Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- EAFC 25
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- League of Legends
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Nintendo Switch
-
GAMEPOD
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
n3m3r3
tag
válasz
Snip3r_HUN #30044 üzenetére
Örülök hogy tovább játszol, ezek szerint nem volt annyira drasztikus az 1.5 patch?
-
n3m3r3
tag
Az lesz egyelőre a terv. 30-ig van elég küldetés még leköt eléggé,a DZ ráér még hogy belemerüljek. Szerintem most sok új játékos van. Nemrég volt leárazva ,személy szerint 47EU-ért vettem 20% uplay kuponnal + season pass. Most megint 99EU. Jó játék ,de nem ennyiért.
Az meg hogy ki miért lő le valakit a DZ-ban teljesen egyén függő, valaki csak ezért megy be. Volt olyan hogy besegítettem 4 gibbonnak eltakarítani pár NPC-t, aztán beálltam a segélyállomás körbe kicsit feltöltődni. Erre mi történik? : Körbeállnak, és cafattá lőnek LOL -
n3m3r3
tag
válasz
Anonymus23 #24603 üzenetére
Mindegy hátha a kisagyba elraktározódik
Egyébként így még 23-on úgy látom nem nagyon tanácsos oda menni, de jó móka néha.
-
n3m3r3
tag
Köszi a választ, a fegyver mod megvolt, a gond az volt hogy eddig nem volt olyan ruhám amin volt slot. Tudtomon kívül a ma reggeli action közepette szereztem be két ruhát, és le tudtam most tesztelni ... végre.
Thx!
Fentieket látva DZ-ban n3m3r3-ről vegyétek le a célkeresztet -
n3m3r3
tag
Sziasztok! Az eszköztárban a fogaskerék ikonban található módosításokat hogy a viharba lehet felhasználni?
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Anime filmek és sorozatok
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- OLED monitor topic
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Synology NAS
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- További aktív témák...
- Katana GF66 12UC 27% 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Eladó Vízhűtő cuccok, VGA blokk, radiátor!
- Dell Latitude 5350 13.3" FHD IPS Intel Ultra 5 135U 32GB 512GB NVMe gar
- Powercolor RX 6800 Fighter 16 Gb újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest