Hirdetés
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Marathon (2025)
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- The First Berserker: Khazan
- EA Sports WRC '23
- Xbox Series X|S
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
-
GAMEPOD
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz
MaCS_70 #101138 üzenetére
saját eszköz nélkül tudjak tévéadást felvenni,
Lassan ott tartunk, hogy modemből is saját kell, routerből már mindeképp, ha rendes wifit akarsz, meg vezetékes telefonból már eddig is saját kellett. Végül is a médiacard is egy ilyen határmezsgye a saját vs. nem saját eszköz közt. (köztes megoldás)
1985-ben már elég sokan nézték a nyugati adókat (Sky Channel, Super Channel, EuroSport, MTV, ORF, Sat1, PRO7, stb.),
Tényleg. Ezekre emlékszem, de hogy ez kábelen jött-e vagy antennán arról fogalmam sincs. Az tuti, hogy 80-as évek vége, 90-es évek eleje volt. Amiket felsoroltál azokra emlékszem, az ORF-ot kivéve. De az RTL-t szerintem kihagytad. Később jött be a 3Sat meg a ZDF.
ha belegondolok, hogy van aki ezután született és nem is érti miről beszélek,
Vagy pont akkor! 5-6 évesen nem azzal voltam elfoglalva, hogy földhurok kell-e HBO-hoz meg hogy csillagpontos-e már a rendszer stb...
-
cof
veterán
válasz
MaCS_70 #101138 üzenetére
De a hibát akkor is magadban kell keresned, mert nem néztél alaposan utána. Itt a topikban már téma azóta mióta megjelent még IP-vel, nem tudom hogy te mikor csatlakoztál be, de te is megjelenés után nem sokkal úgy emlékszem.
Én is tisztában voltam már az elején a korlátozásokkal ahogy egyre több infó napvilágot látott itt a topkiban, hogy ilyen nekem nem kell soha az biztos. Szerencsére van alternatíva, ott a kártya.
Aktív témák
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Linux kezdőknek
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fotók, videók mobillal
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Újszerű ASUS ZenBook 14 UM3402 -14" 2.8K OLED 90Hz -Ryzen 5 5625U - 16GB -512GB - 1,5 év garancia
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest