- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Computex 2025: szinte mindenre gondol a Team Group
- ATX 3.1-es tápokkal gyarapodott az MSI MAG termékcsaládja
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Léghűtés topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
A 4-ik pályán börtönben van az a az arab csávó. De hiába vittem oda egy csomó tolvajt nem tudtam sehogy se kiszabadítani. Pedig már katonája se volt az ellenségnek.
Tudja valaki ,hogy kell azt a részt megcsinálni?
-
AMD Power
titán
Végre megvan! Jó ez a game. Bár 2-ik pályán kicsit elakadtam ezzel a ruhás problémával.
-
Gabás
addikt
válasz
Windsurfer #97 üzenetére
az update a patch
a patch az törés
ezért itt nem fogsz segítséget kapni -
Windsurfer
tag
Sziasztok!
Épp most szereztem meg a játékot
sikeresen találtam hozzá működő patch-t!
annyi lenne a kérdésem, hogy:
amikor elindítom a játékot elkezdi letölteni az update-t amit megszakítok, DE! mivan ha hagyom updatelni?
akkor utánna elég újra patchelni és megy minden tovább vagy kereshetek új patchet vagy...?
választ előre is köszi! -
kitty40
csendes tag
sziasztok! segítséget szeretnék kérni, egyszerűen nem tudok túl jutni a 11-es pályán
kezdem feladni
-
Enmaro
csendes tag
Sziasztok tud valaki segíteni. Azon a pályán vagyok, ahol a 10 birkát kell összeszedni. Megtaláltam az összeset, az összes területet elfoglatam, de a birkák nem mentek be a karámba. Mit csináljak?
-
Lord Leslie
csendes tag
jelöld ki az egyik csapat katonát és vid rá az egeret a kapúra, amikor átváltozik a mutató akkor katincs rá azzal a gombbal amelyikkell támadni kell az ellenséges egységet, ekkor felemelkedik a kapú és ki tudsz menni rajta, de csak a másik csapatot és a hőst vid ki a kapún. Ha elmozditod azt a csapatot amelyel elfoglaltad a kapút akkor bentragadsz és vége a pályának.
-
-Minnie-
csendes tag
Sziasztok!
Remélem még olvassa valaki, és tud nekem segíteni.
A 15. pályán vagyok. Már az elején elakadtam, ki kellene menekülnöm, de nem tudok a kapun kimenni. Ötlet? -
Mag_
tag
tudja vki miért lehet hogy ezt irja ki :
-
Remeteix
csendes tag
Kiderült, hogy mi a probléma. A laptopomban levő videokártya sajnos nem alkalmas erre a játékra
Mivel bontva nem veszik vissza, ezért szívesen eladom, ha érdekel valakit... -
Remeteix
csendes tag
ehh! a Heritage of kings-nél nem volt semmi problémám, de a Rise-nál már az elején macera van. Elindul a játék, de tök sötét a játékmező. Látom a nyersanyagokat, és építkezni is tudok, de sötét. Ilyenkor mi van? Segítene valaki? Köszönet.
-
Lord Leslie
csendes tag
válasz
ballington #87 üzenetére
A missziók elején midig tudsz hőst választani amelyikek ép a szolgálatodban vannak.
Az, hogy milyen kinevezést kapot az elöző pályán az nincs befolyással.
-
ballington
addikt
na szombaton én is kipróbáltam...
sokan leszólták h nem követi a régi settlers-t. nekem tetszett, legalább egy kicsit változatosabb. egy kicsit a Cultures-re tudom hasonlítani, bár az kicsit bonyolultabb.azt nemtom, hogy a misszók elején tudok választani hőst. a későbbiekre nézve van valamilyen befolyásolással az, hogy előtte milyen kinevezéseket kapott?
-
Lord Leslie
csendes tag
válasz
HoReSz1975 #85 üzenetére
Az a pálya tök egyszerű csak sokáig tart megcsinálni mert csak lassan lehet fejlődni.
Búzát akkor fogsz szerezni ha az északon lévő falú (zöld) feladatát teljesíted.
A feladat az hogy nézd meg mért nem érkeztek meg az emberkék akik élelmet hoztak volna (északnak kell indulni).Akkor kiderűl, hogy a farkasok miat nem és ha megőlöd a farkasokat akkor a kis kunyhóból kijön egy szekér búza ami hozzád meg és abból kenyeret kell sütni és ha megvan a kellő mennyiség akor elszállítani nekik.
A folyó tuloldalán a másik falú (lila) azt a feladatot adja, hogy keresd meg a bírkáit. 10 kell megtalálni de 14 fogsz. A birkák szerte szét vannak a folyó azon partján amelyiken a falú (lila) van. Ha mind megvan és bementek a karámba akor tudsz majd birkát venni tölük.
Ekkor a másik falú (zöld) azt mondja, hogy máskor attól a falútól vesznek rúhát de nekik sincs most. Ezért vegyél legalább 20 birkát mert nemcsak nekik kell termelni hanem neked is kell majd. Ha ezek a feladatok megvannak akkor a lila falú az mondja, hogy vigyél nekik mézsört mert csak akkor lesznek elégedettek a viszatérő viking portyázók. A zöld falú ekkor elmondja hogyan tudsz mézhez jutni. A barlangban két medva van és csak katonák segítségével tudod legyőzni őket. Ha legyőzted őket akkor a barlangból kijön egy mézes szekér. Ha elegendő sört csináltál belőle küld el és ha odaért vége a pályának.
-
HoReSz1975
őstag
válasz
powermause #79 üzenetére
nekem van hozzá
-
HoReSz1975
őstag
válasz
Lord Leslie #83 üzenetére
Srácok elakadtam a 6. küldetésnél, ahol mindig tél van...
A szomszéd falu kenyeret kér tőlem, de télen nem terem a búza, akkor ezt hogy oldottátok meg ? Se méz, se hal ?
-
Lord Leslie
csendes tag
válasz
Lord Leslie #82 üzenetére
Azt az erdeti dolgot ugy értettem legelőszőr is, hogy itt magyarórszágon ved meg eredetiben ne peddig külföldről.
-
Lord Leslie
csendes tag
válasz
powermause #81 üzenetére
Nem azt montam, hogy nem eredeti játékod van hanem azt, hogy nincs fordítás hozzá és nagy esély van rá, hogy nem is lesz.
Egyébként ha fordítást keresel akkor csakis a www.magyaritasok.hu nézzed mert mindig ott szokot legelőszőr megjelenni az új játékokhoz fordítás. Máshol felesleges nézned mert inne szokták máshova is feltenni ha kapnak rá engedélyt, aki máshova is fel szeretné tenni.
-
powermause
tag
HI!...miket gondolsz te rólam ,természetesen eredeit angol verzióhoz kell a magyarosítás.
-
Lord Leslie
csendes tag
válasz
powermause #79 üzenetére
Nézd powermause magyarosítást nem is fogsz találni mert magyarúl jelent meg hazánkban és ha csak valaki nem csinál egyet akkor nem is lesz. Amondó vagyok, hogy ne is számíts arra, hogy lesz magyarósítás hozzá. Persze ha megveszed eredetiben akkor magyarúl élvezheted a játékot.
-
powermause
tag
HI! A magyarosítás merre található hozzá...?Én sehol se láttam még!
-
HoReSz1975
őstag
Hi @ all
Ezzel a hibával dob ki a játék, amikor el akarom indítani
[L:[URL=http://s2.directupload.net/file/d/1303/rcng64dp_jpg.htm] [IMG]http://s2.directupload.net/images/080110/temp/rcng64dp.jpg[/IMG][/URL]][link][/L]
Ez mit jelent, ha a grafikán akarok állitani, akkor is ezzel dob ki
-
HoReSz1975
őstag
Nekem tetszik a gamma, magyarításom is van, sokkal szebb grafikával rendelkezik és jobb a történet is, mint az elb****tt Empire Earth 3
-
Lord Leslie
csendes tag
válasz
Lord Leslie #73 üzenetére
Nem tudom, hogy ki nézegette a hivatalos angol honlapot de az semmit sem ér. Én inkáb az igazi hivatalos honlapot néztem mert ott több minden van fent.
http://siedler.de.ubi.com/
-
Lord Leslie
csendes tag
válasz
ricsike898 #72 üzenetére
Csá ricsike898
Nálam is ez volt a gond de neked csak azt a kódot kell beírni amit te kaptál és ha jól írtad be akkor magától elintézi az egészet. Persze elötte azért tölds le a legujabb patch-et mert anélkül nem lehet multizni. Nálam azzal volt a gond, hogy ami tokban volt kód rosszul volt leírva. Nekem ami volt o betű a kódban átírtam nullára és ment.
-
ricsike898
csendes tag
Én erdetin vettem a Játékot de nem tom hol van az aktiválési kó tudnátok segíteni?
Már regeztem az ubi.com-ra. -
protonagy
csendes tag
Pajtikák én még nem kezdet el a játékot, de az előző hozzászólásokból azt vélem felfedezni hogy ez a Settlers már tényleg nem a régi! Viszont vannak benne olyan elemek mint pl. a
KNIGHT AND MERKANTS játék elemei. Aki ezt játszotta már , az lehet hogy könnyebben fog
boldogulni. -
Sir Psycho
aktív tag
Hi!
Ha a játékot a telepítő által az asztalra dobott ikonnal indítod akkor a játék indítása előtt leszedi az aktuális frissítéseket és egy idő után nem indul el a játék vagy hasonló hibaüzenetekkel áll le. A megoldás annyi h újra kell telepíteni a játékot és a játék mappája\base\bin\Settlers6.exe-vel indítod, így nem szedi le a frissítést hozzá. -
Barna576
csendes tag
Szevasztok!
Nekem elindul a game, de mikor elakarok indítani egy missiot vagy akár egy beállítást csinálni EZT ÍRJA KI: "floating point not supported not loaded"
Kicsivel feljebb olvastam, hogy Patch gond..
valaki kifejtené bővebben, hogy mit kell lcsinálni?
köszi -
djsharky24
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm a segítéget!
Holnap megpróbálom a vadászaimat mozgósítani!
a pályát valszinűleg újrakezdem a barik miatt! -
Sir Psycho
aktív tag
válasz
djsharky24 #65 üzenetére
Hi!
A 2 birka sztem 2 okból nem ment a karámba:
- egy másik területre mentek mint ahogy te is írod és csak akkor lesz a tiéd ha azt is elfoglalod
- vagy bug a játékban.A második kérdésedre pedig nem kenyeret hanem élelmet kérnek. Pont az a feladat h gyüjts annyi élelmet amennyit csak tudsz és vészeld túl a kemény és hosszú telet. Ezt vadászattal tudod megoldani mivel más nem lehetséges.
-
djsharky24
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni nekem?
A 6. pályán tartok és 8 birka megvan és bementek a karámba de 2 birka lentebb maradt egy területtel és nem mennek át a kék kockázott határvonalon!!
Másik problémám az h kérnek tőlem kenyeret de mivel tél van egyfolytában nemtudok termelni semmit!!
Tudja valaki erre a megoldást??
Már egy darabja el vagyok akadva ezen a részen!
Előre is köszönöm! -
Amur
addikt
válasz
AMD Power #61 üzenetére
inditsd a játék könyvtárában lévő base/bin almappában lévő settlers3.exe-vel,és akkor nem akarja majd a frissitéseket leszedni!
ha az ikonról inditod az a play settlers 6.exe-t inditja ami automatikusan keresi a frissitéseket(nekem egy 140megás frissitést akart így leszedni). -
AMD Power
titán
Valami frissitést akar hozzá folyamatosan leszedni.
-
Sir Psycho
aktív tag
Ahogy előttem is írták, egy csapat katonát fel kell áldozni, ők foglalják le a katonákat amíg a hősöddel menekülsz ha kis szerencsés van akkor a másik csapat katonád is megmarad
-
-
SilverFox
csendes tag
válasz
attyspocak #43 üzenetére
Lehet, hogy már megoldódótt a problémád, de azért leírom Én hogyan vittem tovább.
Már a pálya indulása elején foglald el a halas területet, és úgy épits rá őrtornyot, hogy körbe tudd keríteni kőfallal. A némbernek nem lesz catapultja, hogy lerombolja a falat, így nem tudja visszafoglalni tőled a területet.
A farkasokat én a hősömmel öltem meg egyenként, közben meg-megpihenve a várban, így nem kellett megvárni míg a katonák "elkészülnek", tehát hamarabb kaptam meg a birkákat. -
Amur
addikt
na ez is megoldodott,rájöttem hogy csak júliusban lehet búzatáblát "építeni"
a harcolos rész viszont nagyon gyenge(eszembe nem jutott támadni,úgy elvoltam de a gép igen agresszivan nyomul,és nem tudom viszzafoglalni az örtornyokat katonákkal..harcigépek meg még nincsenek nekem.. -
Amur
addikt
egy újabb nehézség: búzamezőt hogyan tudok szerezni? mert grain farmom,és pékségem van,de egyik sem akar müködni mert grain field-et hiányolnak..
emlékszem a bárányokhoz sem találtam a karámot,de aztán meglett,de ezt semmilyen építős menűben nem találom! -
t-aki1
csendes tag
Sziasztok
a 15. pályát hogy kell elkezdeni ott ahol az ellenség várába kezdek és valahogy ki kellene menekülni csak nem tudom, hogy hogyan valaki tudna segíteni -
Amur
addikt
Köszöntem! időközben elővettem a manual intrustionst és kihámoztam.
bejön! olyan kis nyugis rts,a körökre osztott stratégiát is ezért szeretem mert nem kell kapkodni!igazi kikapcsolodás,nem pedig idegbetegség!
-
pendulo
csendes tag
parasztokat a settlers-ben nem tudsz csak "szerezni."
munkát/házat kell nekik adni,vagyis építesz egy favágó-házat, és akkor felépíti magának a "paraszt", utána meg dolgozni kezd.
a settlersben mindig csak annyi munkásod lesz, amennyi épületet építesz nekik.
tulajdonképpen parasztod nem is lesz, hanem favágód, kőfejtőd, stb. -
Amur
addikt
láma kérdés,de nekem eddig a settlers kimaradt(heroes vonalon mozogtam annakidején,ez azóta is megmaradt)
a kérdés:hogy a bánatba tudok parasztokat szerezni(templom? de ott hogyan tudom őket kiimátkozni?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fujifilm X
- Lexus, Toyota topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Rengeteg áramot fordít adatközpontokra és bitcoinbányászatra Pakisztán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÚJ !! MacBook Pro 14.2" INCH (M4 PRO - 2024) 14C / 20C / 24 GB / 1 TB / 100% AKKU - Magyar
- Crucial Ballistix Sport LT 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz
- Kingston NV3 1TB (SNV3S/1000G)
- Lenovo Thinkpad P15v Workstation Laptop -50% i7-10750H 6Magos 16/512 Intel UHD Graphics FHD IPS
- PS5 Slim Digital Edition 17hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest