Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Soulfly842

addikt

válasz t72killer #30284 üzenetére

Nagyon naivak ezek a számok annak tükrében, hogy a pfizer is bevallotta, hogy jelentősen esik a védettségi százalék 4-6 hónap után, s jelenleg úgy néz ki, hogy 5-6 hónap után már csak 50% körül van...

Mindezt úgy, hogy a mérési alap és a százalékok az eredeti vad vírushoz vannak kalkulálva (összevetési alapként csak így kommunikálható)... az indiai mutációval szemben a védettségi százalék még ehhez képest is sokkal vadabb lehet....

Mekkora a hajlandóság a lakosságban a 3. oltásra? az oltások java nyár előtt lezajlott/befejeződött... mindezek tükrében hónapról-hónapra egyre xarabb lesz a helyzet... Ismét, s a vírus/ a mutációk sem lettek/lesznek egyszerűbbek (azért az utóbbi időben 3-5 havonta mindig volt még egy még durvább mutáció...)

#30244Soulfly842

Megvolt. 2 szputnyikra kérdés óhaj-sóhaj nélkül Pfizert kaptam (Nyíregyháza). EESZT alkalmazásban azonnal látszódott az oltás. 11 után kaptam meg, egész nap tompa volt a fejem (nap közben még túráztunk is), most így estére az oltás helyénél fáj, mindkét kezem, vállam gyenge. Kicsit megint üt, de nem durva. A zasszonypajtás viszont azt mondja, hogy egyre melegebb a kobakom. Majd meglátjuk, hogy hogy telik az éjszaka :) Nekem az első két szputnyiknál is volt erős hatás. első után vagy 4 napig beteg voltm, 2-3 napig lázas. A második után egy éjszaka volt csak rossz.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés