMO Combat Game
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Nintendo Switch
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Path of Exile 2
-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
ArthurShelby
addikt
válasz ArthurShelby #111170 üzenetére
Ma kijött a szerelő: jófej, fiatal, kigyúrt srác volt. Nem talált sehol hibát, az értékek jók, az elosztódobozban cserélt csatlakozókat.
Beszélgetés közben említettem neki, hogy én max a tápot tudom elképzelni (modem értékek jók voltak), szóval végül modem táp csere lett, remélem ez megoldja a problémát.Közben beszélgetés során kiderült (mivel megnézte, hogy hasonló újraindulós problémája volt-e még valakinek a házban), hogy a házban egyedül nekünk van gigás netünk, a többiek még 500-on vannak (valószínű fölöslegesnek gondolják a bővítést).
szerk:
Kísérletezgetek egy másodlagos (openwrt) routerrel (de van egy stabil is, a fő, az asuswrt-s, azon van a család, így a 3 publikus ip-ből 2-t használok). Egy ideje nem volt rajta net (fogalmam sincs mi történt). Lehetséges, hogy egy rosszul beállított openwrt-s router lehalasztja a modemet?[ Szerkesztve ]
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
Aktív témák
- iPad topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Apple asztali gépek
- Filmvilág
- Asszociációs játék. :)
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Bemutatkozott a Redmi Turbo 4
- Nem biztos, hogy ez a belépőszint kulcsajánlata
- KábelszatNet-2002 Kft.
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 / B450M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 960GB SSD / 650W
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% AMD Ryzen 7 7435HS 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Airpods 4 Anc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest