Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
johnny63
tag
válasz Balathruin #3665 üzenetére
Az igen! Hát igen, ahhoz nem árt valami normális hűtés Majd a következő gépemnél érdemes ilyen dolgokon filózni, de az nem most lesz.
-
johnny63
tag
válasz Balathruin #3663 üzenetére
Egyszer próbáltam OC-zni , majd összeomlott a rendszer és resetelni kellett a BIOS-t. Azóta inkább nem ügyeskedek vele. Ez előtt phenom II procim volt azzal ment. Egyébként miért, mit hagyok ki, ha szabad megkérdeznem?
-
johnny63
tag
-
johnny63
tag
válasz Balathruin #3659 üzenetére
Nincs OC-zve semmi a gépemben. Proci elvileg úgy van beállítva, hogy alap az 4 Ghz és max 4.2 Ghz-ig gyári OC. Mondjuk a memória az alap 1333 Mhz és a feszültséget felhúztam annyira, hogy bírja az 1600 Mhz-et, ami elvileg szintén gyári OC.
-
johnny63
tag
válasz noblem1983 #3169 üzenetére
Van, hogy nekem is 30-40 percet kell várni mire összejön egy bizonyos létszám ilyen versenyekre. Sajnos sokakat nem izgat az.
[ Szerkesztve ]
-
johnny63
tag
Ezek a gurulások mostanában nem akarnak összejönni nekem De majd talán jövőhéten.
-
johnny63
tag
Most komolyan! Ennyire megunták a játékot, hogy sehol semmi, gondolok itt olyanokra, hogy PvP. Vagy csak simán be van hallva megint a szerver?
-
johnny63
tag
válasz Barthezz2 #2773 üzenetére
Igen, elsőre én is szenvedtem vele. 4-szer nekiestem mire sikerült. Egyébként, hívj oda valakit, akinek erős verdája van és be fog segíteni. Engem is megkértek rá, így utólag. Ő odaállt 600 skilles autóval, én meg 1100 körülivel. Azt hiszem nem kellett sokat szenvednie.
-
johnny63
tag
Érdekes hibát találtam! Amikor a Buggy-val elugrok a Las Vegas-i tuning műhelybe , mert keréktárcsát cserélnék, ahogy kiválasztom a menüpontban, hogy keréktárcsa, egyből kifagy a játék.
Ezt eljátszotta egymás után kétszer is.[ Szerkesztve ]
-
johnny63
tag
Egy hülye kérdés! Amikor megvetted ott a játékot, akkor PayPalal, vagy bankkártyával fizettél? Mert én ahogy rákattintottam, egyből elküldték a kódot, pedig nem is kérte a kártyaszámomat. Most kicsit hülyének fogsz nézni, de még sosem vásároltam PayPalal. Elméletileg nem kell félnem és 1-2 munkanapon belül ez látszódni fog a számlán?
hunfatal: bocsi utólag látom, hogy írtál, akkor ezek szerint PayPal-on utólag fog ez látszódni és elég akkor átutalni a pénzt?
[ Szerkesztve ]
-
johnny63
tag
És innen megvette már valaki arról a brazil oldalról? Mert tervezem, hogy majd megveszem, csak 7750 Ft. lenne a Uplay oldalán, ami nem olcsó.
-
johnny63
tag
válasz ricshard444 #2662 üzenetére
Azt a jó kis Hammer-t meg kéne szerezni. Nem olcsó járgány, szóval jó darabig nem lesz meg.
-
johnny63
tag
válasz zsolti7311 #2608 üzenetére
Fújkáld ki sűrített levegővel. Egyébként nem tudom olvastad-e de általában minden VGA hűtése hangos, ami nem ASUS, vagy MSI. Nekem ASUS R9 280X van és semmi hangja, inkább a gép hűtőventilátorait hallom.
Egyébként 75 fok teljesen jó. Ha 90 fölött van, akkor már érdemes elgondolkodni, hogy vajon miért melegszik.
Vagy pedig rakd fel az MSI Afterburnt és ott lehet játszani a ventilátorral.
Nekem 70 fokig 25%-on van, 70 fok fölött 35% és azt hiszem 80 fok fölött van, hogy elkezd pörögni, de olyankor is csak 60-70%. -
johnny63
tag
Komolyan mondom ez a játék fel tud idegesíteni! Mennék a megbeszélt esti kocsikázásra, ott is vagyok, de egyik embert se adja ki. Vagyi kiadja, de csak a nevüket és semmi egyéb.
-
johnny63
tag
válasz ADAM1337 #2570 üzenetére
Köszi, igazad van! Megnéztem, ha bemegyek a STREET garázsba, akkor az addig megszerzett alkatrészeket minden STREET-es verdára fel lehet rakni. Persze, ha van elég pénz Akkor így nem szenvedek, ha 2 verda is tetszik, hogy mind a 2-re ingyen tuningot szerezzek. Majd a végén költök rájuk.
Köszi még1szer. -
johnny63
tag
Azt nem tudjátok? Amiket összeszedünk tuning cuccokat, azokat alapból beleteszi az autóba. De a többibe, ami legalább hasonló széria, azokba hol lehet beletenni? Már ha egyáltalán be lehet.
-
johnny63
tag
Az jó lenne, ha változó időjárás lenne.
-
johnny63
tag
Aki LE-t vásárolt, annak is elérhetőek lesznek a DLC-k, vagy külön meg kell rendelni?
-
johnny63
tag
Köszönöm, akkor majd kipróbálom ezeket. PvP-ket. Mondjuk versenyeztem már olyanon, csak eléggé kihalt volt. Meg ez a Friend küldözgetés sem rossz ötlet.
Még annyi lenne, hogy jönnek ilyen jó kis dlc-k Januártól. Akiknek Limited Edition van meg, azok gondolom nem kapják ezt meg.
[ Szerkesztve ]
-
johnny63
tag
Egyébként egy hülye kérdés. Ebben a játékban, hogyan lehet a legkönnyebben pénzt szerezni?
-
johnny63
tag
Nagyon tuti game, csak időm nincs vele játszani. Esténként talán 1 órát ha tudok játszani.
De majd karácsonykor bepótlom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest