Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gynt
tag
Még egy szavazat a Settlers 2 10th Anniversaryra!
Nekem anno nagyon bejött az első Settlers, aminek hihetetlen hangulata volt. Aztán nyilván még jobb köntösben érkezett a Settlers 2, ami kicsit jobban irányítható volt, mint az első rész, és már több nép volt benne. A Settlers 3 sem volt rossz, de nekem nem tetszett, hogy eltűnt az útépítés, ami szerintem a legjobb az egészben. Az ezt követő részek kimaradtak, bár figyelemmel kísértem a sorozatot.
Aztán a Settlers 2 10th Anniversary hozta vissza azt, ami szerintem a Settlers. És mindezek mellett jól is néz ki, lényegében idegesítő irányítási hibák nélkül.
Nemrég ránéztem az eredeti Settlers 2-re, hát, nem néz ki szépen a 10th Anniversary mellett. -
Urzu_7
aktív tag
-
BiP
nagyúr
Én akkor majd előveszem. A multi nem érdekel, csak a single (így sajnos a Return to the roots kiesik). GoG szerint megy minden új rendszeren. Works on: Windows (7, 8, 10, 11) [link]
szerk: mondjuk az eredeti Settlers II Goldra is ezt írja, szóval fenntartásokkal kell kezelni. [link], de ugye elvileg a Gog verziók fel vannak készítve.
[ Szerkesztve ]
-
wolfman
veterán
Ez a Return to the Roots mivel több mint a sima 2. rész? A multin kívül.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
BiP
nagyúr
Úgy látom, már csak csatlakozni tudok a többiekhez. Csak véletlenül bukkantam rá pár hete, hogy mindjárt megjelenik. Nagy reményekkel, de félve néztem az anyagokat róla.
Anno 1est imádtam, de a II-es az etalon, utána elvesztett engem a sorozat.
Anniversary már kimaradt, és bár a Return to the Roots-ról nem hallottam még, a Pioneers of Pagonia már szembejött, és ígéretesnek tűnik.[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
Nekem is a második rész az etalon, a teszt alapján pedig ez így nem Settlers. Kár érte.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
"Die Siedler" - nem gondoltam, hogy még találkozok ezzel.
Nekem a 4. rész volt a kedvencem, a mai napig megvan és néha nosztalgiázom. A régi szép idők, mikor még az sem volt mindegy, hogy mit evett a bányász...
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
F_Gergely
őstag
Mikor 1 éve olvastam, hogy lesz új Settlers nagyon megörültem neki, hogy végre visszatérnek az alapokhoz. Az I. és II. részt rongyosra játszottam még a IV. részt is szerettem bár az már sokkal modernebbnek hatott, de valahogy kicsit sótlan lett, a hatodik meg egyáltalán nem jött be. Nekem a BEST az a II. rész.
Nagyon vártam az új játékot, de amennyire vártam akkora csalódás lett, sajnálom, hogy ennyire idő után ilyen mértékben és ilyen szinten el tudta b*szni a Ubisoft.... -
johnny6.d
tag
Hát ezt kihagyom, pedig vártam.
Settlers II nálam is a kedvenc, illetve az évfordulós kiadása.
Volker Wertichtől viszont jön majd saját játék Pioneers of Pagonia címmel. Azt talán érdemes lesz megnézni, ha már a Settlers "atyjától" jön.[ Szerkesztve ]
"There's no place like 127.0.0.1"
-
gaben22
senior tag
Settlers II nálam is a csúcs. 10th anniversary és a kiegjei is bejöttek nagyon. Van egy Widelands nevű open source project (+1, mert nyilván fut Linuxon is natív), ami a Settlers II hagyományait viszi tovább meg persze a Return to the Roots, amit már emlegettek itt.
Eladó cuccok: Forza Audioworks - Copper Series IEM Mk2 IEM kábel
-
wolfman
veterán
válasz Gargouille #10 üzenetére
Grafika hagyján, azzal nincs gond, legyen gyönyörű, akár RT is (bár tényleg mellékes, de búnuszként tuti). Leginkább arra a vonatra nem kellett volna felszálljanak, hogy a játékmenet, a játékmechanika olyan buta lett, hogy a nyálat csorgató Jancsika és a játékeladások nagy hányadát adó barátai is el tudjanak igazodni rajta és talán meg is tudják szeretni. Csak így már hívhatjuk Great Journey-nek vagy Starting New World-nek vagy mittudomén, de nem Settlernek. És nem értik meg a készítők.
És én már sokadjára mondom el, hogy az sem állja meg a helyét, hogy mert a buta, egybites, fiatal játékosokból lehet megélni csak, nekik kell fejleszteni, mert mikor nagyritkán berobban egy olyan játék, ami jó lesz, méltó az elődjéhez (mert mondjuk folytatás), akkor abból is tud eladási siker lenni.
-
antikomcsi
veterán
Nekem a 4. rész a kedvencem, ezért még annak is jobban örültem volna, ha tényleg kiadják újra, de nem úgy, mint a History-ban. Hanem tényleg az alap kinézetet megtartva egy új motorral, rendes HD texturákkal, és valami újdonsággal, egy új néppel, vagy ha az túl sok, akkor új kampány küldetésekkel.
Lehet, hogy nem lenne kisebb sikere, mint ennek, főleg a nulla reklámmal. Majd kipróbálom, de az eddig olvasottak alapján a jelenlegi árát nekem még nem éri meg.
-
Gargouille
őstag
Nekem a II és a IV volt a favorit, a kettő közt nem is tudnék dönteni. A IV rész most is fent van a gépemen és szoktam még néha tolni ennyi év után is. Szomorú látni, hogy mennyire lebutították. Szerintem a Settlers-nek eleve nem szabadott volna felülnie grafikailag erre a 3D vonatra, valahogy pont ez a "felülnézetes társasjáték" stílus (is) adta báját.
Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.
-
Urzu_7
aktív tag
Nálam is sajnos a második rész a léc amit meg kellett volna ugrani, de semmi egetverő változást nem látok a tesztekhez képest. Egy mezei indie játék is ugyanezt vagy még többet is tud nyújtani. Azt hiszem amikor elküldtük a készítőket melegebb éghajlatra komolyan vették és ment a buli valamelyik trópusi parton a játék készítése helyett
Mindegy is, marad a RTTR amíg nem szedi össze magát ez a csapat, vagy egy másik.giran~
-
wolfman
veterán
Nekem is a második rész az etalon, de a 6.-at is végig toltam és élveztem. Szóval ez a kettő fasza, de a hetedikben hatalmasat csalódtam, nekem nem jött be. Most megint ez a helyzet, hogy olvasom a teszteket. Várom minden alkalommal, hogy na végre szép grafikával, látványosan kapunk valami 2. és 6. rész kombót vagy nem tudom, városmanagement + harcászat, de mindig csalódni kell. Nagyon sajnálom.
-
BoneDragon
veterán
Én a Settlers 4-et játszottam rongyosra anno. Emlékszem mikor megvettem és hatalmas dobozban adták. Napokig bújtam a kézikönyvet, fülig ért a szám. Viszont nem emlékszem, hogy valaha is befejeztem volna egy küldetést, olyan béna voltam benne.
Viszont ezt a játékot Ubi egyáltalán nem promózta. Tök véletlenül vettem észre twitchen. Mondom mi ez, új rész 200 nézővel?! Akkor gyorsan behúzom, ránézésre kb 10 ojró lehet... ahhha, jó az 60-nak is kedves Uborkasoft.
Most ránéztem és már kapott is egy leértékelést, 45 euro jelenleg. Na ha lemegy fele ennyire (kb 3 hónap alatt teljesen kinyirja ubi ahogy nézem), akkor behúzom.[ Szerkesztve ]
-
Ruga
csendes tag
Nálam a Settlers II. volt a széria csúcsa.
Lehet-e barátság férfi és nő között, és ha igen, miért nem? (Karinthy)
-
Alogonomus
őstag
A legszomorúbb az, hogy a meghívásos tesztelések során is ezt a túlzott RTS irányt emlegettük föl legtöbbször a fórumon, többször el is halasztotta az Ubisoft a kiadását arra hivatkozva, hogy újragondolják a játék rendszereit, de végül csak kiadták az eredeti játéktechnikai hibákkal.
Ennél bármelyik Anno-játékban összetettebb gazdaságot találunk. -
flexxx2
őstag
lehet 8 éveseknek szánták azért egyszerűsítették le, vagy nem volt kedvük a játékot megcsinálni
-
őstag
Nekem örök kedvenc marad a Settlers első része anno Amiga 500-on.
A fülbemászó muzsika, az aranyos grafika, a nem túlbonyolított játékmenet mind hozzátett az akkori sikeréhez.
Erre az új részre kìváncsi lennék, na majd ha akciózzák kipróbálom -
hunluki
senior tag
Ha a management témakör fekszik jobban akkor jó szívvel tudom ajánlani a before we leave-et és a satisfactory-t. Előbbi kicsit az anno-civ-settlers édeshármas szerelemgyermeke, a satisfactory meg pure optimalizálgatás és gigantikus méretű építkezés. Mindkettőnek megvan a maga gyöngéd bája
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Bittorrent topik
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest