Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz Zsöti90 #25051 üzenetére
Ettől még élvezte, de nekem nagyon illúzióromboló volt. XSX-re is megvártam inkább az updatet, ezt csak szépen vagyok hajlandó tolni.
Kíváncsi leszek milyen irányítást és játékmenetet érintő fejlesztéseket hoztak, mert volt még rajta mkt csiszolni, hiába top3 az eredeti is.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Redneck
nagyúr
válasz Zsöti90 #25046 üzenetére
Haveromnál láttam PS4 Pron, GTX 1060 után. Mindennek neveztem volna csak szépnek nem. Kb. 720p low-med felskálázva, mosott textúrák, alacsony LOD. Ha jól emlékszem cserébe még 30 fps lock is volt. Égett a pofám, mert én ajánlottam neki hogy milyen jó game, és még szép is
Ideje volt, hogy végre konzolokon is normálisan kiadják...
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
- Retró Gamer Laptopok 2003-2004 Gericom Blockbuster Excellence 1780 és HP Pavilion ZP5000
- 20 Éves retró gamer BMW világító házban, ABIT alaplap, Geforce FX videókártya
- Új bontatlan Ryzen 5 5600G processzor
- Dji Osmo Action 4 Adventure Combo új, bontatlan, 2 év garancia
- LG OLED65G29LA 2 év gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest