Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
A MDR pötyögése a gyors harcban nekem lassú, a Showstopper csak bent volt, de még nem próbáltam, viszont mikor Taktikusban voltam Black market Sasg-al szedtek le a DZ-ben LS-en, a Kalkasse sportboltnál, amúgy is utálom az LS DZ 2 helyszínt, fent jobban adja.
Épp tegnap beszéltek a csapattársak arról, hogy DZ4-5-ben nincs LS pálya.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Nothing Ear és Ear (a) - hallgattak a hallgatóságra
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Amazon Fire TV stick/box
- Spórolós topik
- Autós topik
- Assassin's Creed: Valhalla
- Nyaralás topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Amazon Kindle Paperwhite 10th Gen 8GB - ajándék tokkal
- SONY CFS-W455L kétkazettás magnó
- Konfiguráld szabadon DELL Latitude 5480 5490 i5-8350u 5495 FHD vil. HU bill. újszerű!
- Újszerű DELL Latitude 5590 FHD IPS 15.6 gyári magyar billentyű világító i5-8250u Windows 10/11
- 1972 Csepel Hiteka Elkon 5140 mérőműszer . Igazi ritkaság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest