Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
-
bajnokpityu
félisten
mi a kiaval vagyunk igy. amig egész jó minőség volt, és olclsó, addig jó deal volt. de az utolsó pár évben 1 ismerős és a mienk kivételével minddel volt gond. Mi aztán váltottunk, mert még jó áron ki lehetett szállni, de egy ideig én nem biznék benne. miközben meg nagyon közel van az ára hibátlanabb tipusokhoz.
-
bajnokpityu
félisten
jól tudom, h abban már csak egyben lehet cserélni a hybrid akkut?
egyébként annyira hamar megszokható a 4. gen bégetése, hogy én pl valszeg jobban örültem volna, ha minimum kérhető a régi váltási módszer, tehát nem próbálja meg jobban imitálni a fokozatokat. cserébe még jobban gyorsul.egyébként a gen 3 és a gen 4 között brutál nagy a difi, nemtom, h az 5 mennyivel jobb. már elképzelésem sincs, hova lehet fejlődni. corolla TS, alias suzuki swace nálunk 3.7 3.9...
a gen3 és 4 között fogyiban is, bégetésben is nagy a difi rav4 esetén. -
bajnokpityu
félisten
Nekünk azt a tájékoztatás adták, hogy a gyári visszaigazolasig változhat az ár. És így lett inkább swace, minél hamarabb meg akartuk kapni.
-
bajnokpityu
félisten
válasz pècsimunkás #15206 üzenetére
Te nem pénzért veszed a kocsit?
-
bajnokpityu
félisten
válasz pècsimunkás #15201 üzenetére
Árban nagyon nincs
-
bajnokpityu
félisten
Nem hiszem.
én ma vettem át a 0km swace-t, amit ugye egy 1.8 corolla kombi.
195cm vagyok, és elférek hátul.
Anya kocsija lett, volt egy új vitara, majd két sportage, majd ilyet kért.
a vitara és az scross (3cm különbséggel ugyanakkora hosszában 3cm), nekünk a vitarától kicsit nagyobbnak hat a corolla. sportagetől nyilván kisebb, az minimum 1 mérettel nagyobb kocsit ezektől. sztem nüanszok lehetnek a különbségek vitara, scross,corolla esetén, inkább üléspozició más, és ezért más a hatás, de ha beállítod rendesen, akkor nem lesz ez se kisebb.viszont lenne egy kérdés. a toyota úgy adja el a suzukinak ezt a tipust, hogy nincs, és nem is rendelhető bele tolatóradar. (helye belülről is, kivülről is megvan) Vajon, ha megveszem a toyota gyári radarokat, az fog működni ebben?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest