Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz Gothmog #25174 üzenetére
Pont azert vannak hatalmon mar vagy 12 eve, mert az elegedetlenek nem mennek el szavazni. Addig szavazz ameddig meg szamit. Par ev mulva mar keso lesz. Jelenleg nagyon kifele tartunk az EU-bol, mikozben csak az EU-s penzek es az EU-s cegek befektetesei tartjak eletben az orszagot. Persze tudom, a Brexitnek is meg kellett tortennie, hogy a sok fafeju IQ bajnok a sajat boren erezze, hogy mekkora barom is volt.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
HÁZIGAZDA
válasz Gothmog #25174 üzenetére
nemrég írta valaki, hogy a másik oldal simán lehet, hogy leszerepel, egy dologban viszont biztos: 4 év múlva leválthatóak lesznek. ellentétben viktorral. picit gondolkodjatok el ezen, mert értem, én, hogy "gyúúúrcsán", de egy szaros tekintélyelvű diktatúránál nincs rosszabb.
viszont mindez itt full off. kitakarítok majd, bár ma este enyém a két gyerek és csak küzdök az árral
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Háztartási gépek
- E-book olvasók
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Google Pixel topik
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest