-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathBat666
aktív tag
válasz FireKeeper #12511 üzenetére
ennek örülök meg nem is, imádom a játékot, de már nagyon érdekel a vége, nyár vége óta tolom, igaz nincs rá túl sok időm
-
DeathBat666
aktív tag
Most vagyok lvl 20 és a fősztori ott tart, hogy visszatértem Kaer Morhenbe, ugye még messze van a végjáték? Nem akartam folytatni a főszálat, csak gondoltam megcsinálok még valamit erre itt kötöttem ki, a torz baba miatt
[ Szerkesztve ]
-
DeathBat666
aktív tag
Macska szetthez való küldetést hogyan tudom elkezdeni?
18-as vagyok, nemrég mentem át Skelligére.[ Szerkesztve ]
-
DeathBat666
aktív tag
Nem hiszem el ezt a játékot, rengeteg játékidőm van benne és csak most érkeztem meg Skelligére
4 ezerért jó vásár voltEgyébként Skellige az még csak a játék közepe vagy azért már a vége felé járok?
-
DeathBat666
aktív tag
válasz FireKeeper #11864 üzenetére
a macska szettnek mi a szint követelménye?
-
DeathBat666
aktív tag
Szörnyvért és Szörnykivonatot honnan tudok szerezni
-
DeathBat666
aktív tag
7-es - 8-as szinten mire lenne érdemes gyűjteni? milyen kard stb. ami megéri
vagy most még csak elég azokat venni ami a boltban vannak?[ Szerkesztve ]
-
DeathBat666
aktív tag
A koronákat hol tudom beváltani
-
DeathBat666
aktív tag
sziasztok, most vettem meg a játékot, tudnátok írni tanácsot, amit kezdőknek javasolnátok? Pl. a mellékküldetéseket ne hanyagoljam, mert 4-es szinten kaptam meg a bárós küldit és esélyem sincs a torz ellen meg ilyesmiket, elég komplex játék úgy gondolom.
-
DeathBat666
aktív tag
Sziasztok!
Most tervezem megvenni a játékot XboxOne-ra, és lenne pár kérdésem:
Konzolon mennyire "szép" a játék? Értem ezalatt, hogy mennyire részletgazdag? Mert pl. a Bf4-et azért nem tolom már, mert nagyon zavar a sok lebutított textúra, fps drop, lassú textúra betöltés. Sajnos youtube videók alapján nem tudok különbséget tenni a PC-s verzió között Bf4-nél is ugyanez voltszerk.: nem vagyok grafikab*zi, de érdekelnek ezek, felőlem lehetne counter-strike 1.6 grafikájú is, de a textúrák legyenek részletgazdagok, kidolgozottak
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Playstation 1 olvasófej
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
- Samsung 980 Pro 2TB + Heatsink - Új, bontatlan, 5 év garancia
- GAINWARD GeForce RTX 4070 SUPER Ghost 12GB GDDR6X ~ 2 év garancia
- Geforce 2 MX400 / púpos kondik, szoruló ventilátor / képet ad
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest