Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
válasz t72killer #30284 üzenetére
Nagyon naivak ezek a számok annak tükrében, hogy a pfizer is bevallotta, hogy jelentősen esik a védettségi százalék 4-6 hónap után, s jelenleg úgy néz ki, hogy 5-6 hónap után már csak 50% körül van...
Mindezt úgy, hogy a mérési alap és a százalékok az eredeti vad vírushoz vannak kalkulálva (összevetési alapként csak így kommunikálható)... az indiai mutációval szemben a védettségi százalék még ehhez képest is sokkal vadabb lehet....
Mekkora a hajlandóság a lakosságban a 3. oltásra? az oltások java nyár előtt lezajlott/befejeződött... mindezek tükrében hónapról-hónapra egyre xarabb lesz a helyzet... Ismét, s a vírus/ a mutációk sem lettek/lesznek egyszerűbbek (azért az utóbbi időben 3-5 havonta mindig volt még egy még durvább mutáció...)
Megvolt. 2 szputnyikra kérdés óhaj-sóhaj nélkül Pfizert kaptam (Nyíregyháza). EESZT alkalmazásban azonnal látszódott az oltás. 11 után kaptam meg, egész nap tompa volt a fejem (nap közben még túráztunk is), most így estére az oltás helyénél fáj, mindkét kezem, vállam gyenge. Kicsit megint üt, de nem durva. A zasszonypajtás viszont azt mondja, hogy egyre melegebb a kobakom. Majd meglátjuk, hogy hogy telik az éjszaka Nekem az első két szputnyiknál is volt erős hatás. első után vagy 4 napig beteg voltm, 2-3 napig lázas. A második után egy éjszaka volt csak rossz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Babyliss AirStyle meleglevegős hajformázó szett új6hó jótállás!
- Mous 18 literes hátizsák
- Mast A1 vezetéknélküli tetoválógép újszerű 6hó jótállással!
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- Corength dönthető pad + 20kg-os súlyzókészlet + 2x5kg tárcsa + francia rúd
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest